Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Roadtrip > Great Ocean Road - muutakin kuin tie

Great Ocean Road - muutakin kuin tie

Great Ocean Road - Victoria

Ajaessasi Victorian länsirannikkoa pitkin koet ihania merinäköaloja sekä rentoja rannikon kaupunkeja ja kyliä. Upeat sademetsät vesiputouksineen, erämaa, villieläimet ja mielenkiintoiset kaupungit ovat tekijöitä joiden vuoksi Great Ocean Roadia on kuvailtu yhdeksi planeettamme ”parhaista matkoista elämän aikana”.

Vuokraa auto ja suuntaa pääkaupunki Melbournesta länteen kohti rannikkoalueen suuria kaupunkeja – Geelong, Ballarat ja Warrnambool. Alueella on yli 400 km rannikkoteitä ja satoja lisäreittejä tutkittavana sisämaassa. Varaa matkalle tarpeeksi aikaa jotta ehdit nauttia kaikista aarteista mitä reitin varrella voit kohdata. Great Ocean Road on suosittu linkki Melbournen ja Adelaiden välillä.

Victorian toisiksi suurin kaupunki Geelong sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Melbournesta. Historiallinen satama-alue on muuntunut eloisaksi ranta-alueeksi. Ravintolat, kahvilat, luksus hotellit, puistot, kasvitieteellinen puutarha, museot ja antiikkinen karuselli tuovat piristävän lisän rannikon postikorttimaisemaan.

Surffirannikko on tehty auringosta, hiekasta ja tietysti surffauksesta. Torquayssa sijaitsee Great Ocean Roadin virallinen alkupiste ja sieltä löytyy myös surffausvarusteita myyvien tunnettujen brändien vaikuttavat outlet-myyntikaupat. Maailmankuulu surffipaikka Bells Beach on aivan lähellä.

Otwaysin mahtavat vesiputoukset ovat parhaimmillaan sadekaudella – reitti isoimmalle putoukselle Sabine Falls:ille kattaa 496 rappusta. Mahtava rannikon metsäalue ulottuu 50 km matkan Lornesta aina Apollo Bayhin ja sisältää upean reittiverkoston trekkaajille.

Lentoliput ja Halvat lennot Melbourneen

Matka-artikkelit > Roadtrip > Great Ocean Road - muutakin kuin tie

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter