Suomalaista palvelua

Matkakohteet > Bulgaria > Burgas (Bourgas)

Burgas (Bourgas) - Bulgaria

Halvimmat menopaluulennot

mistämihinlähtöpaluu haettuhintasuorahae
HelsinkiBurgas (Bourgas)la 31.8.2019la 7.9.201912 pv sitten114,69 €114,69 €Hae
HelsinkiBurgas (Bourgas)la 25.5.2019la 8.6.201910 pv sitten222,57 €-Hae
HelsinkiBurgas (Bourgas)ma 10.6.2019ti 2.7.2019eilen254,00 €-Hae
HelsinkiBurgas (Bourgas)pe 30.8.2019la 7.9.201912 pv sitten282,00 €-Hae
mistä / mihinlähtö / paluu halvin / suora
HEL BOJ 31.8.19 7.9.19114,69 € 114,69 €
haku: 12 pv sittenHae
HEL BOJ 25.5.19 8.6.19222,57 € -
haku: 10 pv sittenHae
HEL BOJ 10.6.19 2.7.19254,00 € -
haku: eilenHae
HEL BOJ 30.8.19 7.9.19282,00 € -
haku: 12 pv sittenHae
Yhdensuuntaiset lennot
mistämihinlähtö haettuhintasuorahae
HelsinkiBurgas (Bourgas)la 22.6.201914 pv sitten109,90 €109,90 €Hae
Yhdensuuntaiset lennot
mistä / mihinlähtö halvin / suora
HEL BOJ 22.6.19109,90 € 109,90 €
haku: 14 pv sittenHae
* Lentohinnat ovat viimeisen 2 viikon aikana tehtyjen hakujen halvimpia tuloksia 1 aikuiselle ja voimassa hakuhetkellä. Hintaa klikkaamalla näet tämän hetken hinnan lennolle.
Näytä lisää lentoja >>
Näytä lisää lentoja >>
Tee haku

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Vuokra-autojen hintavertailu

Vuokraan auton
Noutopaikka
Nouto
Palautus
Noutoaika :
Palautusaika :
Kuljettajan ikä

Hotellien hintavertailu

Kaupunki
Tulo
Lähtö
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lento+hotellien hintavertailu

Mistä
Mihin
Lähtö
Paluu

Hotellin tiedot
Huoneiden lukumäärä
Huonetyyppi, huone 1
Huonetyyppi, huone 2
Huonetyyppi, huone 3
Huonetyyppi, huone 4

Lennot Burgas, Bulgaria

Burgas kartta
Burgas, Bulgarian valuutta
Burgas sää
TOP 3 Burgas nähtävyydet

Lennot Burgas Burgas (kirjoitetaan joskus myös Bourgas) on yksi Bulgarian suurimmista kaupungeista, ja sijaitsee Mustanmeren rannikolla. Burgas on lähinnä tunnettu kauttakulkupisteenä suositummille rantalomakohteille, joita ovat esimerkiksi Sunny Beach, Nessebar, Elenite, Sozopol ja Dyuni. Mustanmeren lomakohteet ovat tunnettuja upeista hiekkarannoista sekä edullisesta hintatasosta. Alue on erittäin suosittu matkustuskohde kesäisin jolloin keskilämpötila on yleensä 26 asteen paikkeilla, ja merivesikin on lähes yhtä lämmintä. Mustanmeren kohteisiin matkustetaan myös kylpylä- ja terveyslomille, erityisesti alueen mutahoidot ovat suosittuja.

Suora lento Helsingistä Burgasiin kestää 3 tuntia. Kansainvälinen lentokenttä on vilkkaimmillaan kesäaikaan, jolloin Mustanmeren lomakohteisiin matkustetaan eri puolilta Eurooppaa. Lentokenttä sijaitsee noin 10 kilometrin päässä kaupungista, ja bussilla matka keskustaan taittuu puolessa tunnissa. Burgasin kentältä on hyvät yhteydet myös muihin Mustanmeren lomakohteisiin sekä Varnan lentokentälle, jonne on matkaa hieman yli 100 kilometriä. Burgasin ja muiden Mustanmeren rantalomakohteiden majoitusvalikoima on monipuolinen. Alueelta löytyy korkeatasoisa hotelleja, tunnelmallisia perhehotelleja sekä edullisia majataloja. Rantalomakaupunkien väliä liikennöi toimiva paikallisbussiverkosto.

Burgasin kaupunki

Vaikka Burgas ei olekaan suosituin Mustan Meren kohteista, riittää kaupungissa silti tekemistä, ainakin muutamaksi päiväksi. Burgasissa on useita museoita ja historiallisia rakennuksia, sekä muutama rauhallinen rantakin. Burgas on myös alueen kulttuurinen keskus, täällä voi nauttia oopperasta, teattereista, konserteista ja erilaisista esityksistä. Burgas on parhaimmillaan kesäisin, jolloin kaupunki herää eloon. Baarit, klubit, diskot, ravintolat ja kasino houkuttelevat lähialueen lomakohteiden vierailijat viettämään iltaa Burgasiin. Lintubongarit saapuvat Burgasiin kauempaakin, kaupungin järvet ovat lintujen pesimisalueita.

Vertaa halvat lennot Burgasiin, miten Burgasiin matkustetaan

Kun haluat löytää halvat lennot Burgasiin, aloita etsiminen lentojen hintavertailustamme. Sieltä löytyy aina halvimmat lennot haluamillesi päiville helposti. Yllä olevasta hintalaatikosta näet, mitä hintoja muut ovat löytäneet Poptravelin hintavertailusta. Norwegian airlines lentää suoraan Helsingistä Burgasiin huhtikuun lopusta syyskuun puoliväliin (meno ti ja la, paluu ke ja la) ja lento kestää 3 tuntia. Helsinki Burgas menopaluunlento on edullisimmillaan noin 160 €. Muillakin lentoyhtiöillä pääsee Burgasiin koneenvaihdolla Euroopassa.

Burgas, Bulgarian valuutta

BGN = Bulgarian leva. Useat ravintolat ja liikkeet eivät hyväksy luottokortteja. Eurot ja US-dollarit ovat käypää valuuttaa ja niitä voi vaihtaa paikan päällä paikalliseksi valuutaksi. Rahanvaihtaminen kadulla on kiellettyä.

Burgas sää

Burgasin, Bulgarian ilmasto on kesäkuukausina lämmin ja kuiva. Täydellinen auringonpalvojille ja lämmintä rakastaville. Talvikuukaudet ovat hieman viileämpiä, jopa sateisia, mutta suhteellisen lämpimiä - ilma pysyy usein plussa puolella läpi vuoden.

Lisätietoja Burgasista:
- Wikitravel-sivuston matkaopassivu Burgasista (englanniksi)
- Burgasin virallinen turisti-info (englanniksi)
- Bulgarian virallinen turisti-info (englanniksi)
- Wikipedian artikkeli Burgasista (englanniksi)

Burgas kartta

Matkakohteet > Bulgaria > Burgas (Bourgas)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter