Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Vinkkejä lasten kanssa sujuvaan matkustamiseen

Vinkkejä lasten kanssa sujuvaan matkustamiseen

Vinkkeja matkustamiseen lasten kanssa

Pienten lasten kanssa matkustettaessa on otettava huomioon monia asioita. Tässä kasa vinkkejä, jotka helpottavat matkustamista huomattavasti. Ota vinkit haltuun ja nauti lomastasi jo loman alkumetreiltä.

Suorat lennot Malagaan 116 € Poptravelin hintavertailusta.

Moni tuskailee etukäteen, pelkää ja jännittää matkantekoa lasten kanssa. Ihan turhaan. Listasimme tähän parhaat vinkit lasten kanssa joustavaan matkustamiseen niin lentokentällä, lentokoneessa kun jo kotona.

Vinkkejä lasten kanssa matkustamiseen - ENNEN LÄHTÖÄ

1. Muista varata istumapaikat etukäteen. Varmista, että perheenjäsenet saavat vierekkäiset istumapaikat. Lentoyhtiöillä voi varata maksutta istumapaikat, kun tekee itse lähtöselvityksen netissä, lentoyhtiön omilla sivuilla, ennen lähtöä. Aikajana, jolloin varaukset voi tehdä, riippuu lentoyhtiöstä.

2. Pakkaa järkevästi. Pakkaa pieneen laukkuun mukaan lapsesi lempileluja, pientä puuhasteltavaa ja hieman välipalaa. Tikkari esimerkiksi auttaa tasaamaan korvien paineen.

Minne Lennot Halvalla-hakumottori Poptravelin hintavertailusta.

Jos haluat ottaa mukaan juotavaa, pillimehut ovat hyvä valinta. Jos lapsesi on vielä niin pieni, että juo tuttipullosta, on se erittäin hyvä vaihtoehto nousun ja laskun aikaan. Purkan jauhaminen ei ole niin tehokasta, kun joskus aikoinaan ajateltiin.

Vinkkeja lapsen kanssa matkustamiseen

Vinkkejä lasten kanssa matkustamiseen - LENTOKENTÄLLÄ

1. Varaa lennon lähtöpäiväksi ylimääräistä aikaa, älä kiirehdi ja hoppuile. Tämä on erityisen tärkeää, jos lento lähtee aikaisin, koska tavanomaisesta päivärutiinista poikkeaminen tekee lapsista väsyneitä ja rauhattomia. Muista, että lasten kanssa kaikki sujuu tavallista hitaammin.

Suorat lennot Prahaan 105 € Poptravelin hintavertailusta.

Käyminen vessassa, vaipan vaihtaminen, kävely pitkin lentokentän käytäviä ja hieman leikkimistä, ennen lentokoneeseen siirtymistä, auttaa lasta istumaan paikallaan nousun aikana. Wc-käynti on mahdollinen vasta nousun jälkeen.

Vinkkejä lasten kanssa matkustamiseen - LENTOKONEESSA

1. Varmista, että aika kuluu mukavasti lasten ehdoilla. Lapsen aikakäsitys on jotain aivan muuta, kuin aikuisilla. Lentäminen voi olla lapsista jännää, mutta jos lento kestää kauan, esimerkiksi pienet lelut, piirtämisvälineet, tehtäväkirjat tai iPad voivat auttaa torjumaan pitkästymistä.

2. Lentokoneen sisäilma on tutkitusti kuiva, joten pienten ja isojen matkustajien täytyy juoda riittävästi lennon aikana.

3. Terveellinen ruoka lennon aikana takaa tasaisen energiatason pitkänkin lennon aikana. Pakkaa mukaan paloiteltuja vihanneksia ja hedelmiä tai jos ostat ruokaa koneessa, valitse terveellisiä vaihtoehtoja.

4. Imettäminen on sallittu koneissa - kulttuurikohtaisia eroja saattaa olla maanosien välillä.

Vinkkeja lapsen kanssa matkustamiseen

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Vinkkejä lasten kanssa sujuvaan matkustamiseen

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter