Suomalaista palvelua
Ruotsi se - Valtion lippu

Matkakohteet > Ruotsi

Ruotsi - Matkakohteet

KOHDETIETOA MAASTA RUOTSI

Ruotsi kohdeopas
Lennot Ruotsi
Valuutta Ruotsi
Sää Ruotsi
Kartta Ruotsi

Länsinaapurimme tarjoaa huimasti mahdollisuuksia ikimuistettavan loman viettoon. Läheinen sijainti tekee Ruotsista helpon matkakohteen, ja reissu on helppo suunnitella juuri omannäköisekseen. Laskettelua, historiallisia linnoja, kulinaristisia elämyksiä, museoita, huvipuisto... Valinnanvaraa riittää joka makuun.

Klikkaa yllä olevasta Matkakohteet-listasta sen kaupungin nimeä, minne haluat matkustaa ja pääset varaamaan ja vertaamaan halpoja lentohintoja Poptravelin hintavertailussa.

Lennot Tukholma, Ruotsi 59,64 € - klikkaa tästä!

Suomesta on lyhyt matka Ruotsiin, ja naapurimaahan matkustetaankin monesta syystä. Osa lähtee Ruotsiin kaupunkilomalle, toiset autoilemaan ja loput luontomatkalle. Ruotsi on pullollaan kiinnostavia kohteita, ja vaikka suomalaisittain voi ollakkin hieman hankala myöntää, on Ruotsi todella monipuolinen matkailumaa.

Ruotsin kaupungeista esimerkiksi Tukholma, Göteborg, Malmö ja Uppsala tarjoavat mainiot mahdollisuudet onnistuneelle kaupunkilomalle. Vaikka pääkaupunki onkin selvästi Ruotsin suosituin kaupunkikohde, saa myös muissa kaupungeissa lomamatkan kulumaan nopeasti.

Ruotsi - Tukholma matkavinkit

Ruotsi kohdeopas

Tukholman tunnetuimpiin nähtävyyksiin lukeutuu vanhakaupunki ja siellä sijaitseva kuninkaanlinna, Djurgårdenin saarella sijaitseva Skansenin laaja ulkoilualue ja ulkoilmamuseo eläintarhoineen, Gröna Lundin huvipuisto sekä samaiselta saarelta löytyvä Astrid Lindgrenin satuhahmojen Junibacken. Tukholma on täynnä upeita ravintoloita, ostosmahdollisuuksia, erinomaisia museoita sekä erilaisia kulttuurinähtävyyksiä.

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki. Tyylikäs Göteborg sopii Tukholman lailla hyvin esim. ostos-, herkuttelu- tai huvimatkalle. Yksi kaupungin tunnetuimmista nähtävyyksistä on Lisebergin huvipuisto, jossa viihtyvät niin lapset kuin aikuisetkin. Kaupunkia kutsutaan Ruotsin ruokapääkaupungiksi, se tarjoaakin runsaasti erinomaisia ravintoloita.

Pohjois-Euroopan suurin hiihtokeskus Åre on pohjolan alppilajien paratiisi. Talvimatkailukohteena Åre on yksi monipuolisimmista, kansainvälisen tason rinteiden lisäksi alue tarjoaa mahdollisuuksia erilaisiin extreme-lajeihin. Afterski on yksi parhaista. Åre sopii hyvin myös perheille. Se on sopivan lähellä suomalaishiihtäjiäkin.

Gotlannin saari ja sen pääkaupunki Visby ovat upeita kesäkohteita koko perheelle. Itämerellä Ruotsin ja Latvian välissä sijaitsevasta Gotlannista löytyy paljon historiallisia nähtävyyksiä, joista osa on peräisin jo keskiajalta. Unescon maailmanperintökohteisiin kuuluva keskiaikainen Visby on hurmaavan kaunis kesäkaupunki, josta löytyy muun muassa erinomaisia ravintoloita. Gotlannin luonto ja rannat ovat myös unohtumaton kokemus.

Ruotsi matkavinkit

Lennot Ruotsi

Lennot Ruotsiin saa helposti varattua Poptravelin hintavertailusta. Tukholman ja Suomen väliä lennetään useilta eri Suomen lentokentiltä. Suomesta lennetään myös muille Ruotsin lentokentille. Esimerkiksi Finnair, SAS ja Norwegian operoivat Helsinki - Tukholma väliä. Lennot Ruotsiinsaa jopa alle 60 eurolla.

Tukholmassa on kaksi lentokenttää, Arlanda ja Bromma, joista Bromma on lähempänä keskustaa. Suurin osa lennoista laskeutuu kuitenkin Arlandaan, joka on Ruotsin suurin lentoasema.

Ruotsin lennot saat kätevästi varattua Poptravelin hintavertailusta. Klikkaa yllä olevasta "Matkakohdelistasta" kaupunki, jonne olet matkustamassa ja pääset varaamaan ja vertaamaan lentohintoja. Vertaa ja varaa tästä matkapaketit Tukholmaan.

Sää Ruotsi

Ruotsin ilmasto on monin tavoin samanlainen kuin Suomenkin. Etelä-Ruotsissa on kuitenkin yleensä lämpimämpää ja leudompaa. Pohjois-Ruotsissa talvet ovat kylmiä ja lumisia, lunta tulee kuitenkin yleisesti myös ympäri koko maan. Ruotsi sopii loistavasti ympärivuotiseksi matkakohteeksi koko perheelle. Viikonloppu get-away Tukholmaan tai muuaalle maahan on tervetullut katkos arkeen. Pohjoisen hiihtokeskuksissa riittää tekemistä loppusyksystä alkukevääseen pidemmäksikin aikaa.

Kartta Ruotsi

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter