Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Rantalomat > Busan, Etelä-Korean surffiparatiisi

Busan, Etelä-Korean surffiparatiisi

Busan Etela-Korea lennot

Etelä-Korean Busan sijaitsee mantereensa eteläisessä päässä ja on tunnettu toisesta kutsumanimestään Aasian Rio de Janeiro. Busan on Etelä-Koren toiseksi suurin kaupunki.

Busan on surffareiden mekka Aasiassa, eikä suotta. Busanissa asuu jopa 3.6 miljoonaan ihmistä aivan meren äärellä. Elämäntyyliin kuuluu syömisen ja juomisen lisäksi olennaisena osanan surffaaminen. Vauvasta vaariin.

Etelä-Korean Busan on surffareiden paratiisi

Busanista löytyy jopa 12 rantaa ja Songjeong-ranta on ehdoton lempiranta surffareiden keskuudessa. Busan ei ole ainoastaan surffausparatiisi - siellä on myös rennompi ilmapiiri ja vähemmän korkeita rakennuksia, kuin Seoulissa. Se tosiasia tekee Busanista suositun, koska se koetaan helpommin lähestyttäväksi.

Busan nahtavyydet

Kaikissa rannoissa Busanissa on eri fiilis. Haeundae ranta on aikalailla kansoitettu, kun taasn Gwangalli-ranta paranee iltaa kohti ja tunnetaankin mahtavasta yöelämästään. Songjeong-rannan matalat vedet ovat erittäin perheystävällisiä ja siellä on perheen pienempienkin helppo tutustua surffin ensiaskeliin.

Busan on kuuluisa luonnollisesti myös erinoamisesta ruokatarjonnastaan, ja nimenomaan merenelävistä. Vietä päivä rannoilla ja nälän yllättäessä pääset valitsemaan lukemattomista herkullisista ravintoloista, jotka tarjoavan muun muassa ateriaa nimeltä Jogae Gui (=grillattu äyriäinen). Namskis ja moiskis.

Kuka tahansa voi surffata Busanissa. Ja itse asiassa niin kaikki tekeekin. Surffaus on yleisin aktiviteettimuoto Busanissa päiväsaikaan. Ei ole harvinaista nähdä satoja urheita surffareita aaltojen lomassa samaan aikaan päivästä toiseen.

Busan lennot Finnair

Hyvä ajankohta surffata Busanissa on syyskuu, vaikkakin siellä surffataan läpi vuoden paikallisten toimesta. Talviaikaan aallot ovat huikeimmillaan ja silloin paikan päällä näkyy vain ne kaikkein taitavimmat ja urheimmat vesipedot.

Busanin rannat ovat kuin avoimia olohuoneita surffareille ja auringonpalvojille kesäaikaan. Busanin Haeundae-rannalla saattaa nauttia jopa 100,000 surffaria ja auringonottajaa kauniina kesäpäivänä loma-aikaan.

Lennot Busaniin Etelä-Koreaan

Etsi parhaat lennot Busaniin Poptravelin hintavertailusta. Busaniin pääsee kätevästi lentämään usealla lentoyhtiöllä. Parhaat ja nopeimmat lennot onnistuvat esim. suoralla Tokioon ja sieltä suora jatkoyhteys Busaniin. Yhteyksiä on lukemattomia eri lentoyhtiöllä. Edullisimmillaan lennot löytyvät alle 500 euron.

Finnairilla on yhteistyösopimus Japan Airlinesin kanssa ja Finnairin yhteys suoralla lennolla Tokioon ja sieltä jatkolento Busaniin on erittäin toimiva kombinaatio.

Matka-artikkelit > Rantalomat > Busan, Etelä-Korean surffiparatiisi

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter