Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Ruotsi > Malmö

Malmö - Ruotsi

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
TampereMalmöma 4.5.2020to 7.5.202011 pv sitten297,11 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
TMP MMX 4.5.20 7.5.20297,11 € -
haku: 11 pv sittenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Malmö, Ruotsi

Malmö kartta
Malmö, Ruotsi valuutta
Malmö sää
Malmö nähtävyydet

Kaikki Skoonen tiet vievät Malmöhön! Kaupunki on osa alati laajenevaa Öresundin aluetta, ja mahtava Öresundin silta liittää Malmön tiiviisti Tanskan Kööpenhaminaan.

Malmö on pysynyt pienenä ja ystävällisenä kaupunkina, jossa on monipuolisesti tarjolla kulttuurinähtävyyksiä, kuten mielenkiintoinen Moderna Museet Malmö. Tutustu laadukkaisiin ravintoloihin ja bistroihin sekä kahviloihin. Shoppailunkaan osalta ei ole moittimista, eritoten jos etsit ruotsalaisia designtuotteita tai trendikkäitä ruotsalaisia muotimerkkejä.

Tee matkanteosta helppoa ja hanki Malmökortti (Malmö City Card), jolla saat alennuksia nähtävyyksien sisäänpääsymaksuista, ilmaisen pysäköinnin sekä kaupoissa tuotteita alennettuun hintaan.

Malmön kaupungilla on suuret suunnitelmat ryhtyä kestävän kehityksen kaupungiksi. Se on jo nyt johtava tällä saralla aivan maailmanlaajuisesti. Voit varata esimerkiksi kestävän kehityksen kiertoajeluja. Lisätietoja aiheesta saat täältä.

Lennot Malmo

Ystad - Skånen kuuluisa pikkukaupunki Kurt Wallanderin jalanjäljissä

Ystad on kuuluisa ympäri maailmaa fiktiivisen rikoskomisario Wallanderin ansiosta. Kaupunki on todellakin yhtä viehättävä kuin miltä se näyttää elokuvissa ja televisiosarjoissa. Siellä on keskiaikaisia, pastellinvärisiä ristikkorakenteisia taloja mukalakivikatujen ja aurinkoisten torien varrella. Suosittelemme käyntiä paikallisessa turistineuvonnassa. Sieltä saat paljon tietoa ja kuulet esimerkiksi kaupunkikierroksesta Kurt Wallanderin jalanjäljillä ja opastetuista kierroksista, joiden aikana voit yrittää ratkaista joitakin Wallanderin murhamysteereistä. Tutustu myös kokonaiseen "Wallander-pakettiin", jonka voit varata netin kautta, turisti-infosta tai miksei myös älypuhelimiin ladattavista Wallander-apeista iPhone- ja Android-puhelimille!

Malmö, Ruotsi valuutta

Malmössä, kuten muuallakin Ruotsissa virallinen valuutta on Ruotsin kruunu (SEK). Euroja hyväksytään jossain kaupoissa, mutta vaihtokurssi on aina huonompi suoraan kaupoissa, joten kannattaa vaihtaa rahat kruunuiksi. Käteisen raha nostaminen onnistuu myös pankkiautomaateista (Bankomat).

Malmö sää

Malmön säät poikkeavat jonkin verran Etelä-Suomen säistä - talvet ovat vähän leudompia ja jonkin verran lyhyempiä kuin kotimaassa ja kesäkausi on pidempi ja takuuvarmemmin lämmin kuin muualla Pohjolassa.

Lähde: Visit Sweden

Malmö kartta

Matkakohteet > Ruotsi > Malmö

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter