Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Austin, TX

Austin, TX - Yhdysvallat (USA)

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Austin, Yhdysvallat

Miljoonakaupunki valloittaa monet sydämet ensivierailulla!

Austin kartta
Sää Austin
Valutta Austin, Yhdysvallat
Lennot Austin, Yhdysvallat
Austin nähtävyydet

Monet julkisuuden henkilöt ovat kotoisin Austinista, mukaan lukien laulaja Ciara. Myös kuuluisan kitaristin Stevie Ray Vaughanin patsas on pystytetty Austiniin.

Cirkuit of the Americas on Austinissa järjestettävä F1 formulakilpailu, joka järjestetään vuosittain. Kierroksia ajetaan 56 ja ajomatka on yli 300 kilometriä. Se on suuri tapahtuma Austinissa josta kaikki paikalliset perheet nauttivat.

Lennot Austin, Teksas USA

Austinissa pystyt tekemään asioita laidasta laitaan. Patikointia, maastopyöräilyä ja uimista. Löydätkin nimittäin paljon uimarantoja Austinista, joka on täydellinen lisä kuumille kesäpäiville. Esimerkiksi Hippie Hollow Park on täydellinen kohde uimiseen, sekä patikointiin. Paikanpäällä ei ole hengenpelastajaa!

Lennot Austin Teksas, USA

Kun haluat löytää halvat lennot Austiniin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä lentohintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Hotelli Austin Teksas
Austiniin lennot löytyy helposi monenkin lentoyhtiön toimesta. Lennot Austiniin pystyy varaamaan yhdellä tai kahdella koneenvaihdolla ja erittäin hyvillä aikatauluilla. Valinnanvaraa löytyy aina eurooppalaisista lentoyhtiöistä amerikkalaisiin lentoyhtiöihin.

Austin valuutta

USA:ssa on US Dollari käytössä - kurssi vaihtelee päivittäin. $1, $5, $10, $20 ja $50 seteleitä näkee paljon. $100 seteleitä ei ehkä oteta vastaan kaikkialla. Setelit ovat kaikki saman kokoisia ja värisiä joten turistit sekoittavat ne usein. Yleisiä kolikoita ovat quarter (25 senttiä), dime (10 senttiä), nickel (5 senttiä) ja penny (1 sentti). Luottokortilla voi maksaa lähestulkoon kaikkialla. Yleisesti Amerikassa luottokortilla maksaminen on yleisempää kuin käteisellä maksaminen. Pankkikortilla voi yleensä nostaa rahaa automaatista, muttei maksaa ravintolassa tai kaupassa. Käteisen nostaminen pankkiautomaatista maksaa yleensä nostokohtaisesti 1,5-3 dollaria. Omasta pankista kannattaa tarkistaa ennen matkaa, että kortit varmasti toimivat ulkomailla. Joskus pankki- ja luottokortti pitää valtuuttaa erikseen, jotta sitä voi käyttää Euroopan ulkopuolella.

Austin sää

Huhtikuusta Lokakuuhun asti lämpötila on helposti yli 25 asteen, ja lämpimimpinä kesäkuukausina saat nauttia helposti yli kolmenkymmenen asteen helteestä. Toukokuussa sateet ovat enimmillään ja saat vähän väliä vilvoittavia kuuroja helteen keskellä. Kylmintä aikaa Austinissa on Joulu-Helmikuussa jolloin lämpimin piikki saattaa yltää 20 asteen paikkeille. Sadetta kuitenkaan ei hirveästi ole luvassa silloinkaan.

Austin nähtävyydet

Austinista löytyy paljon viihdettä lapsille, ja niin myös aikuisillekkin. Tässä top 5 kohdetta Austinissa.

1. Pennybacker Bridge

2. Barton Springs Pool

3. Austin zoo

4. Hippie Hollow Park

5. San Antonio The Riverwalk

Austin kartta

Matkakohteet > Yhdysvallat (USA) > Austin, TX

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter