Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Norja > Tromso

Tromso - Norja

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
TampereTromsoti 2.7.2019la 6.7.20192 pv sitten357,87 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
TMP TOS 2.7.19 6.7.19357,87 € -
haku: 2 pv sittenHae
Yhdensuuntaiset lennot
mistämihinlähtö haettuhintasuorahae
HelsinkiTromsoti 30.7.2019eilen109,75 €140,86 €Hae
HelsinkiTromsoma 29.7.2019eilen125,22 €-Hae
Yhdensuuntaiset lennot
mistä / mihinlähtö halvin / suora
HEL TOS 30.7.19109,75 € 140,86 €
haku: eilenHae
HEL TOS 29.7.19125,22 € -
haku: eilenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Näytä lisää lentoja >>
Näytä lisää lentoja >>
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Tromssa, Norja (Tromsø)

Pohjois-Norjassa sijaitseva Tromssa on idyllisen kaunis kaupunki ja sen keskusta sijaitsee Tromssan saarella, jonne pääsee siltaa tai tunnelia pitkin mantereen puolelta. Tromssa (Tromsø) on lisäksi suurin kaupunki Pohjoismaissa, joka sijaitsee Napapiirin yläpuolella (350 km Napapiiristä).

Tromssa kartta
Sää Tromssa
Valutta Tromssa, Norja
Lennot Tromssa, Norja
Tromssa nähtävyydet

Tromssan saari on kohtalaisen pieni, pituudeltaan noin kaksitoista kilometriä ja leveydeltään vain kaksi kilometriä. Norjan kahdeksanneksi suurin kaupunki on myös urheilullisten matkailijoiden suosiossa. Tromssassa tai sen lähistöllä voi lumikenkäillä, lasketella tai jäätikkövaeltaa.

Finnairin lennot Tromssa Kaupungissa järjestetään myös ainutlaatuinen juoksutapahtuma Midnight Sun Marathon, joka juostaan kesäisin henkeäsalpaavissa maisemissa. Juoksu ajoittuu iltaan ja päättyy keskiyön auringonpaisteeseen.

Tromssan maisemat ovat upeat ja kaupunkia koristavat värikkäät puutalot. Tromssa sijaitsee suoraan revontulivyöhykkeen alla, joten revontulien bongaaminen matkan aikana on varsin todennäköistä. Pienuudestaan huolimatta Tromssa on eloisa paikka, sillä kaupunki on Nojan merenkulun ja kalastuksen keskus sekä yliopistokaupunki. Pohjoisesta sijainnistaan huolimatta Tromssassa vallitsee varsin leuto ilmasto. Talvellakaan lämpötila ei laske yleensä edes alle -10 asteen

Sää Tromssa

Ilmasto Tromssassa on Golf-virran ansiosta miellyttävä. Talvellakaan lämpötila ei juuri koskaan laske -15 asteeseen. Sää Tromssassa on raikas ja kuulas. Kesän lämpötilat pyörivät +10 ja yli, jopa +20 paikkeilla.

Tromssa nähtävyydet

Tromssan tunnetuin nähtävyys on Jäämerenkatedraali eli Tromsdalenin kirkko, joka on arkkitehtuurisesti hyvin vaikuttava nähtävyys.

1800-luvulla valmistunut Tromssan tuomiokirkko on puolestaan Norjan ainoa puinen tuomiokirkko. Tunturihissillä voi matkustaa kaupungin vieressä sijaitsevan tunturin päälle ihailemaan maisemia.

Lento ja hotelli Tromssa
Muita nähtävyyksiä ovat Tromssan silta, Revontuliplanetaario, Polaria-meriakvaario, Polar-museo, Tromssan kansanmuseo ja Yliopiston museo. Tromssa on tärkeä saamelaiskulttuurin keskus ja kaupungissa järjestetäänkin vuosittain helmikuussa saamelaisviikko.

Lennot Tromssa, Norja

Kun haluat löytää halvat lennot Tromssaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä lentohintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Finnair lentää suorilla lennoilla Helsnki-Tromssa-Helsinki toukokuusta 2018 alkaen. Finnairin suoria lentoja Tromssaan lennetään lauantaisin kerran viikossa. Finnairin lento Tromssaan maksaa halvimmillaan noin 185 € menopaluu Helsinki-Tromssa-Helsinki.

Suomesta Tromssaan pääsee lentällä useilla muillakin vaihtoehdoilla, yhdellä koneenvaihdolla.

Valuutta Tromssa, Norja

Norjassa on käytössä Norjan kruunu. 1 ? (EUR) = n.9.391 Norjan kruunua (NOK) -> 10-2017. Norjan kruunuja voi vaihtaa etukäteen esim. lentokentillä tai Forexissa, mutta myös debit-korteilla maksaminen on erittäin hyvä vaihtoehto paikanpäällä, niin ei jää ylimäräisiä kruunuja matkan jälkeen takaisin vaihdettavaksi.

Tromssa kartta

Matkakohteet > Norja > Tromso

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter