Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Rantalomat > De Haan, Belgian kaunein rantakylä on kuin maalaus

De Haan, Belgian kaunein rantakylä on kuin maalaus

De Haan Belgia raitiovaunuasema

Belgialla on valkoista dyynirantaviivaa 60 kilometrin verran. Belgialaisia hemmotellaan kauniilla silkinpehmeällä hiekalla, lukemattomilla rantalomanviettomahdollisuuksilla, pittoreskeilla kylillä ja herkullisilla kahviloilla ja ravintoloilla pitkin Pohjoismeren rantoja.

Brysselin lennot 134 € Potravelin hintavertailusta!

De Haaniin pääsee helposti ottamalla lennot Brysseliin ja vuokraamalla auton Brysselistä tai voi yhtä hyvin tulla junalla Brysselistä De Haaniin.

De Haan, Belgian pittoreskein rantakylä

De Haan tunnetaan yleisesti Belgian kauneimpana rantakylänä. Sinne suuntaa kauneutta rakastavat lomalaiset ja paikalliset viettämään aurinkoista päivää käyskennellen kaupungilla kauniiden villojen välissä tai nauttien Pohjoismeren kauneudesta kilometrien mittaisella valkohiekkaisella rannalla. De Haanin yksi kauneimpia paikkoja on viime vuosisadalla rakennettu ja rakkaudella entisöity ainutlaatuinen raitiovaunuasema.

De Haan Belgia

De Haanin vetovoimaisuuteen kuuluu korkeatasoiset ravintolat, kahvilat ja löytyy kylästä jopa harvinaisesti nakkikioskikin, jonka edessä näkee usein valtavat jonot paikallisia ja ohikulkijoita.

De Haan on erittäin hurmaava kylpyläkaupunki, kaiken muun päälle. De Haanin valttikortteihin kuuluu se, että täällä ei ole muiden rantakylien tapaan korkeita loma-asuntoja rannalla vaan arkkitehtuuri on matalaa, suorastaan maalauksellista ja rauhallista. Täällä pääsee nauttimaan rauhasta kerta toisensa jälkeen.

De Haan Belgia1

De Haanin historiallisesti merkittävin asukas oli Albert Einstein, joka asui kuusi kuukautta Villa Savoyardessa vuonna 1933.

De Haan – kilometrien pituinen valkohiekkainen ranta hellii varpaita

De Haan sijaitsee kutakuinkin puolivälissä Belgian rantaviivaa. Se on pitkä valkohiekkainen ranta, 12 kilometriä pitkä. Koko upean rantaviivan ainoa nudistiranta löytyy tämän rantakaistaleen länsipäästä, Bredene kylän rajalta.

De Haan Belgia2

De Haanin ranta on pitkä, mutta yllättävänrauhallinen – jopa parhaaseen loma-aikaan. Ranta on erinomainen monimuotoiseen vesiharrastamiseen, lainelautailusta purjelautailuun ja muihin vesiurheilumuotoihin, joihin tarvitaan tuulta, pitkää rantaa ja lämmintä ilmaa. Rannalla valvovat ammattitaitoiset hengenpelastajat – tunnelma on, kuin suoraan Baywatchista. Ranta on erittäin hyvin huollettu, siisti ja monipuolinen tarjonnaltaan. Aurinkopetejä on paljon, rantabulevardilla on ravintoloita ja kahviloita vaikka millä mitalla, mistä valita joka päivälle oma suosikki.

De Haan Belgia ranta

De Haanin rannalle on helppo mennä kävellen suoraan kaupungista, autolla jos tulet toisesta kaupungista tai De Haaniin pääsee helposti myös ratikalla, joka kulkee pitkin rantaviivaa kaupungista toiseen.

De Haan Belgia rantavahti

Lisätietoja De Haanista englanniksi.

Matka-artikkelit > Rantalomat > De Haan, Belgian kaunein rantakylä on kuin maalaus

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >