Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Dallas, TX

Dallas, TX - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Dallas, Yhdysvallat

Dallas kartta
Dallas, USA valuutta
Dallas sää
Dallas nähtävyydet

Dallas on Texasin kolmanneksi suurin kaupunki. Teksas irtaantui Meksikosta vuonna 1836. Se on kooltaan Alaskan jälkeen Yhdysvaltain toiseksi suurin osavaltio. Texasin epävirallinen motto "Everything is bigger in Texas" pitää paikkansa.

Dallas on surullisen kuuluisa vuonna 1962 USA:n silloisen presidentin John F. Kennedyn murhapaikkana.

Lennot Dallas Toinen suurimmalle osalle ihmisistä 1970- ja 80-luvuilla Dallasissa kuvattiin suosittua Dallas-televisiosarjaa. Nykypäivän Dallas on erityisen tunnettu lukuisista pankeistaan sekä erinomaisesta ravintolavalikoimasta ja shoppausmahdollisuuksista.

Suihkulähteiden alue on loistava paikka vain viettää levähdystauko nähtävyyksien katselun ohella kauniiden suihkulähteiden vieressä, ja paikan kohokohtiin kuuluu mm. sen keskus suihkulähde synkronoituine vesi sekvenssineen. Paikan keskuksena oleva pilvenpiirtäjä puolestaan on parhaiten tunnettu ainutlaatuisesta arkkitehtuuristaan, joka muistuttaa isoa, monikulmaista prismaa, ja jossa on paljon samoja piirteitä kuten I.M. Pein toisessa kuuluisassa pilvenpiirtäjässä, Bank of China Tower rakennuksessa Hong Kongissa.

Rakennus on myös saavuttanut kansainvälistä kuuluisuutta Ewing Oil yhtiön toimistorakennuksena TV sarjassa "Dallas".

Dallasin nähtävyydet

1. Dealey Plaza aukio, jolla presidentti John F. Kennedy salamurhattiin vuonna 1963.

2. Dallas Arts District on taidekortteli ja se on parhaiten tunnettu laajasta valikoimastaan taide- ja performanssi taiteiden maamerkkejä. Se sijaitsee aivan Dallasin keskustan alueella, itään West End Historic Districtin alueesta.

3. Deep Ellum - uutta loistokauttaa tavoitteleva taiteen, musiikin ja kohtaamisien naapurusto.

Halvat lennot Dallas

Kun haluat löytää halvat lennot Dallasiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Lennot Dallasiin löytyy monella tavalla. Monet eri lentoyhtiöt lentävät Helsinki-Dallas-Helsinki väliä yhdellä koneenvaihdolla Suomesta.

Lento ja hotelli Dallasiin löytyy edullisesti matkapaketti-osiostamme. Säästät reilusti paketoimalla Dallasin matkan Poptravelin lento ja hotelli-osiossa.

Lennot ja hotelli Dallas

Dallasin, USA valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein. Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti). Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Dallasin sää

Dallasin ilmasto on lämmin ja jopa kuuma kesäaikaan. Keskimääräiset sademäärät ovat korkeimmillaan kesäkuukausina, mutta matkustuksen kannalta Houstoniin on kyllä ihan mukava matkustaa minä vuodenaikana tahansa. Talvella lämpötila voi laskea nollan tietämille, mutta kevät ja syksy ovat ilmastollisesti täydellisia matkustusajankohtia Dallasiin.

Dallas kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Dallas, TX

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter