Suomalaista palvelua
Espanja es - Valtion lippu

Matkakohteet > Espanja

Espanja - Matkakohteet

KOHDETIETOA MAASTA ESPANJA

Espanja kohdeopas
Lennot Espanja
Valuutta Espanja
Sää Espanja
Kartta Espanja

Espanja on yksi matkakohteiden ehdottomista klassikoista ja yksi suosituimmista paikoista. Hienot hiekkarannat, kiinnostavat kaupungit ja näyttävät nähtävyydet tarjoavat lomaelämyksiä niin rantalomaa kuin kaupunkilomaa hamuileville. Auringon hellimät Espanjan golfkentät, iltapäivän levollinen siesta ja iltamyöhään nautittava, herkullinen espanjalainen ruoka ovat loman kohokohtia.

Espanjassa on runsaasti nähtävää ja maa on muun muassa taide- ja kulttuurielämältään erittäin rikas. Monet tuntevat kuvataitelijoista ainakin Picasson, Dalin ja Miron, vanhemmista kuvataiteilijoista taas Velàsquezin ja Goyan. Flamencomusiikilla ja -tanssilla on ihailijoita ympäri maailman.

Klikkaa yllä olevasta Matkakohteet-listasta sen kaupungin nimeä, minne haluat matkustaa ja pääset varaamaan ja vertaamaan halpoja lentohintoja Poptravelin hintavertailussa.

Lennot Espanjaan, Madridiin 139,60 € - klikkaa tästä!

Espanjan pääkaupunki Madrid on reilulla kolmella miljoonalla asukkaallaan maan selvästi suurin asutuskeskus. Kaupunki tunnetaan yöelämästään, ostoskaduistaan ja maailmankuuluista museoistaan. Kaupunki on oiva kohde kaupunkilomalle.

Katalonian ylpeys Barcelona puolestaan on loistava kaupunki- ja rantalomakohteen yhdistelmä. Jalkapallossa nämä kaksi kaupunkia joukkueineen ovat toistensa arkkiviholliset.

Espanja matkavinkit

Espanja kohdeopas

Barcelona on oiva kohde kaupunki- että rantalomaa kaipaavalle matkailijalle. Ostosten lomassa La Ramblan kävelykadulla voi istahtaa terassille juomaan pullollisen olutta ja nauttimaan Gaudin arkkitehtuurista. Rantabulevardi on massiivinen, mutta helppo silmälle ja miellyttävä oleskeluun. Bulevardilta aukeaa näkymä leveälle hiekkarannalle, jonka dyynejä Välimeren kirkkaansininen vesi hellii.

Madrid on Espanjan pääkaupunki, ja todellinen metropoli. Suuresta asukasluvusta huolimatta kaupungin tunnelma on välitön ja ystävällinen. Madrid on kulttuurin ystävälle unelmakohde. Kauniin arkkitehtuurin lisäksi kaupunfin taidetarjonta on uskomattoman monipuolinen. Casa de Campon puistossa viihtyvät lapset kuin aikusetkin, joten Madrid on myös loistava kohde perhelomalle. Puistosta löytyy huvipuisto, eläintarha, uima-altaita sekä loistavia piknikpaikkoja. Matka Casa de Campoon kannattaa taittaa köysiradalla maisemareittiä pitkin.

Aurinkorannikko eli Costa del Sol on Suomen talvipakkasia pakenevan suosima lomakohde. Fuengirolasta löytyy useita suomalaisia ravintoloita ja palveluja aina suomalaista koulua myöten. Torremolinos on taas vauhdikkaampi lomakaupunki, joka sopii loistavasti nuorisolle. Aurinkorannikon ylellisin lomakohde on luksusputiikeistaan ja huvijahdeistaan tunnettu Marbella, jossa voi halutessaan viettää tasokkaan loman. Malagasta löytyy riittämiin kulttuuritarjontaa, ostosmahdollisuuksia ja aitoa espanjalaista elämänmenoa.

Espanja - madrid matkavinkit

Lennot Espanja

Lennot Espanjaan saa helposti varattua Poptravelin hintavertailusta. Suomesta on Espanjaan hyvät lentoyhteydet ympäri vuoden. Suorilla lennoilla pääsee esimerkiksi Barcelonaan, Madridiin, Alicanteen, Malagaan sekä saarien lomakohteisiin - Espanjaan lentäessä lentojen hinnat riippuvat täysin minne päin Espanjaa on matkalla. Halvimmillaan lennot voi saada jopa 130 eurolla Madridiin ja Barcelonaan.

Espanjan lennot saat kätevästi varattua Poptravelin hintavertailusta. Klikkaa yllä olevasta "Matkakohdelistasta" kaupunki, jonne olet matkustamassa ja pääset varaamaan ja vertaamaan lentohintoja.

Vertaa ja varaa tästä matkapaketit Madridiin.

Sää Espanja

Espanja kuuluu Välimeren alueen ilmastovyöhykkeen piiriin. Kesät ovat kuumia ja aurinkoisia. Aurinkoisia päiviä Espanjassa kertyy vuodessa noin 300. Talvisin taas sää on puolestaan leutoa ja kesää selkeäasti kosteampaa. Vaikka kesäkausi on suosituinta matkailuaikaa, on Espanja ympärivuotinen matkakohde. Etelässä sää pysyy mukavan leutona myös talvikuukausina.

Oma lukunsa ovat tietenkin lähellä Afrikan rannikkoa sijaitsevat Kanariansaaret, jonne järjestetään rantalomia läpi talven. Kanariansaarilla kehuskellaan Euroopan tai jopa koko maailman parhaalla ilmastolla.

Kartta Espanja

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter