Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Rantalomat > Irlanti avaa vihdoin ensimmäisen nudistirantansa Dublinin läheisyyteen

Irlanti avaa vihdoin ensimmäisen nudistirantansa Dublinin läheisyyteen

Dublinissa Irlannin ensimmainen nudistir

Irlantiin avataan sen ihka ensimmäinen nudistiranta Dublinin läheisyyteen. Irlantilaisessa tapakulttuurissa se on iso asia ja tulee puhuttamaan kansalaisia vielä pitkään!

Irlanti repäisee kunnolla ja avaa ensimmäisen julkisen nudistirantansa Dublinin eteläpuolelle vain vajaan 20 kilometrin päähän Dublinin keskustasta. Sinne pääsee kätevästi julkisilla kulkuvälineillä. The South Dublin ranta, Hawk Cliff, sijaitsee Dalkeyn somassa kylässä. Tänne voi rauhassa tulla nauttimaan aurinkokylvystä pelkäämättä rusketusraitoja.

Irlannin ensimmäinen nudistiranta avattiin Dubliniin

Naturistiliiton johtaja Pat Callagher totesi, että nudistirannan avaaminen Irlantiin on jättiläisaskel Irlannille.

Irlantilaisessa maailmassa alastomuus asiana saa kansalaisten kulmat ruttuun, ja pahimmassa tapauksessa se saa aikaan oikeuskanteen. Tästä näkövinkkelistä yleisen nudistirannan avaaminen on suuri asia irlantilaisessa kulttuurissa.

Lennot Dubliniin 98 € Poptravelin hintavertailusta!

Nudistirannan avaaminen tapahtui heti sen jälkeen, kun kansallista lakia muutettiin, niin että alastomuus julkisilla rannaoilla on mahdollinen, jos asiasta ilmoitetaan selkeällä kyltillä.

Terveysvaikutuksen nudismissa

Nudistiliitto peräänkuuluttaa Irlannissa laajasti nudismin terveysvaikutteita. Auringonvalon tuoma D-vitamiini, stressin alentuminen, hermojen lepääminen, masentuneisuuden hälveneminen, ihmisen yhteys luontoon ja harmonia luonnon kanssa luo tasapainoisen mielen yhdessä luonnon kunnioittamisen kanssa.

Irlannin nudistiliitto lisää vielä, että rannalle ovat tervetulleita myös ne, jotka valitsevat pitää vaatteet yllään - tai kuten nudismikommuuni asian ilmaiseen "pitää tekstiilit yllään" - ja kyltit nudismiudesta rannalla muistuttavat kaikki auringonpalvojia, että tämä ranta on avoin sekä uimapukuisille että ilman. Kyltin tarkoitus on enemmänkin muistuttaa rannalla olijoita, että "alastomia auringonpalvojia voi olla tästä kyltistä eteenpäin."

Lennot Dubliniin 98 € Poptravelin hintavertailusta!

Vastaanvanlaisia kylttejä on manner-Euroopan nudistirannat pullollaan. Irlannin nudistiliitto neuvottelee parhaillaan paikallisten viranomaisten kanssa vastaanvanlaisten rantojen ja kylttien saamisesta muillekin rannoille Irlantiin. Tosin kaikkien nudistien ympäri maailman pitää kestää hieman kylmemepää rantaelämää, koska Irlanti ei ihan enimmäisenä tule mieleen kuumimpana rantalomana, mutta mistä sitä tietää.

Matka-artikkelit > Rantalomat > Irlanti avaa vihdoin ensimmäisen nudistirantansa Dublinin läheisyyteen

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter