Suomalaista palvelua
Arabiemiirikunnat ae - Valtion lippu

Matkakohteet > Arabiemiirikunnat

Arabiemiirikunnat - Matkakohteet

KOHDETIETOA MAASTA ARABIEMIRAATIT

Arabiemiraatit kohdeopas
Lennot Arabiemiraatit
Valuutta Arabiemiraatit
Sää Arabiemiraatit
Kartta Arabiemiraatit

Arabiemiraateissa sinua odottaa hienot rannat, mielenkiintoinen kaupunkielämä sekä upeat ostosmahdollisuudet. Kohde tarjoaa näkemistä sekä kokemista kaiken ikäisille. Olipa matkakohteesi Dubai, Fujairah, Ras al Khaimah, Abu Dhabi tai Ajman, koet takuulla upean loman.

Arabiemiraatit on rikas arabimaa, joka on tunnettu ennen kaikkea huikeista rakennushankkeistaan, kuten keinotekoisista palmusaarista, maailman korkeimmasta rakennuksesta Burj Khalifasta sekä maailman suurimmasta ostoskeskuksesta.

Arabiemiraateissa moderni elämänmeno yhdistyy perinteiseen arabi- ja beduiinikulttuuriin. Valtavia summia nielevät rakennushankkeet jättävät sanattomaksi. Arabiemiraateissa on myös upeita hienohiekkaisia rantoja, silmänkantamattomiin jatkuvia hiekkadyynejä, erinomaisia golfkenttiä, loistavaa ruokakulttuuria sekä mahdollisuuksia mitä erilaisimpiin aktiviteetteihin kuumapallolennoista sisähallilasketteluun.

Klikkaa yllä olevasta Matkakohteet-listasta sen kaupungin nimeä, minne haluat matkustaa ja pääset varaamaan ja vertaamaan halpoja lentohintoja Poptravelin hintavertailussa.

Lennot Dubaihin 248,12 € - klikkaa tästä!

Valtava matkailukaupunki Dubai hemmottelee kävijöitä mahtavilla hotelleilla, upeilla ostoskeskuksilla sekä loistokkailla hiekkarannoilla. Kaupunki onkin useimpien lomalaisten valinta. Arabiemiraatit ei ole erityisen edullinen matkakohde. Hintataso on melko samaa luokkaa kuin Suomessakin, ellei jopa hieman korkeampia muutamissa asioissa.

Aktiivilomailijoille riittää tekemistä Arabiemiraateissa. Suosituimmissa matkakohteissa on tarjolla hurjapäisiä aktiviteetteja laskuvarjohypyistä vesiskootteriajeluun. Dubaissa voi kokeilla useimpia vesiurheilulajeja, ja kaupunkeja ympäröivällä aavikolla pääsee hurjastelemaan pitkin hiekkadyynejä. Myös kamelisafarit ja muut aavikkoaktiviteetit on mahdollista toteuttaa Arabiemiraateissa.

Arabiemiraatit - Dubai matkavinkit

Arabiemiraatit kohdeopas

Dubai on tunnetuin matkakohde Arabiemiraateissa. Siellä voisi sanoa, että lähes kaikki on mahdollista. Dubai on täynnä huikeita ostosmahdollisuuksia, loistavaa ruokaa, hyviä golfkenttiä, kameliraveja, aavikkosafareita, perinteisiä soukeja, maailman hämmästyttävimpiä rakennuksia, hienohiekkaisia ja puhtaita rantoja sekä monikulttuurisen arabikaupungin elämänmenoa.

Abu Dhabi on Arabiemiraattien pääkaupunki ja maan poliittinen ja hallinnollinen keskus. Turistille Abu Dhabi tarjoaa upeita kirkasvetisiä rantoja, erinomaisia ostosmahdollisuuksia sekä hienoa arkkitehtuuria aina pilvenpiirtäjistä moskeijoihin ja arkeologisiin aarteisiin.

Sharjah on Dubain vastakohta. Se on vahvasti islamilainen emiraatti, jonne ei kannata matkustaa yöelämän ja huvittelujen toivossa. Sharjahista löytyy kuitenkin paljon kulttuuria, museoita ja teatteria. Myös kaupungin soukit tarjoavat erinomaiset mahdollisuudet ostoksiin. Sharjah on muita Arabiemiraattien matkailukohteita rauhallisempi ja sieltä löytyy kulttuurin lisäksi myös upeita rantoja sekä harrastusmahdollisuuksia, muun muassa sukellusta ja snorklausta.

Arabiemiraatit - Desert matkavinkit

Lennot Arabiemiraatit

Lennot Arabiemiraatteihin saa helposti varattua Poptravelin hintavertailusta. Dubaihin lennetään suorilla lennoilla Helsingistä - halvimmillaan lennot voi saada jopa 150 eurolla. Välilaskujen kautta pääsee myös lentämään muualle Arabiemiraatteihin, esimerkiksi Abu Dhabiin.

Arabiemirattien lennot saat kätevästi varattua Poptravelin hintavertailusta. Klikkaa yllä olevasta "Matkakohdelistasta" kaupunki, jonne olet matkustamassa ja pääset varaamaan ja vertaamaan lentohintoja.

Vertaa ja varaa tästä matkapaketit Dubaihin.

Sää Arabiemiraatit

Sää Arabiemiraateissa on pääasiassa kuuma ja kuiva. Lämpötila on yli +20 astetta vuoden ympäri ja keskikesällä lämpömittarin lukemat nousevat jopa yli 40 asteen. Keskitalvella yöt voivat kuitenkin olla viileitä.

Paras aika matkustaa Arabiemiraatteihin on loppusyksystä alkukevääseen. Muslimien pyhä kuukausi Ramadan kannattaa huomioida matka-ajankohdan valinnassa.

Kartta Arabiemiraatit

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter