Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Ranska > Bordeaux

Bordeaux - Ranska

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
HelsinkiBordeauxpe 10.4.2020pe 17.4.20206 pv sitten237,00 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
HEL BOD 10.4.20 17.4.20237,00 € -
haku: 6 pv sittenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Bordeaux, Ranska

Bordeaux kartta
Bordeaux, Ranska valuutta
Bordeaux sää
Bordeaux nähtävyydet

Bordeaux on valoittava ranskalaiskaupunki, joka tunnetaan erittäin laadukkaista viineistään. Bordeaux on myös kaupunkia ympäröivän viininkasvatusalueen ja sen tuottaman kuuluisan viinin nimi. Kaupungissa järjestetään joka toinen vuosi maailman suurin viinitapahtuma, Vinexpo. Bordeaux'n asukasluku on noin 670 000, heistä joka kuudes on viinialalla. Viinibisneksellä on siis tärkeä merkitys alueen taloudelle.

Bordeaux on vuosisatoja vanha roomalainen kaupunki. Nykyään se on yksi Ranskan suurimmista kaupungeista ja ennen kaikkea opiskelukaupunki, sillä alueella on neljä yliopistoa.

Ennätysmäisen laaja alue kaupungista on päässyt Unescon maailmanperintöluetteloon. Bordeaux on huoliteltu ja siisti kaupunki, jonka kaunis uusklassinen arkkitehtuuri luo kaupunkiin aivan erityisen tunnelman.

Lennot Bordeaux

Bordeaux - loistavan viinin unelmakaupunki

Bordeaux on viininystävälle maanpäällinen paratiisi.

Bordeaux'ssa vieraillessa kannattaa ehdottomasti tutustua sen laajoihin viinialueisiin, joilta löytyy yli 5 000:lta viinitilalta (chateaux, domaine, crus tai clos), jotka tuottavat lähinnä punaviinejä. Yksi helpoimpia tapoja tutustua alueen viinitiloihin on mennä turisti-infoa vastapäätä sijaitsevaan Maison du Vin de Bordeaux -toimistoon, josta saa tarkkaa tietoa viinitiloilla vierailemisesta.

Bordeaux nähtävyydet

St. Michelin basilikan 114 metriä korkea torni on kaupungin paras näköalapaikka.

Grand Theatre de Bordeaux on kaupungin maailmankuulu teatteri ja se on ollut käytössä 1700-luvulta asti. Täällä pääsee näkemään ja kokemaan erittäin korkeatasoista balettia ja oopperaa.

Halvat lennot Bordeaux

Bordeauxin eteläpuolelta löytyy Les Landes -metsäalue, joka lienee Ranskan suurimpia. Metsään järjestetään ratsastusretkiä ja se on myös suosittu pyöräilypaikka. Noin 40 kilometrin päässä kaupungista, Arcachonin alueelta, löytyy mahtavia dyynejä, jotka ovat lajissaan Euroopan suurimmat.

Bordeaux, Ranska valuutta

Bordeaux, Ranskan valuuttaa on euro eli sama kuin Suomessa. Se helpottaakin siltä osin matkustamista huomattavasti. Rahaa ei tarvitse vaihtaa eikä laskea valuuttakursseja.

Bordeaux sää

Ranskalaiset matkustaa paljon oman maansa sisällä ja elokuu on perinteinen keskieurooppalainen lomakuukausi. Kesäkuukaudet ovat helteisiä ja aurinkoisia. Erittäin oivallisia matkustuskuukausia ovat kevään ja syksyn kuukauden, kun turisteja on vähemmän, mutta kaupunki on kuitenkin erittäin eloisa mm. opiskeljoiden ja viinitalouden takia.

Halvat lennot Bordeaux, Ranskaan

Kun haluat löytää halvat lennot Bordeaux'iin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Bordeaux'iin pääsee lentämään helposti yhdellä koneenvaihdolla usealla lentoyhtiöllä. Halvimmat lennot Bordeaux'iin löydät Poptravelin hintavertailusta.

Bordeaux kartta

Matkakohteet > Ranska > Bordeaux

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter