Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Rantalomat > Top 10 Teneriffan rantaa - Espanjan parhaat rannat?

Top 10 Teneriffan rantaa - Espanjan parhaat rannat?

Playa Benijo Teneriffa

Teneriffa on panostanut erittäin paljon rantojensa viihtyvyyteen. Saarelle on jopa kuljetettu Saharasta ns. hienoa kultaista hiekkaa valtavat määrät ja rakennettu rantoja matkailijoita varten. Teneriffa ei ole menettänyt suosiotaan suomalaisten suosikkilomakohteena. Teneriffa pitää erinomaista huolta rannoistaan ja se näkyy! Teneriffalla on tarjota useita erilaisia rantoja eri tarkoituksiin ja toiveisiin. Sieltä löytyy surffirantoja vaativaankiin makuun, lasten rantoja, auringonpalvojien rantoja ja huvipursisatamia.

Teneriffa on paratiisisaari, jossa lämpötilat harvoin öisin laskevat alle 15 asteen ja talvellakin on päivisin varjossa reilut 20 astetta. Teneriffa on tämän lisäksi yksi Euroopan edullisimmista lomapaikoista, ja siellä on ruoat ja juomat edullisissa hinnoissa. Saari onkin oiva matkakohde kenelle tahansa. Siellä voi harrastaa mitä vain, ja kaikki löytävät sieltä juuri sen, mitä lomalta ovat lähteneet hakemaankin.

Vertaa ja varaa Poptravelistä halvat menopaluulennot Teneriffalle alk. 207 €

1. El Medano - paikallisten suosikki!

Paikallisten suosikki ja yksi Euroopan parhaista surffirannoista. Täällä saa päivän kulumaan helposti vaikka ei lainelautailua harrastaisikaan - ihan vain katselemalla taitavia surffareita, jotka esittelevät taitojaan ja tulevat tälle rannalle vuosi toisensa perään.

Teneriffa playa Medano

2. La Tejita - luonnonranta

Puolen tunnin kävelymatka erottaa surffailijoiden suosikkikohteen El Médanon kaupungin saaren suurimmasta luonnonrannasta, La Tejitasta. Rannalle El Médanosta jatkamalla kaupungin päärantaa Montaña Rojalle (suom. punaiselle vuorelle) päin. Nudistit ottavan aurinkoa vuoren juurella, lahden poukamassa ja muu ranta on varattu uimapuvullisille auringonpalvojille.

Teneriffa La Tejita ranta

3. El Bollullo - luonnonranta

El Bolullon tumma kaunotar kilpailee La Tejitan kanssa saaren kauneimman luonnonrannan tittelistä. Tälle rannalle pääsee kävellen banaaniviljelmien läpi Puerto de la Cruzista tai poiketa tieltä TF-5 Rincónin kohdalta alas, jolloin saavut rannalle.

Teneriffa El Bollullo ranta

4. El Camison - pieni ja kompakti ranta

Tämä ranta on yksi useista pienistä rannoista, jotka sijaitsevat Costa Adejen ja Los Cristianoksen välissä. El Camison -ranta tarjoaa sopivan tasapainon kauneuden ja hyvien palveluiden välillä. Ranta on suosittu, mutta ei koskaan ruuhkaan saakka. Ranta on 120 metriä pitkä ja tarjoaa sekin useita vesiurheilumahdollisuuksia.

Teneriffa El Camison ranta

5. Los Gigantes - sanattoman luonnonkaunis

Valmistaudu siihen että luonto jättää sinut sanattomaksi. Saaren länsipuolella jättiläismäinen isoveli valvoo pienen Los Gigantesin kylän elämää. Valtavat 800 metriä korkeat jättiläisvuoret sulkevat syliinsä monta pientä lahdenpoukamaa. Mustahiekkainen Playa Santiago on helpoin ranta alueella, joskin aallot saattavat ajoittain kasvaa jättiläismäisiksi.

Teneriffa Los Gigantes ranta

6. Fañabé - suosittu ranta!

Kävele El Duquelta Las Americakseen päin niin saavut Fañaben rannalle. Fañabe on täynnä erilaisia vesiurheilumahdollisuuksia ja rannan edustalla on useita liikkeitä, ravintoloita ja baareja. Melkein jokaisesta rannan baarista saa suuren hileisen olut-tuopin huokeaan euron hintaan. Lähellä olevasta Puerto Colonista lähtee erilaisia valaiden ja delfiinien katseluretkiä ja ohjattuja vesiskootteriajeluja.

Teneriffa Fanabe ranta

7. Playa de Las Vistas - paikallisten valinta!

Playa de Las Vistas -ranta sijaitsee Teneriffan eteläpuolella. Täältä löytyy kaikkea mahdollista ja mahdotonta rantaelämää varten. Ja mikä parasta - tämä ranta on äänestetty puhtaimmaksi ja ekoystävällisimmäksi rannaksi Euroopassa jo useita vuosia peräkkäin (European Environmental Foundation FEEE).

Teneriffa Playa de Las Vistas ranta

8. Playa del Duque - chick valinta tyylitietoisille

El Duque (suom. herttua) on oiva nimi tälle majesteetilliselle ja ylelliselle rannalle. Suuri kallion järkäle erottaa tämän kauniin rannan ruuhkaisesta Costa Adejesta ja siksikin se tuntuu loisteliaammalta ja yksityisemmältä kuin naapuriranta Playa Fañabe. Tämän rannan läheisyydestä löytyy loisteliaita boutique-kauppoja joka makuun ja luksusluokan hotelleja. Elä kuin herttuatar tällä rannalla!

Teneriffa Playa Del Duque ranta

9. Masca - piilopaikka

Mascan vuoristokylä on Teneriffan parhaiten suojeltu matkakohde. Mascan suojaisa ranta on taas saaren parhaiten suojeltu salaisuus. Mascan rannalle pääsee kun jaksaa patikoida kolme tuntia Mascan kylästä rotkoa pitkin alas rannalle. Tämä ei siis käy ihan jokaiselta, mutta ponnistelu on sen arvoinen.

Teneriffa Masca ranta

10. Playa Jardín - taiteilija César Manriquen taidonnäyte

Puerto de la Cruzin ylpeys Playa Jardin (suom. puutarharanta) on kanarialaisen taiteilijan César Manriquen käsialaa. Hän halusi luoda saaren pohjoisosaan viehättävän rannan ja hänen ideansa mukaan tämän mustahiekkaisen rannan eteen rakennettiin kasvitieteellisiä puutarhoja, kukkaistutuksia ja palmupuita. Rannalta saa paratiisimaisia kuvia joissa sininen meri ja värikkäät kukat luovat henkeäsalpaavan värimaailman.

Teneriffa Playa Jardin ranta

Matka-artikkelit > Rantalomat > Top 10 Teneriffan rantaa - Espanjan parhaat rannat?

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter