Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Kambodza > Siem Reap

Siem Reap - Kambodza

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
HelsinkiSiem Reapla 2.5.2020la 23.5.20202 pv sitten568,00 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
HEL REP 2.5.20 23.5.20568,00 € -
haku: 2 pv sittenHae
Yhdensuuntaiset lennot
mistämihinlähtö haettuhintasuorahae
HelsinkiSiem Reapla 2.5.20202 pv sitten365,08 €-Hae
Yhdensuuntaiset lennot
mistä / mihinlähtö halvin / suora
HEL REP 2.5.20365,08 € -
haku: 2 pv sittenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Näytä lisää lentoja >>
Näytä lisää lentoja >>
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Siem Reap, Kambodzha

Siem Reap, Kambodzha kartta
Siem Reap, Kambodzha valuutta
Siem Reap, Kambodzha sää
Siem Reap, Kambodzha nähtävyydet

Kambodzan kuningaskunta sijaitsee Thaimaan ja Vietnamin naapurina ja se on kiehtova matkakohde ympäri vuoden. Siem Reapin kaupunki sijaitsee viiden, kuuden tunnin bussimatkan päässä Phnom Penhistä. Siem Reapin kaupungin vieressä sijaitsee Angkor Watin valtava temppelialue, joihin kannattaa tutustua kaikessa rauhassa. Vaikuttavia ja toinen toistaan laajempia temppelialueita on useita. Järjestetyllä retkellä ja hyvän paikallisoppaan johdolla saa paljon tietoa historiasta ja vuosisatoja eläneistä tarinoista. Luonnonsuojeluasiat ovat tärkeitä Kambodzassa, joten temppelialueeseen voi nykyisin tutustua myös polkupyörillä ajellen.

Lennot Siem Reap Ilmasto suosii Kambodzhan kävijää. Marraskuusta maaliskuuhun päivälämpötila ei nouse korkeimpiin helteisiin. Huhti-lokakuussa sadekauden aikaan luonto on vehreimmillään ja kauneimmillaan. Palella ei tarvitse, sillä trooppinen ilmasto tarjoaa mahdollisuuden auringonottoon ympäri vuoden.

Siem Reapin kaupunki on melko pieni ja hyvin viehättävä. Hotelleja on laaja kirjo edullisista majataloista korkeatasoisiin ja kauniisiin boutique-hotelleihin. Hintataso on hyvin edullinen, joten kannattaa hemmotella itseään ja nauttia ensiluokan hotellien palveluista. Ravintolat tarjoilevat sekä paikallisia khmer-keittiön herkkuja, mutta myös länsimaisia korkeatasoisia ravintoloita löytyy useita. Siem Reapin vierailulle kannattaa varata aikaa vähintään 3 päivää, sillä tunnelma on leppoisa, paikalliset hyvin ystävällisiä ja ostoksillekin on hyvä varata aikaa.

Lennot Siem Reap Siem Reapista voi jatkaa matkaa Mekong-joen risteilyaluksella Phnom Penhiin ja vaikka Vietnamin Saigoniin saakka. Risteilymatka on ikimuistoinen elämys, joka kannattaa suunnitella vaikka merkkipäivän tai häämatkan ohjelmaan.

Kambodzan etelärannikolla sijaitsevat Kep ja Sihanoukville ovat rantalomailijoiden kohteita. Suuret turistimassat eivät vielä tänä päivänä ole valloittaneet rantoja, vaan lomailija voi vaellella kaikessa rauhassa kauniissa maisemissa. Veneretket lähisaariin, snorklaus, herkulliset meren antimista kootut ateriat ja rento oleilu kuuluvat Kambodzan rantalomaan.

Kambodzha yllättää ystävällisyydellään ja aitoudellaan.

Lennot Siem Reap, Kambodzaan Suomesta

Suomalaiset matkailijat tarvitsevat Kambodzaan viisumin, jonka hankkiminen onnistuu lentokentällä maahan saapuessa valokuvaa ja kohtuullista maksua vastaan. Viisumin voi hankkia myös ennen matkaa, mutta se ei ole välttämätöntä.

Halvat lennot Siem Reap:iin löytyy Poptravelin hintavertailusta yhdellä klikkauksella. Tämän sivun ylälaidassa löydät halvat lennot Siem Reap hintavertailun, josta voit vapaasti itse etsiä sopivia matkustuspäivämääriä. Siem Reap:iin lentää useat lentoyhtiöt mm. Vietnam Airlines, Malaysian Airlines, Singapore Airlines ja China Southern Airlines. Suomesta lähtöisin jouhevat aikataulut vaativat kaksi koneenvaihtoa useimmiten. Katso myös lennot Phnom Penh, Kambodza - sinne pääsee lentämään jopa 650 euron menopaluuhintaan.

Siem Reap, Kambodzha valuutta

Valuutta Kombodzhassa on Riel (KHR) - mm. Forex vaihtaa Kambodzan valuuttaa rieleitä tilauksesta. Pääosa matkakassasta kannattaa kuitenkin vaihtaa Yhdysvaltain dollareiksi. Pienet setelit ovat käteviä, koska ne käyvät monesti suoraan maksuvälineenä. Luottokortti on käytännössä hyödytön, koska se ei kelpaa maksuvälineenä lähes missään.

Siem Reap, Kambodzha sää

Kombodzan paras sää ja matkailukausi on naapurimaittensa tavoin marraskuu-maaliskuu. Silloin Kombodzhan sää on ihanan lämpöinen ja mahdollisimman vähän sadetta. Kambodzan säähän vaikuttaa kaksi monsuunikautta: marras-maaliskuun kuiva koillismonsuuni ja touko-lokakuun kostea lounaismonsuuni. Lounaismonsuunin aikana tulee usein iltapäivisin puuskittaisia sadekuuroja, ja kauden aikana sataa kolme neljäsosaa maan vuotuisesta vesimäärästä. Lämpötila on ympäri vuoden korkea. Kylmimpänäkin kuukautena, tammikuussa lämpötila voi nousta 30 asteeseen. Huhtikuu on vuoden lämpimin kuukausi.

Siem Reap, Kambodzha nähtävyydet

1. Siirtomaa-ajan aistii Kambodzhan pääkaupungissa, Phnom Penhissä, jonka rakennuksiin lähes satavuotinen kausi Ranskan hallinnassa on jättänyt leimansa. Pääkaupungin sydän on Tonle Sep -joen rannassa kulkeva Sisowath-bulevardi, jonka varrella sijaitsevat komea Kuninkaallinen palatsi ja Angkorin kauden patsaskokoelmalla ylpeilevä kansallismuseo.

2. Kambodzan viidakoiden keskellä kohoava Angkor, yksi koko maailman upeimmista arkeologisista alueista, on osoitus khmerien valtakunnan kukoistuksesta tuhat vuotta sitten. Raunioista taianomaisimpia ovat jyhkeä juurakon peittämä Ta Phrom sekä Bayon, jonka jättimäiset kivikasvot hymyilevät vieraille salaperäisesti.

3. Jos Kaakkois-Aasian turisteista täyttyneet rannat eivät innosta, on Etelä-Kambodzassa sijaitseva Sihanoukville oikea valinta. Pienet hotellit linjaavat kaunista rantalinjaa, ja rauhaisan paikan löytäminen on varsin helppoa. Snorklaaminen, saarihyppely, sukeltaminen ja kalastus ovat suosittuja aktiviteetteja, kuten myös vikkelien apinoiden perään silmäily.

Lähde:
TravelTray.fi

Suomalainen Travel Tray Oy tarjoaa palvelua hotellivarauksissa kohteissa ympäri maailman. Kun nettivarausmoottoreissa seikkailu ei houkuta tai siihen ei ole aikaa, pystyy Travel Tray tekemään majoitusvaraukset puolestasi. Isommat perhehuoneet, bungalowit tai tietty sijainti kohteessa löytyvät asiantuntijan avulla. Oikean hotellin valinta takaa onnistuneen matkan, oli kyseessä sitten loma perheen kesken, juhlamatka puolison kanssa, ryhmä reissussa tai tiivis työmatka. Pyydä tarjous majoituksesta seuraavaa matkaa suunnitellessasi. Travel Tray Oy palvelee hotellivarauksissa, myös ryhmille.

Siem Reap, Kambodzha kartta

Matkakohteet > Kambodza > Siem Reap

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter