Suomalaista palvelua
Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Rantalomat > Maailman parhaat surffi-rannat aloittelijoille!

Maailman parhaat surffi-rannat aloittelijoille!

Aloittelijoiden surffirannat

Nykyaikana, jolloin kiire-sanasta on tullut muotisana kuvaamaan elämäntilannetta missä vaiheessa tahansa, kannattaa viisaimpien siirtyä aallon harjalle, opetella uusi harrastus, surffaus, joka addiktoi sopivalla levelillä onnellisuuteen.

Enää ei tarvitse olla hurjapää, suurien kiksien metsästäjä, jotta voi kokeilla ja jäädä koukkuun surffaukseen.

Korkeatasoiset surffilaudat GasreSports.com - suomalainen alan ammattilainen

Havaijin lennot 669,00 €!

Joka rannalla, piskuisesta lätäköstä Kalifornian suuriin aaltoihin, löytyy auttavia surffareita opastamaan harrastuksen saloihin.

Maailman TOP surffipaikat aloittelijoille (ja 5 paikkaa mitä varoa)

"Kiireisessä" maailmassa löytyy monia harrastuksia, jotka lieventävät elämän tuskaa. Surffaus on yksi niistä. Lähde surffaamaan ja pääset takaisin luontoon, lähelle sitä mistä kaikki alkoi, samalla saat pidettyä hauskaa oikealla tavalla ja saat liikuntaa.

1. Byron Bay, Australia

Tämä kerran unelias kaupunki muuttui hippi-surffaaja paratiisiksi, ja on mahdollisesti Australian, ellei jopa maailman, paras surffipaikka. Aaltoja on monia erilaisia tarjolla, jotka sopivat eri tasoisille surffaajille. Lempeät aallokot Watego Beach rannalla ja isommat aallot Tallow and The Wreck rannalla.

Byron Bay-surffikoulu tarjoaa surffitunteja sekä majoituksen. Majoitusvaihtoehtoja on tarjolla useita.

Paras aika mennä: Joulukuusta toukokuuhun - tarjolla hyviä säitä ja lämpimiä aaltoja.

Halvat lennot Brisbaneen, Australiaan 795,00 €

Surffaus Byron Bay Australia

2. Kuta, Bali

Bali on tunnettu saarena, josta löytyy suurimmat aallot. Kuitenkin, Bali tarjoaa hyviä vaihtoehtoja nälkäisille oppijoille. Pitkä hiekkaranta kuuluisien Kutan ja Kegian turistibulevardien edessä tarjoaa hauskoja ja helppoja aaltoja aloittelijoille.

Bali surf-opas - lue tästä!

Paras aika mennä: Toukokuusta syyskuuhun hyvien tuulien ja juhlatunnelman saamiseksi.

Halvat lennot Balille, Indonesiaan 595,00 €

Surffaus Bali Indonesia

3. Lagos, Portugal

Vaikka itse Lagosissa on harvoin aaltoja, tämä viehättävä Algarven kaupunki on tukikohta monille surffikouluille alueella, ja ei ole vaikea ymmärtää miksi. Suuri valikoima erilaisia aaltoja, pieniä ja suuria, sijaitsee vain 30-minuutin ajomatka päässä Lagosista.

Surffaamisen jälkeen, pääset tankkaamaan energiavarastot taas täyteen Lagosin edullisiin, mutta herkullisiin ravintoloihin. Kymmenen jälkeen illalla yökerhot heräävät eloon - party on!

Paras aika mennä: keväällä ja syksyllä välttää parhaiten suurimamt turistimassat ja tosi-surffarit ovat liikenteessä.

Halvat lennot Faroon, Portugaliin 177,00 €

Surffaus Lagos Portugali

4. Surfer’s Point, Barbados

Surfer's Point sijaitsee Barbadoksen paremmin suojatulla etelä-rannikolla, Surfer Point Inch Marlowe on erinomainen paikka oppia surffaamaan idyllisessä ja trooppisessa ympäristössä. Entinen kilpasurffaaja ja Barbadoksen paikallinen julkkis, Zed Layson, pitää suosittua Zedin Surfing Adventures-surffikoulua. Zed tarjoaa kahden tunnin oppitunteja helposti ratsastavilla vaahtolainelaudoilla, sekä erilaisia majoitusvaihtoehtoja lähellä rantaa.

Paras aika mennä: Milloin vaan, vaikkain sadekausi kesäkuusta lokakuuhun rajoittaakin lievästi ruskettumismahdollisuuksia.

Halvat lennot Barbadokselle 660,00 €

Surffaus Barbados

5. Waikiki, Hawaii

Mikä olisikaan parempi paikka oppia surffaamaan, kuin surffaamisen kehto, koti, missä kaikki alkoi! Lempeät pehmeästi rullaavat Waikikin aallot ovat täydellisiä aloittelijoille, aallot tarjoavat pitkiä surffauksia ja hauskan, helpon ilmapiirin.

Paras aika mennä: mihin vuodenaikaan tahansa, aaltoja on ympäri vuoden.

Halvat lennot Hawaiille 758,00 €

Surffaus Hawaii

Taghazoute, Morocco

Morocco on ollut suosittu talvilomakohde ulkoerooppalaisille jo 1970 luvulta. Tänä päivnä ei tarvitse olla hardcore-surffaaja nauttiakseen aalloista täällä - rannoilla on useita eri surffikouluja mistä valita.

Paras aika mennä: alku syksyllä aallot ovat hieman rauhallisempia ja sää on lämpimämpää.

Halvat lennot Agadiriin, Marokkoon 280,00 €

Surffaus Taghazoute Marokko

Newquay, UK

Maaksi, joka tunnetaa huonosta säästä, brittäiläiset rakastavat surffaamista. Newquayn Fistral Beach on surffaamisen alkupiste Britanniassa ja se sijaitsee etelälisessä Englannissa. Siellä on useita erilaisia majoituspaikkoja, surffikahviloita sekä surffikouluja.

Paras aika mennä: syyskuusta lokakuuhun löytyy parhaimmat aallot. Tarvitset paksun märkäpuvun, jotta kylmässä vedessä pärjää.

Halvat lennot Lontooseen 97,00 €

Surffaus Newquay Fistral beach

Bundoran, Ireland

Irlanti on uusi surffauksen hotspot Euroopassa; maailmaluokan ruuhkattomat aallot houkuttelevat surffaajia ympäri maailman.

Bundoranissa Donegalin kreivikunnassa, Irlannin länsirannikolla, on hyvä paikka oppia perusasiat. Arvostettu Bundoran Surf Co tarjoaa oppitunteja sekä surf- ja majoituspaketteja edullisesti.

Halvat lennot Dubliniin 110,00 €

Surffaus Bundoran Irlanti

Aloittelevien surffareiden viisi paikkaa, mitä kannattaa välttää

1. North Shore, Hawaii: Aallot ylittävät tavallisestikin 4 metrin korkeuden talvella, tämä rannikko ei ole aloittelijoille missään nimessä. Jopa kokeneet surffaajat kaatuvat säännölisesti täällä.

Coolangatta, Australia: Ranta on ympätivuoden erittäin ruuhkainen.

Port Elizabeth, South Africa: Menisitkö suffaamaan samoille vesille missä turistit käyvät hain-pitävissä häkeissä uimassa?

Fuerte Ventura, Canary Islands: Teräviä laava riuttoja, merisiilit, voimakkaat tuulet, Atlantin mahtavat aallokkot, Vain kokeneille surffaajille.

Puerto Escondido, Mexico: Aallot ovat aina niin isoja että vetävät kenet tahansa mukanansa. Täällä eii kannata kenenkään surffata.

Matka-artikkelit > Rantalomat > Maailman parhaat surffi-rannat aloittelijoille!

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >