Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Roadtrip > Amalfi drive SS163

Amalfi drive SS163

amalfi-drive-ss163

Upea Amalfin rannikko ja Capri.

Amalfin rannikkoa pitkin kiemurtelevan tien rakensivat roomalaiset 160 vuotta sitten ja sitä pidetään Euroopan kauneimpana – jyrkissä rinteissä tasapainoilevat pikkukylät on julistettu Unescon maailmanperintökohteeksi.

Amalfi drive on luksusluokan roadtip. Tarjolla on huikeita maisemia: turkoosi meri, pastellinväriset pikkukaupungit, laadukkaita ravintoloita ja luksushotelleja. Kapean serpentiinitien jyrkät kaarteet ja italialaisten hulvaton ajotapa tuovat matkaan oman lisänsä. Vaikka reitti on vain 50 kilometriä, saa siihen kulumaan kolme tuntia. Moni palkkaa kuljettajan tai taittaa matkan bussilla nauttiakseen maisemista täysin siemauksin, ajaja mitä luultavimmin menettää paljon puristaessaan rattia rystyset valkoisina.

Capri - silmäätekevien lomasaari

Kuvankaunis Capri sijaitsee Napolinlahden suulla lyhyen lauttamatkan päässä Napolista. Caprin matkalla kannattaa ehdottomasti tutustua myös Grotta Azzurroon, siniseen luolaan. Nimensä luola on saanut aivan kirkkaansinisestä vedestä. Myös mantereen puolella läheisellä Amalfin rannikolla sijaitsee smaragdiluola, Grotta dello Smeraldo, joka ei kuitenkaan vedä vertoja Caprin vastineelle – luolaan pääsee vain vesireittiä pitkin.

Elokuussa sekä rannikko että Caprin saari ovat erityisen ruuhkaisia ja joka ravintola, hotelli ja näköalapaikka ovat tupaten täynnä. Matka kannattaa ajoittaa loppukevääseen tai alkusyksyyn. On kuitenkin hyvä huomioida, että viimeistään lokakuussa Caprin saari käytännössä menee kiinni: suurin osa ravintoloista sulkeutuu, eivätkä lautat kulje yhtä säännöllisesti kuin kesäisin.

Halvat lennot Napoliin

Matka-artikkelit > Roadtrip > Amalfi drive SS163

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter