Suomalaista palvelua
Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Rantalomat > Dubain kaksi kansainvälistä lentokenttää

Dubain kaksi kansainvälistä lentokenttää

Dubain kaksi kansainvalista lentokenttaa

Ainakaan vielä ei tarvitse olla huolissaan ja kovin tarkkana siitä tosiasiasta, että Dubaissa on kaksi kansainvälistä lentokenttää. Suomesta lennettäessä asia koskee oikeastan vain muutamaa yhtiötä ja niitäkään ei Suomesta käsin paljon myydä.

Dubaissa on kaksi lentokenttää: Dubai International (DXB) ja Al Maktoum International (DWC). Suurin osa lentoyhtiöistä käyttää Dubai Internationalia (DXB), joka on maailman toiseksi vilkkain lentokenttä.

Suorat lennot Dubaihin (DXB) 211 €

Dubain kansainvälinen lentokenttä (DXB) sijaitsee Deiran kaupunginosan vieressä, lähellä Sharjahia vain 4 kilometrin päässä Dubain keskustasta.

Al Maktoumin kenttä (DWC) sijaitsee toisessa päässä Dubaita, lähellä Palmu-saarta ja trendikästä Dubai Marinaa, noin 45 km päässä Dubain keskustaa.

Lentokenttien välillä operoi ilmainen lentokenttäbussi. Lentokenttien välinen matka on noin 60 km.

Dubain lentokenttä, Dubai International (DXB)

Dubai Internationalilla (DXB) on kolme terminaalia. Kaikki kansainväliset lennot, paitsi Qantas and Emirates, operoidaan terminaali 1:een.

Halpalentoyhtiöt ja Flydubai operoidaan terminaalin 2:een.

Jäljelle jää vain terminaali 3 ja sinne operoivat Qantas ja Arabiemiraattien oma yhtiö Emirates.

Teminaalien välillä kulkee lentokenttäbussi. Tarkista aina terminaalisi enne lähtöä ettei tule kiire. Terminaaleilla 1 ja 3 on metropysäkki ja eri puolille Dubaita pääsee metrolla. Taksillakin pääsee kätevästi kentältä ja kentälle. Matkaa Dubaihin ei ole kuin 4 kilometriä.

Dubain lentokenttä, Al Maktoum International (DWC)

Al Maktoum International (DWC) lentokentällä operoivat puolalainen halpalentoyhtiö Wizz Air, Gulf Air ja Qatar Airways. Osa Gulf Airin ja Qatar Airwaysin lennoista operoi myöskin Dubain toiselta kentältä, DXB-kentältä, joten pitää olla tarkkana.

Al Maktoumin kenttää ovat ainakin joinain vuosina käyttäneet myös esimerkiksi Finnmatkojen charter-lennot.

Matka-artikkelit > Rantalomat > Dubain kaksi kansainvälistä lentokenttää

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >