Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Ruotsi > Visby

Visby - Ruotsi

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
HelsinkiVisbyma 22.6.2020pe 26.6.2020tänään153,48 €-Hae
HelsinkiVisbyma 1.6.2020ma 1.6.20204 pv sitten212,00 €-Hae
HelsinkiVisbyma 1.6.2020ti 2.6.20204 pv sitten212,00 €-Hae
HelsinkiVisbyma 1.6.2020la 6.6.202014 pv sitten218,00 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
HEL VBY 22.6.20 26.6.20153,48 € -
haku: tänäänHae
HEL VBY 1.6.20 1.6.20212,00 € -
haku: 4 pv sittenHae
HEL VBY 1.6.20 2.6.20212,00 € -
haku: 4 pv sittenHae
HEL VBY 1.6.20 6.6.20218,00 € -
haku: 14 pv sittenHae
mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
HelsinkiVisbyma 22.6.2020pe 26.6.2020tänään153,48 €-Hae
HelsinkiVisbyma 1.6.2020ma 1.6.20204 pv sitten212,00 €-Hae
HelsinkiVisbyma 1.6.2020ti 2.6.20204 pv sitten212,00 €-Hae
HelsinkiVisbyma 1.6.2020la 6.6.202014 pv sitten218,00 €-Hae
HelsinkiVisbyma 1.6.2020la 20.6.20204 pv sitten303,20 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
HEL VBY 22.6.20 26.6.20153,48 € -
haku: tänäänHae
HEL VBY 1.6.20 1.6.20212,00 € -
haku: 4 pv sittenHae
HEL VBY 1.6.20 2.6.20212,00 € -
haku: 4 pv sittenHae
HEL VBY 1.6.20 6.6.20218,00 € -
haku: 14 pv sittenHae
HEL VBY 1.6.20 20.6.20303,20 € -
haku: 4 pv sittenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Näytä lisää lentoja >>
Näytä lisää lentoja >>
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Visby, Gotlanti

Visby on Ruotsin suurimman saaren Gotlannin eläväinen keskuskaupunki. Unescon maailmanperintökohteenakin tunnettu Visby on elävä pala historiaa: se on sijainnut paikallaan satoja vuosia ja kaupungin vanhimmat rakennukset ovat peräisin 1100-luvulta. Ainutlaatuinen miljöö nupukivikatuineen ja kehämuureineen hurmaa kaikenikäiset matkalaiset.

Gotlanti kartta
Gotlanti, Ruotsi valuutta
Gotlanti sää
Gotlanti nähtävyydet

Gotlannin saari inspiroi lukuisia muotoilijoita ja taiteilijoita. Design ja muotoilu näkyvät vahvasti sekä katukuvassa, että Gotlannin kauniilla maaseudulla.

Gotlannille on myönnetty kahtena vuonna Lasten matkailupalkinto Ruotsissa - paras matkakohde, jos lapsilta kysytään. Eikä ihme, sillä aktiviteettejä löytyy enemmän kuin runsaasti: kokeile kiipeilyä, kalliojyrkänteeltä laskeutumista köyden varassa, tai vaikkapa melontaa kanootilla. Fossiilien avulla puolestaan tutkitaan eläinten elämää 400 miljoonaa vuotta sitten - aikana, jolloin Gotlanti sijaitsi päiväntasaajalla.

Lennot Gotlanti Visby Tarjolla on myös kalastusta, ratsastusta tai hevosvankkuriajeluita luonnossa tai pitkin rantareittiä Visbystä Snäckiin. Viikinkikylässä voi tutkia viikinkien käsitöitä, leikkejä ja menneen ajan kilpailuja.

Kokeile vaikkapa jalkapallogolfia tai koe jännittävä seikkailu Lummelundan tippukiviluolissa - pienimmät vierailijat viihtyvät "Knattegrottan"-kierroksella ja hiukan vanhemmat jännittävällä "Luolaseikkailu"-kierroksella.

Pienen saaren ottaa helposti haltuun fillarilla. Jos oma pyörä ei sovi matkatavaroihin, vuokraa menopeli saarelta. Saarella on monta mielenkiintoista poljettua reittiä ja aina voit poiketa polulta! Kysy lisätietoja matkailutoimistosta.

Vinksin vonksin Huvikumpuun

Peppi Pitkätossusta tuttu Huvikumpu on Kneippbyn suosittu perhelomakohde. Alkuperäinen Pepin talo on nykyään museo, jossa hyvällä tuurilla tapaat myös itsensä maailman vahvimman tytön! Lisätietoja Huvikummusta löydät huvipuisto Kneippbyn sivuilta. Huvikummun lisäksi Kneippbyn huvi- ja vesipuisto on lapsiperheiden kesäpäivän vakiohitti - kokeile lajissaan ainutlaatuista Halfpipe-vesiliukumäkeä!

Valkoista rantahiekkaa silmänkantamattomiin

Gotlannin designtaidetta Gotlanti on Ruotsin aurinkoisin paikka; se hemmottelee vierailijoitaan yhteensä yli 800 kilometrin rantaviivallaan. Uimarantaa jokaiseen makuun: hienojakoista valkoista hiekkaa, kalliorantoja, rosoisempia kivirantoja tai auringonlaskurantoja - valitse mieltymystesi mukaan. Tarjolla on niin takuuvarmoja tunnettuja paikkoja, kuin niitä salaisia poukamia, joihin saatat vain itse löytää. Aurinkoisia päiviä on kuitenkin enemmän kuin monessa Pohjolan kolkassa, rantapäiviä siis riittää.

Moderneja aktiviteetteja luonnonhelmassa

Gotlannin luonto tarjoaa poikkeuksellisen silmiähivelevät maisemat ja monipuoliset puitteet kaikenlaiselle harrastamiselle. Saari hemmottelee niin purjehduksen, pyöräilyn, kalastuksen, ratsastuksen kuin valokuvauksenkin ystäviä. Jännitystä hakeville suosittelemme esimerkiksi kutkuttavaa kalliokiipeilyä Högklintillä. Yksin, kaksin tai ryhmässä - Gotlannin luonto tarjoaa jokaiselle sopivat aktiviteetit. Sinun tehtäväsi on vain valita runsaasta tarjonnasta.

Gotlannissa on Ruotsin moninaisimmat golfkentät! Täällä kausi on pidempi ja vaihtoehtoja riittää; viikossa ehdit kiertää kaikki seitsemän kenttää. Ne ovat kaikki lähellä toisiaan, sillä mikään ei tällä saarella ole kaukana! Maaginen "hole in one" voi olla reilun puolentoista tunnin lentomatkan päässä.

Gotlanti herkkusuille

Gotlantilainen keittiö on tunnettu saaren ulkopuolellakin. Lieköhän viikingeillä osansa sopassa, vai mikä saa lampaan ja lohen maistumaan niin ikiaikaisen hyvältä? Paikalliset herkut; parsa ja tryffeli tuovat oman lisänsä pikkusaaren gastronomisiin makuihin. Ravintoloissa käytetään paljon paikallisia raaka-aineita ja saaren omia juomia: olutta, viiniä ja kuuluisaa rommia. Valinnanvaraa riittää, sillä saarella on väkilukuun suhteutettuna eniten ravintoloita koko Ruotsissa!

Keskiaikaisissa kellariholveissa ja Krimin sodan aikaisissa linnoituksissa työskentelevät tänä päivänä eräät Ruotsin parhaimmista ravintoloitsijoista. Fårösunds fästning by Pontus on sisustettu gotlantilaisella designilla ja ruokaa kannattaa tulla maistelemaan kauempaakin. "50 Kvadrat" Visbyssä sekä "Krakas korg" Katthammarsvikissa ovat puolestaan saaneet tunnustuksen "Mästarklass" White Guide 2013 -ravintolaoppaassa. Iltaelämä on vilkasta kesäaikaan ja meno muistuttaa Euroopan eteläisimpiä lomasaaria; sillä erotuksella, että hiljentymään ja kotiin on lyhyt matka. Tämän ovat huomanneet myös Ruotsin trenditietoiset nuoret, jotka ovat laajentaneet baarireviiriään mantereelta myös Gotlannin puolelle.

Halvat lennot Gotlantiin, Visby

Kun haluat löytää halvat lennot Gotlantiin, Visby, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta. Helsingistä pääsee mm. Finnairin suoralla sekä ruotsalaisen Braathens Regional Airlines lennolla Helsingistä Gotlantiin, Visby. Halvimmillaan jopa 115 € pintaan tarjouksessa Helsinki-Gotlanti-Helsinki.

Yhdellä koneenvaihdolla pääsee useilla lentoyhtiöillä. Halvimmillaan menopaluulentoja Gotlantiin löytyy 115 euron hintaan. Vertaa lentohinnat Gotlantiin, Visby Poptravelin hintavertailussa, niin et maksa liikaa!

Gotlanti, Ruotsi valuutta

Gotlannissa, kuten muuallakin Ruotsissa virallinen valuutta on kruunu (SEK). Euroja hyväksytään joissain kaupoissa, mutta vaihtokurssi on aina huonompi suoraan kaupoissa, joten kannattaa vaihtaa rahat kruunuiksi. Käteisen rahan nostaminen onnistuu myös pankkiautomaateista (Bankomat).

Katso video Gotlannin upeista maisemista (Destination Gotland)

Gotlanti sää

Gotlannin sää on hyvin samantyyppinen kuin Ahvenenmaan. Gotlannissa pääsee nauttimaan suhteellisen leudoista talvista. Keskitalvella saattaa kuitenkin pakkasta olla -20 asteenkin verran. Kevät alkaa maalis- huhtikuussa ja lämmin kesä kestää pitkälle syyskuuhun.

Gotlanti nähtävyydet

1. Sommarland (Kneippbyn)- sieltä löytyy myös suosittu vesipuisto (Vattenland) ja sen yhteydessä Peppi Pitkätossun omintakeinen kotitalo, Huvikumpu.

2. Gotlannin helmi on vuonna 1995 maailmanperintökohteeksi valittu Visbyn vanhakaupunki. Vanhan hansakaupungin ympäri kiertävä muuri kertoo 1200-luvun loistosta. Kulta-ajoista on jäljellä myös ainutlaatuinen kivitaloarkkitehtuuri porraspäätyrakennuksineen.

3. Kajsarn, Visbyn kaupungin muurissa sijaitsevassa vankityrmä kertoo vankien tylystä kohtalosta vuosisatoja sitten. Vankityrmä oli viimeksi vankilakäytössä vuonna 1859.

Lähde: Gotlanti.fi

Gotlanti kartta

Matkakohteet > Ruotsi > Visby

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter