Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Maailman vaikuttavimmat metroasemat

Maailman vaikuttavimmat metroasemat

Frankfurt, Saksa

Olemme tottuneet ajatukseen, että metroasemat ovat likaisia ja suttuisia - paikkoja, joista mieluiten juoksemme kovaa läpi metrovaunuun. Enää asia ei ole niin yksinkertainen monessakaan maassa. Ympäri maailman on avattu toinen toistaan kauniimpia ja komeampia metroasemia, niin kauniita, että viitsii mennä jopa mielellään sillinä muiden joukkoon metrovaunuun.

Uusimpana näistä mahtavista innovaation lähteistä on New Yorkin Fulton Transit Center, joka avautui tässä kuussa. Katso hienot ja värikkäät metroasemat ympäri maailman!

Formosa Boulevard, Kaohsiung, Taiwan

Puoliksi kaleidoskooppi, puoliksi metroasema Kaohsiung Taiwan, Formosa Boulevard-asema lienee maailman suurin lasitaideteos.

Katso tästä halvat lennot Taiwaniin, Taipeihin. Halvat lento+hotelli matkapaketit Taiwaniin, Taipeihin löytyvät tästä.

Formosa, Taiwan

Toledo, Napoli, Italia

Tämä metroasema on Napolissa niin kutsuttu Metro Art Station - se suunniteltiin alunperin teemojen vesi ja valo ympärille. Asema on 50 metrin syvyydessä ja tuntuu, kun se olisi täynnä valoa.

Katso tästä halvat lennot Napoliin, Italiaan. Halvat lento+hotelli matkapaketit Napoliin, Italiaan löytyvät tästä.

Toledo, Italia

Westfredhof, Munchen, Saksa

Suunnattoman suuret kupolivalaisimet, jotka valaisevat aseman laiturit sinisellä, punaisella ja keltaisella, tekevät Munchenin muuten tavallisesta Westfredhofin metroasemasta harvinaisen.

Katso tästä halvat lennot Muncheniin, Saksaan. Halvat lento+hotelli matkapaketit Mucheniin, Saksaan löytyvät tästä.

Munchen, Saksa

Komsomolskaya, Moskova, Venäjä

Tanssitaanko? Tämä metroasema näyttää enemmän barokkotyyliseltä tanssisalilta, kun metroasemalta. Huikeat maisemat työmatkalla!

Katso tästä halvat lennot Moskovaan, Venäjälle. Halvat lento+hotelli matkapaketit Moskovaan, Venäjälle löytyvät tästä.

Moskova, Venäjä

Fulton Transit Center, New York, USA

Paholaisen silmä? Ei ainakaan päiväsaikaan. Upea luomus valottaa koko metroaseman. Juuri avattu metroasema ala-Manhattanilla.

Katso tästä halvat lennot New Yorkiin. Halvat lento+hotelli matkapaketit New Yorkiin löytyvät tästä.

Fulton, New York

Westminster, Lontoo, Iso Britannia

Lontoon metro on maailman vanhin, mutta Westminsterin asema on yksi kaikkein moderneimmista ulkonäöllisesti. Futuristinen, kliininen ja taiteellinen - tätä kaikkea pähkinänkuoressa.

Katso tästä halvat lennot Lontooseen, Englantiin. Halvat lento+hotelli matkapaketit Lontooseen, Englantiin löytyvät tästä.

London Underground

Bockenheimer Warte, Frankfurt, Saksa

Arkkitehti Zbigniew Peter Pininski suunnitteli puhuttelevan sisäänkäynnin Bockenheimerin metroasemalle. Junavaunu, joka luisuu raiteelta jalkakäytävälle, ei näkynä jätä ketään kylmäksi - se joko shokeeraa tai jättää sanottomaksi, mutta ei välinpitämättömäksi.

Katso tästä halvat lennot Frankfurtiin, Saksaan. Halvat lento+hotelli matkapaketit Frankfurtiin, Saksaan löytyvät tästä.

Frankfurt, Saksa

Lähde: CNN

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Maailman vaikuttavimmat metroasemat

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter