Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Gibraltar > Gibraltar

Gibraltar - Gibraltar

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
HelsinkiGibraltarma 17.2.2020ma 24.2.202011 pv sitten275,50 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
HEL GIB 17.2.20 24.2.20275,50 € -
haku: 11 pv sittenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Gibraltar, Gibraltar

Gibraltar sijaitsee vain 130 km päässä Malagasta ja sinne on erittäin helppo matkustaa esimerkiksi autolla tai bussilla. Gibraltarilla on oma lentokenttä ja erittäin kuuluisa sellainen, haastavan kiitoratansa takia, mutta jo lentoyhteyksien takia, moni lentää Malagaan.

Gibraltar kartta
Sää Gibraltar
Valutta Gibraltar, Gibraltar
Lennot Gibraltar, GIbraltar
Gibraltar nähtävyydet

Gibraltarilla on yksi lentokenttä. Se on kuuluisa haastavasta kiitoradastaan lentäjien keskuudessa. Gibraltar erottaa Euroopan ja Afrikan rajan.

Tärkeitä aktiviteetteja maassa on verovapaitten ostosten tekeminen, vierailu Gibraltarin vuorella sekä englantilaisissa pubeissa istuminen. Gibraltarin vuorella elelevätkin Euroopan ainoat apinat. Gibraltarilla on myös hyvä käydä Välimeren ja Atlantin välissä olevalla niemimaalla. Gibraltarin satamasta lähteekin moni katsomaan merelle delfiinejä.

Lennot Gibraltar

Gibraltarin värikäs historia kiinnostaa etenkin brittejä, mutta muutkin tutustuvat mielellään Euroopan mittakaavassa melko erityisen paikan nähtävyyksiin, kulttuuriin sekä katunäkymiin. Gibraltarissa viihtyy hyvin lapsiperheet, pariskunnat sekä yksinäiset seikkailijat.

Kannattaa mennä katsomaan kuinka lentokoneet laskeutuvat ja nousevat normaalin tien läpi, joka toimii kiitoratana lentokoneille. Muu liikenne pysähtyy silloin totaalisesti.

Gibraltar nähtävyydet

Eniten nähtävää löytyy Gibraltarin vuorelta jossa apinat loikoilee. Näköalapaikat vuorella ovat mahtavia ja kuuluisa St. Michaelin luola on henkeäsalpaava.

Gibraltarin vuorelle pääsee taksilla tai vaijerijunalla, joka on kannattava nähtävyyksien kannalta. Vuorta kutsutaan nimellä The Rock. The Rockin huippu julistettiin vuonna 1993 luonnonpuistoksi. Gibraltarin luontoa suojelemaan perustettu puisto kattaa noin 40 % maan pinta-alasta.

Suosittua maassa on delfiinien katselu. Gibraltarilla voit viettää aikaa sisällä sekä ulkona. Tekemistä kyllä riittää! Rantoja löytyy muutama, mutta varsinaisesti Gibraltar ei ole rantalomakohde. Rannalla voit tietty myös viettää aikaasi, jos tekee mieli.

Vanhasta kaupungista löydät kasvitieteellisen puutarhan sekä museon. Museo on todella laadukas ja siellä kerrotaan alueen vaiheista aina esihistoriallisista ajoista näihin päiviin saakka eri huoneissa. Pääsymaksu museoon maksaa aikuisilta kaksi puntaa sekä lapsilta yhden punnan verran. Kasvitieteelliseen puutarhaan ei ole pääsymaksua.

Gibraltar sää

Gibraltarin sää on välimerellinen. Eli tavallista ovat kuumat kesät sekä leudot talvet. Gibraltarissa vallitsee kaksi tuulta. Saharasta puhaltava itätuuli joka on lämmin sekä kostea ja toinen tuuli - länsituuli, joka puhaltaa raikkaampaa ilmaa maahan.

Lento ja hotelli Gibraltar

Parasta aikaa vierailla Gibraltarilla on syyskuu-joulukuu tai maaliskuu-toukokuu, jolloin lämpötila on sopivan lämmin, eikä ole paljon turistitungosta näkyvissä. Jos haluat mennä Gibraltarille elokuun puolella, pääset varmasti kokemaan kuuman kesän sekä turistitungoksen. Jos ajattelit mennä mereen uimaan, suositeltavaa olisi matkustaa vasta kesäkuun puolella, sillä silloin vesi alkaa lämpenemään.

Valuutta Gibraltar

Gibraltarin valuutta on punta (GIP). 1 e (EUR) = 0.88 Gibraltarin puntaa (GIP). 1 punta (GIP) = 1.13 e (EUR) Kurssi tarkistettu 9-2017. Englannin puntia saa vaihdettua Suomessa Forexeissa tai vaihtoehtoisesti pankeissa. Gibraltarilla otetaan vastaan myös Englannin puntia sekä euroja. Luottokortit luonnollisesti käy miltei joka paikassa, samoin Debit-kortit.

Lennot Gibraltar

Kun haluat löytää halvat lennot Gibraltariin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löydät aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta

Lennot Gibraltarille onnistuu esim. Lontoon kautta, mutta helpoiten ja eniten löytyy yhteyksiä Malagaan, joka sijaitsee vain 130 km päässä Gibraltarista.

Gibraltar kartta

Matkakohteet > Gibraltar > Gibraltar

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter