Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Japani > Nagoya

Nagoya - Japani

Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Nagoya, Japani

Nagoya kartta
Nagoya, Japani valuutta
Nagoya sää
Nagoya nähtävyydet

Lennot Nagoya Nagoya on Japanin neljänneksi suurin ja kolmanneksi varakkain kaupunki. Tyynenmeren rannalla Chubun alueella sijaitsevassa kaupungissa asui vuonna 2011 yli 2 miljoonaa asukasta. Nagoya sijaitsee hedelmällisellä Nobin tasangolla, ja kaupungin alue onkin pääosin matalaa tasankoa. Nagoyan metropolialue on yksi Japanin merkittävimpiä autoteollisuuden keskittymiä. Nagoyan satama on rahtimäärältään Japanin suurin satama; se on yksi maailmanluokan suursatamista.

Nagoyan lämpimin kuukausi on elokuu, jolloin voi olla yli 35 astetta lämmintä. Kylmin kuukausi on tammikuu, jolloin lämpötila on usein pakkasen puolelle. Sadetta tulee ympäri vuoden mutta eniten heinä- ja syyskuussa. Tammi- ja helmikuussa sade tulee usein lumena. Nagoya on myös taifuunireitillä, ja viimeisin kaupunkiin iskenyt vakava hirmumyrsky oli vuoden 1959 Taifuuni Vera.

Nagoyan lentoasemana toimii Chubu Centrairin kansainvälinen lentoasema Tokonamen kaupungissa ja Nagoyan lentoasema, joka sijaitsee osittain Komakin ja osittain Kasugain kaupungeissa. Nagoyan lentoasemaa käytetään nykyään yleisilmailulentokoneiden lentoasemana.

Nagoya nähtävyydet

Nagoya Station JR Towers Nagoyan kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Nagoyan linna ja sintolainen Atsutan pyhäkkö, joka on erityisen arvostettu siksi, että siellä säilytetään pyhää Kusanagi-miekkaa. Miekalla on samanlainen merkitys Japanin historiaan kuin englantilaisille Excaliburilla. Moderneja nähtävyyksiä edustavat televisiotorni ja rautatieaseman kaksoistornit, jotka ovat maailman korkeimmat rautatieasemarakennukset.

Kaupungin muita kulttuurikohteita ovat Tokugawan taidemuseo, jossa on Tokugawan suvun kokoelmia, Aichin kulttuurikeskus ja Misonon teatteri. Higashiyaman puistossa on eläin- ja kasvitieeteeliset puutarhat.

Sakae on sekä Nagoyan keskus että kaupungin yöelämän keskipiste. Puistokadun ympärille sekä keskustan alle, maan uumeniin on keskittynyt valtava määrä ravintoloita, kauppoja ja muuta mielenkiintoista viihdykettä.

Nagoya Port satamassa on taas kaupungin suosituimpia ostos- ja huvialueita, jonne tullaan Tokiosta asti viettämään Nagoyan yöelämää. Täältä löytyy muun muassa huvipuisto ja Nagoya Aquarium, yksi Japanin suurimmista vesieläinpuistoista. Monet alueen ravintoloista ovat yllättävän edullisia.

Halvat lennot Nagoyaan

Kun haluat löytää halvat lennot Nagoyaan, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta.

Finnair lentää Nagoyaan ilman välilaskuja useita kertoja viikossa Helsinki-Vantaan lentoasemalta. Finnair lentää Nagoyaan maantieteellisesti lyhyempää reittiä Aasiaan, mikä tarkoittaa selvästi lyhyempää lentoaikaa Japaniin. Muillakin lentoyhtiöillä pääsee kätevästi Nagoyaan yhdellä koneenvaihdolla - vaihtoehtoja on runsaasti.

Nagoya, Japani valuutta

Japanin rahayksikkö on jeni ja se yksi maailman merkittävimmistä valuutoista. Pienimmät japanilaiset kaupat ottavat vastaan vain käteistä. Suuremmat tavaratalot hyväksyvät yleensä luottokortit.

Nagoya sää

Japani sijaitsee pääosin lauhkealla vyöhykkeellä, ja Japanissa on neljä vuodenaikaa tai oikeammin viisi, jos sadekausi lasketaan mukaan.

Kevät ja syksy ovat lienee optimaalisimmat ajat sademäärien ja lämpötilojen kannalta matkustaa Japaniin. Kukkaan puhkeavat kirsikkapuut ovat jo itsessään yksi hyvä syy matkustaa tänne.

Pohjoisessa talvet ovat pitkiä ja lunta voi sataa runsaastikin, kun taas eteläisimmillä saarilla ilmasto on jo subtrooppinen. Talvisin kylmä, kuiva tuuli puhaltaa Siperiasta Japaninmerelle ja kohdatessaan Tyynenmeren lämpimän ilmamassan tuo rankkoja lumisateita maan länsirannikolle. Kesällä vuorostaan kostea, Tyyneltämereltä puhaltava tuuli tuo Japaniin lämmintä ilmaa. Myöhäiskesällä ja syksyn alussa päiväntasaajan alueen trooppiset matalapaineet synnyttävät taifuuneja, jotka tuovat usein rankkasateita.

Lähde: Wikipedia. Alkuperäistä tekstiä on muokattu.

Lisätietoja Nagoyasta:
- Wikitravel-sivuston matkaopassivu Nagoyasta (englanniksi)
- Nagoyan virallinen turisti-infosivusto (englanniksi)
- Wikipedian sivusto Nagoyasta

Nagoya kartta

Matkakohteet > Japani > Nagoya

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter