Suomalaista palvelua
Alankomaat nl - Valtion lippu

Matkakohteet > Alankomaat

Alankomaat - Matkakohteet

KOHDETIETOA MAASTA HOLLANTI, ALANKOMAAT

Hollanti, Alankomaat kohdeopas
Lennot Hollanti, Alankomaat
Valuutta Hollanti, Alankomaat
Sää Hollanti, Alankomaat Kartta Hollanti, Alankomaat

Keski-Euroopassa, Saksan ja Belgian välissä sijaitseva Alankomaat, joka tunnetaan myös nimellä Hollanti on mainio reissukohde kaupunki- kuin aktiivilomallekkin.

Puukenkiin, tulppaaneihin ja tuulimyllyihin usein liitetty Alankomaat tarjoaa matkaajalle näiden lisäksi myös paljon muuta nähtävää.

Klikkaa yllä olevasta Matkakohteet-listasta sen kaupungin nimeä, minne haluat matkustaa ja pääset varaamaan ja vertaamaan halpoja lentohintoja Poptravelin hintavertailussa.

Lennot Amsterdamiin 67 € - klikkaa tästä!

Tämä maailman tiheimmin asutettu valtio kätkee sisäänsä muun muassa kauniita kaupunkeja ja mahtavia kulttuurielämyksiä. Alankomaihin matkustetaan kaupunkilomalle, autoreissulle ja ihastelemaan kaunista alankomaiden maalaismaisemaa.

Suuret kaupungit kuten Amsterdam ja Rotterdam ovat upeita shoppailukaupunkeja, kun taas esimerkiksi Haag on mahtava kulttuurikohde.

Hollanti matkavinkit

Pienestä koostaan huolimatta Alankomaat - tai Hollanti kuten sitä yleensä kutsutaan - on yksi maailman tunnetuimpia maita.

Alankomaiden jalkapallojoukkueet, kukkamarkkinat, taidemaalarit ja pitkä historia ovat vain muutama syy sille, miksi Alankomaat on tuttu maa niillekin, jotka eivät siellä vielä ole käyneet.

Paikan päällä vierailijaa hemmotellaan lyhyillä etäisyyksillä, toinen toistaan mielenkiintoisemmilla kaupungeilla ja ainutlaatuisilla nähtävyyksillä.

Hollanti, Alankomaat kohdeopas

Amsterdam on yksi Euroopan suosituimmista kaupunkikohteista ja Alankomaiden pääkaupunki. Se tunnetaan monista kanaaleistaan ja kauniista kaarisilloista. Amsterdamissa vieraillessa kannattaa tutustua kaupungin moniin museoihin. Picasson taiteita on näytillä Stedelijk-museossa. Kaupungista löytyy myös Van Gogh- museo. Amsterdamissa sijaitsee myös kuuluisa Anne Frankin museotalo, jossa päiväkirjan kirjoittanut jutalaistyttö piileskeli vainojen aikaan.

Opiskelukaupunki Utrecht on Amsterdamin tapaan tunnettu monista kanaaleistaan, puistoistaan ja viehättävistä aukioista. Kapungista löytyy riittämiin ostosmahdollisuuksia sekä modernin että historiallisen arkkitehtuurin linnoituksia ja rakennuksia. Utrechtissä on Alankomaiden vanhin yliopisto, joten kaupunki on opiskelijoiden kansoittama nuorekas ja eloisa paikka.

Rotterdam on modernein kaupunki mitä Alankomaista voit löytää. Se erottuu muista idyllisistä hollantilaiskaupungeista nykyaikaisella arkkitehtuurilla ja modernin ilmeensä ansiosta. Rotterdam on maan taiteen ja desingin keskus. Muotitietoisessa kaupungissa erilaiset tyylit ovat rohkeasti ja suuresti esillä.

Hollanti kohdeopas

Lennot Hollanti, Alankomaat

Lennot Hollantiin saa helposti varattua Potpravelin hintavertailusta. Amsterdamiin lennetään suorilla lennoilla joka päivä Helsingistä - nykyään Amsterdamin lennot saa jopa alle 100 euron suorilla lennoilla.

Helsinki-Amsterdam lennot saat kätevästi varattua Poptravelin hintavertailusta. Klikkaa yllä olevasta "Matkakohdelistasta" kaupunki, jonne olet matkustamassa ja pääset varaamaan ja vertaamaan lentohintoja.

Vertaa ja varaa tästä matkapaketit Amsterdamiin.

Sää Hollanti, Alankomaat

Hollannissa on merellinen ilmasto, joka takaa ympäri vuoden leudot mutta kosteat ja nopeasti vaihtelevat sääolosuhteet. Talvisin lämpötila pysyttelee hieman alle kymmenen asteen, talvikuukausina saattaa sataa myös hieman lunta. Kesäisin lämpötila nousee yli 20 asteeseen ja pysyttelee siellä koko kesäkuukaudet.

Mikäli Alankomaissa haluaa nauttia sen upeista puistoista ja idyllisistä kanaaleista täydellä siemauksella ja muutenkin viettää mahdollisimman paljon aikaa ulkosalla, kannattaa matka ajoittaa touko- ja elokuun väliseen aikaan.

Hollantiin matkustaessa kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että kesäaika on erittäin vilkasta matkustusaikaa ja monet hinnatkin nousevat tällöin. Jos siis kesästä haluaa nauttia hieman rauhallisemmissa tunnelmissa, on sinne hyvä mennä ennen juhannusta tai sitten lykätä matkaa syyskuun alkuun.

Kartta Hollanti, Alankomaat

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter