Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Boston, MA

Boston, MA - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Boston, Yhdysvallat

Boston kartta
Boston, USA:n valuutta
Boston sää
Boston nähtävyydet

Itärannikon suuri pieni kaupunki Boston on loistava kohde sellaisenaan tai yhdistettynä esim. New Yorkin matkan kanssa. Kesä on Bostonin parasta aikaa, sillä kaupunki elää merestä ja se näkyy parhaiten kesän kuumina kuukausina. Kausi alkaa huhtikuun Bostonin maratonista, jatkuu itsenäisyyspäivän 4.7. juhlintaan veden äärellä ja päättyy lokakuun regattaan. Ja välissä on jatkuva pienempien tapahtumien kirjo. Boston suosituimmat nähtävyydet ovat Freedom Trail kävelyreitti, Custom House torni, Faneuil Hall markkinat, Bostonin Harbor Islands saaristoretki sekä Harvardin yliopisto. Nuorekas ilmapiiri täyttää historiaa, kulttuuria pursuavan Bostonin, joka tunnetaan Harvardin nerotehtaasta, Red Sox -baseballjoukkueesta ja mereltä bongattavista valaistaan. Bostonin maisemassa yhdistyvät purjeveneet ja pilvenpiirtäjät. Tutustu Bostonin hiekkarantoihin, saarimaisemiin ja historiallisiin kortteleihin fillarilla viilettäen.

Halvat lennot Boston Bostonin kansainvälinen Loganin lentokenttä sijaitsee aivan kaupungin kupeessa, mutta mieti myös lentoa yhdelle New Yorkin lentokentistä sillä autolla New Yorkista ajaa Bostoniin vain nelisen tuntia. Perillä kaupungissa ei autoa välttämättä tarvitse, sillä keskustan alue on pieni ja helposti käveltävä. Bostonissa on myös hyvin toimiva julkinen liikenne.

Naapurustojen kirjo

Historiallisen ja hieman konservatiivisen kuorensa takaa Bostonista paljastuu monimuotoinen kaupunki, jolla on toinen toistaan mielenkiintoisempia alueita. Kansainvälistä ja sofistikoitunutta ilmapiiriä löytyy Back Bay?stä, kauniita, pieniä puistoja Beacon Hillistä, meren tuulahdusta Boston Harborista ja yliopiston tietoa tihkuvaa tunnelmaa joen toiselta puolelta Cambridgestä. Bostonin oma keskuspuisto on Public Garden, jossa kannattaa ehdottomasti piipahtaa, kesällä piknik-korin ja talvella luistinten kanssa. Kaupungista löytyy myös pikku-Italia ja suuri juutalaisyhteisö. Monimuotoisuus näkyy myös ravintoloissa, mutta meren antimet ovat kaupungin erikoisuus. Bostonista ei voi lähteä maistamatta maankuulua Clam Chowderia tai herkullista Boston Cream Pie-torttua!

Tutustu myös kaupungin ympäristöön

Halvat lennot Boston Bostonin ympäristössä on paljon mukavia kohteita, joissa kannattaa myös vierailla itärannikon matkalla. Valaiden bongausristeilyjä järjestetään useista rannikon kaupungeista, Plymouth on historiallinen pikkukylä ja Bostonin eteläpuolen rannikolla on vieri vieressä pienempiä kyliä, suoraan rannalla. Kuumana kesäpäivänä kannattaa ajaa tunnin verran etelään ja viettää päivä paikallisten kanssa rantalomasta nauttien. Kuuluisin rantakohde lienee Cape Codin alue ja niemennokassa sijaitseva Provincetown. Jos Provincetownissa mielii yöpyä, on varaus syytä tehdä kuukausia ennen suunniteltua matka-ajankohtaa, sillä alueen majoituspaikkoja on kovin vähän ja ne ovat erittäin kysyttyjä keskikesällä.

Halvat lennot Boston, USA

Kun haluat löytää halvat lennot Bostoniin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta. Helsingistä pääsee Finnairin, Norwegian Airlinesin, Lufthansan, KLM:n, British Airwaysin ja monen muun lentoyhtiön siivin yhdellä koneenvaihdolla Bostoniin - halvimmillaan jopa 400 euron hintaan. Vertaa Bostoniin lentohinnat Poptravlin hintavertailussa, niin et maksa liikaa!

Boston, USA:n valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein.

Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti).

Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Boston sää

Kesäaikaan Bostonissa oleskeleva saa tottua kuumaan ja kosteaan säähän. Kesäkuun alussa lämpötila kohoaa 25 tai 30 lämpäasteen tietämille. Kevät ja syksy ovat ilmaston kannalta optimaalisimmat matkustusajankohdat New Yorkiin. Ei ole liian kuuma eikä kostea. Talvella pakkasta saattaa olla muutamia asteita, mutta siihenhän me suomalaiset olemme tottuneet.

Boston nähtävyydet

1. Freedom Trail - Verinen tie vapauteen. Voit seurata läpi kaupungin Yhdysvaltojen sisällissodan kovuutta kuvastavaa pitkää punaista viivaa, joka johdattaa 1770-luvulla alkaneen sodan tärkeimmille muistomerkeille ja tapahtumapaikoille. Tätä kierrosta kutsutaan The Freedom Trailiksi. Se on loistava tapa kulkea läpi Bostonin ja nähdä sotaan johtaneet olosuhteet ja tärkeät paikat rakennuksineen.

2. Faneuil Hall markkinat sijaitsevat lähellä Bostonin ranta-aluetta ja hallintokeskusta ja ovat olleet markkinakäytössä sekä tapaamishallina vuodesta 1742 saakka. Markkinapaikka on helppo yhdistää esimerkiksi Freedom Trail -kävelyretkeen, sillä se on reitin varrella.

3. Boston nähtävyydet parhaimmistoon lukeutuu myös Harvardin yliopisto, joka on vanhin korkeamman asteen koulutuslaitos Yhdysvalloissa (perustettu vuonna 1635) ja lienee maailman kuuluisin yliopisto. Harvard sijaitsee aivan Bostonin tuntumassa, Cambridgessa, jonne pääsee muun muassa metrolla.

Boston kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Boston, MA

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter