Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Top10 matkustavinta kansaa maailmassa

Top10 matkustavinta kansaa maailmassa

Top10 matkustavinta kansaa

Suomalaiset vievät voiton tässä tutkimuksessa! Suomalaiset matkustavat vuodessa eniten ulkomaille ja kotimaassa Telegraph uutisoi. Katso lista alla - tutkimuksen on tehnyt Timetric.

1. Suomi

Suomalaiset ovat eniten matkustava kansa maailmassa. Matkoja tehdään keskimäärin 7.5 vuodessa, luku pitää sisällään siis ulkomaanmatkustuksen ja kotimaanmatkustuksen.

2. USA

Amerikkalaiset saavat kunnian siitä, että pitävät ykköspaikkaa tutkimuksessa kotimaanmatkailussa. Siellä jopa normi-amerikkalainen tekee keskimäärin 6.7 kotimaanmatkaa vuodessa. Ulkomaanmatkailu, sitä vastoin, on erittäin rajoittunutta amerikkalaisten keskuudessa. Ainoastaan alle puolet kansalaisista ylipäänsä omistaa passin ja vain yksi viidestä amerikkalaisesta matkusti ulkomaille vuonna 2013.

3. Ruotsi

Timetric-tutkimuksen mukaan, skandinaavit ovat maailman matkustavinta kansaa maanosallisesti katsottuna. Ruotsalaisetkin matkustavat yleisesti noin 1,5 ulkomaan reissua ja 4.4 kotimaan reissua vuodessa.

4. Tanska

Monilla skandinaaveilla on toinen koti eli mökki omassa maassaan. Tanskalaisilla on yhdellä kuudesta mökki tai toinen asunto omassa maassa. He matkustavat kotimaassa keskimäärin 3.9 reissua vuodessa ja kokonaisreissut eli ulko- ja kotimaanmatkat ovat 5.3 reissua vuodessa.

5. Norja

Tämän tutkimuksen kärkipäämaat ovat miltei kaikki Skandinaavimaita - myös norjalaiset matkustavat keskimäärin 5.2 kertaa vuodessa koti- ja ulkomaanreissuja. Arnie van Groesen, Timetricin matkustus- ja turismianalyytikko kertoo tämän johtuvan siitä, että ihmiset Skandinaavimaissa tienaavat suhteellisesti enenmmän ja että meillä on pienemmät työttömyysluvut. Hän myös jatkaa analyysiaan ja kertoo, että elintaso on korkea Skandinaavimaissa ja tästä syystä me tykkäämme matkustaa halvempiin maihin, missä saamme enemmän vastinetta rahalle.

6. Hong Kong

Hongkongilaiset ovat kuudeksi matkustavin kansa maailmassa. Kotimaanmatkailua siellä ei harrasteta juuri ollenkaan (mikä ole luonnollisestikaan kovin suuri yllätys) ja ulkomaanmatkoja he tekemät keskimäärin 4.3 matkaa vuodessa.

7. Uusi Seelanti

Tämän ihastuttavan maan kansalaiset tekevät ulko- ja kotimaamatkoja keskimäärin 4.3 vuodessa - sama kuin Hong Kongissa. Tosin suhde koti- ja ulkomaanmatkailun kesken on täysin päinvastainen. Uusiseelantilaiset tekevät ulkomaanmatkoja vain 0.5 kertaa vuodessa ja kotimaanmatkoja 3.8 kertaa vuodessa.

8. Kanada

Timetric-tutkimuksen mukaan, kanadalaiset tekevät ulkomaanmatkoja keskimäärin yhden vuodessa ja kotimaanmatkoja 3.2 vuodessa.

9. Australia

Samalla kaavalla mennään tässä ihastuttavassa maassa, kun naapurivaltiossa Uudessa Seelannissa. Eli ulkomaanmatkoja tulee vain 0.4 vuodessa ja kotimaamatkoja 3.4 vuodessa keskimäärin.

10. Ranska

Johtuen ehkä tämän maan omasta tarjonnasta eli upeista Alpeista Champagne viljelmiin, niin heikäläiset eivät paljon ulkomaanmatkoja harrastele. Eli tämä kansa matkustaa tutkimuksen mukaan vain 0.4 matkaa vuodessa ulkomaille ja 3.1 matkaa kotimaassa.

Loppukaneettina tähän totean vielä, että meksikolaiset kuitenkin matkustavat ulkomaille kaikkein vähiten tämän tutkimuksen mukaan - vain 0.1 matkaa vuodessa.

Leppoisia reissuja toivottaen kaikille suomalaisille ja muillekin kansoille!

Lähde: Telegraph.co.uk/

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Top10 matkustavinta kansaa maailmassa

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter