Suomalaista palvelua
Aruba aw - Valtion lippu

Matkakohteet > Aruba

Aruba - Matkakohteet

Vertaa halvat lennot Aruba

Klikkaa yllä olevasta Oranjestad-sanasta (joka siis on Aruban pääkaupunki)ja saat lisätietoa Arubasta ja sinne tehtävistä matkoista! Aruba on yksi todellisista unelmamatkakohteista. Rannat ovat liidunvalkoisia, vesi turkoosinsinistä ja palmut huojuvat leudossa tuulessa. Nauti rennosta tunnelmasta Karibian auringon alla.

Aruban pieni paratiisisaari suo suuria elämyksiä kaikille aisteillesi. Anna katseesi levätä upeissa maisemissa, tunne tuoreiden hedelmien huumaava tuoksu ja maistele makoisia meren antimia. Kuuma hiekka polttaa varpaitasi ja merenguen latinalaiset rytmit saavat sydämesi sykkimään kiivaammin. Täällä aurinko paistaa ympäri vuoden ja vesi on noin 25-asteista. Aruban romanttinen ilmapiiri ja ylelliset hotellit ovat kuin luotuja pariskuntien kuherteluun. Toki täällä viihtyy myös ystävien tai perheen kanssa. Aruban hilpeän pääkaupungin, Oranjestadin, baareissa ja klubeissa voit pitää porukalla hauskaa.

Klikkaa yllä olevasta Oranjestad-sanasta, joka on Aruban pääkaupunki, ja saat lisätietoa Arubasta ja sinne tehtävistä matkoista!

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter