Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Maailman parhaat lentoyhtiöt

Maailman parhaat lentoyhtiöt

Maailman parhaat lentoyhtiot

Maailman suurimman matkailusivuston, Condé Nast Travellerin lukijoiden äänestykesssä äänestettiin tuttuun tapaan maailman paras lentoyhtiö (ulkopulella USA:n). Tuloksissa Aasian ja Lähi-Idän lentoyhtiöt pääsivät erinomaisille sijoille, mikä ei tietenkään yllätät ketään, joka matkustaa paljon. Pääpalkinto oli kuitenkin yllätys monelle!

20. KLM - Royal Dutch Airlines

Meille eurooppalaisille tuttu KLM on vanhin, ilman taukoja operoinut yhtiö maailmassa. Se ei kuitenkaan junnaa paikallaan vaan KLM:n premium ekonomiluokan istuimet saavat erinomaiset arviot matkustajilta ja KLM:n pääkenttä, Amsterdam, on matkaajien ehdoton lempikoneenvaihtopaikka kaikista kentistä. Puhumattakaan siitä, että KLM:llä on ilmainen Heineken oluttarjoilu kaikissa matkustusluokissa koneissaan pitkillä matkoilla.

Lennot Amsterdamiin 87 € -> varaa tästä!

19. Lufthansa

Yksi maailman johtavista lentoyhtiöistä, reittiverkostonsa laajuuden vuoksi, saksalainen Lufthansa, on parantanut palveluaan mm. lisäämällä premium ekonomi-luokan ja uudet täysin makuuasennossa olevat sängyt business-luokkaan. Lufthansan vierailevat maailmankuulut kokit lisäävät matkustusmukavuutta pizzatarjoilulla premium-luokan keittiössä.

Lennot Frankfurtiin 198 € -> varaa tästä!

18. Eva Air

Taipeissa kotipaikkaansa pitävä EVA Air on tunnettu korkealaatuisesta palvelustaan, äärimmäisen hyvin koulutetusta henkilökunnastaan ja Hello Kitty-teemaisista lentokoneistaan, jotka ovat jo tällä hetkellä tunnettuja ympäri maailman. Eva Air lentää 50 kaupunkiin ympäri maailman.

Lennot Taipeihin 474 € -> varaa tästä!

17. Japan Airlines

JAL:lla on pitkä historia Japanin valtiollisena lentoyhtiönä. Se on nyt tehnyt täydellisen faceliftin laivueelleen tilaamalla suuren määrän koneita Boeing 787 Dreamlinereitä ja Airbus A350-tyypin koneita. Uudet koneet miellyttävät matkustajia entistä enemmän tunnelmavalaistuksillaan ja korkeammalla kosteusprosentilla, jonka sanotaan vaikuttavan jetlag-ongelmiin.

Lennot Tokioon 466 € -> varaa tästä!

16. Etihad

Abu Dhabissa kotiaan pitävä Etihad tarjoaa tänä päivänä sitä, mistä muut vasta unelmoivat - tulevaisuuden first class-matkustaminen: kolmen huoneen residenssi, jossa on oma makuunuone, oma kylpyhuone suihkulla ja oleskelutila. Etihad ei kuitenkaan unohda niitäkään, jotka istuvat turistiluokassa. Tyylikkäästi koulutettu tiimi "lentävät lastenhoitajat" viihdyttävät nuorimpia matkustajia leikeillä ja taikatempuilla sillä aikaa, kun aikuiset syödät tyylikkään menu-päivällisen hienoine viineineen.

Lennot Abu Dhabiin 300 € -> varaa tästä!

15. Turkish Airlines

Turkin ylpeys, turkkilasten oma lentoyhtiö Turkish Airlines, voittaa vuosi toisensa jälkeen äänestyksiä ympäri maailman ylellisestä ruokatarjoilustaan, mukavista istuimistaan and erinomaisesta palvelustaan. Suorat lennot Istanbulista esim. Miamiin ja Atlantaan antavat monelle matkustajalle mahdollisuuden sujuviin lentoaikatauluihin Euroopan ja Pohjois-Amerikan välillä ylellisessä lentoyhtiössä.

Lennot Istanbuliin 122 € -> varaa tästä!

14. Finnair

Suomalaistenkin lempilapsi Finnair on päässyt tähän listaan, jossa pääsääntöisesti äänestäjät ovat amerikkalaisia. Syy siihen on tässä äänestyksessä se, että Finnair tarjoaa mahdollisuuden tehdä jopa viiden yön ilmaisen stop overin Helsingissä. Yleisesti lentoyhtiöt eivät salli pysähdystä koneenvaihtokaupungissa.

Lennot Helsinkiin 55 € -> varaa tästä!

13. ANA - All Nippon Airways

ANA on vuonna 1952 perustettu, Japanin toiseksi suurin lentoyhtiö. ANA:lla on 42 lentokohdetta. Tämäkin lentoyhtiö on Aasiassa niittänyt hyvää mainetta erinomaisesta ruuastaan ja huomaavaisesta palvelustaan. ANA oli Boeingin Dreamlinerille ns. "lanseerausasiakas" ja lentoyhtiöllä onkin jopa kolme tusinaa tätä mallia laivueessaan.

Lennot Osakaan 482 € -> varaa tästä!

12. Qantas

Australian ylpeys, Qantas, tuli julkisuuteen ja kaikkien tietoisuuteen lentoyhtiönä, joka lentää maailman pisimpiä lentoja - melkein 17 tunnin lento Dallasista Sydneyn, maailman suurimmalla koneella, Airbus A380 on elämys matkustajille korkealaatuisella ruokatarjoilullaan, Australian parhailla viineillä höystettynä ja mikä parasta - kaikissa hintaluokissa!

Lennot Sydney 646 € -> varaa tästä!

11. Korean Air

Korean Air on mediassa jatkuvasti positiivisessa valossa. Lentoyhtiön on uniikki konsepti, jossa kaikki lennoilla tarjoiltu "fine dining"-tasoinen luomuruoka on kasvatettu ja tuotettu lentoyhtiön omalla maatilalla Jeju saarella. Tämä tarjoilu toimii lentoyhtiön kaikissa hintatyypeissä! Ei ole ihme, että Korean Air on päässyt tässä listassa näin korkealle sijoitukselle.

Lennot Seouliin 446 € -> varaa tästä!

10. Cathay Pacific

Hongkongilainen Cathay Pacific on ollut vuosikymmeniä arvostetun ja luotettavan lentoyhtiön maineessa. Sekin luottaa tänä päivänä ruuan laatuun ja on panostanut siihen kuuluisien hongkongilaisten kokkien avustuksella. Tämä onkin nykypäivän mainio kilpailuvaltti lentomatkustuksessa.

Lennot Hong Kongiin 429 € -> varaa tästä!

9. Aegean Airlines

Ainoastaan parissa vuosikymmenessä Aegean Airlines on kasvanut pienen pienestä lentoyhtiöstä Kreikan suurimmaksi. Sen päälentokentät ovat Ateena ja Thessaloniki. Aegean Airlinesillä on moderni laivue ja lentoyhtiö onkin tunnettu ammattitaitoisesta ja ystävällisestä henkilökunnastaan.

Lennot Ateenaan 144 € -> varaa tästä!

8. Asiana Airlines

Asiana Airlinesin fanit toivoisivat, että kaikki maailman lennot operoitaisiin tällä Seoulissa kotipaikkaa pitävällä lentoyhtiöllä. Matkustajat rakastavat Asiana Airlinesin erinomaista asiakaspalvelua ja maukasta ruokaa lennoilla. Pitkien matkojen reiteillä Asiana Airlinesillä on ensimmäisessä luokassa täysin makuuasentoon menevät istuimet ja ne ovat erikoisen mukavia ja korkealaatuisia. Asiana Airlinesin kotikentät ovat Seoulin kansainvälinen Incheon kenttä (runsaan 1 h matkan päässä Seoulista) ja Seuoulin Gimbon kansainvälinen lentokenttä.

Lennot Seouliin 446 € -> varaa tästä!

7. Virgin Atlantic

Virgin Atlanticin sopimus Deltan kanssa tuo yhtiölle satoja uusia reittiverkostokohteita USA:ssa ja antaa entistä enemmän jalansijaa ykkösvaihtoehtona Atlantin ylityslennoille. Virgin on kuuluisa mukavista, täysin makuuasentoon menevistä istuimista ensimmäisessä luokassa sekä kutsuvasta baaristaan.

Lennot Lontooseen 96 € -> varaa tästä!

6. Virgin Australia

Australian toiseksi suurin lentoyhtiö, Virgin Aussie, lentää moneen kohteeseen Australian sisällä ja sen kotikenttiä ovat Brisbane, Melbourne ja Sydney.

Lennot Brisbaneen 842 € -> varaa tästä!

5. Swiss

Swiss on tunnettu enemmänkin boutique-tyyppisenä lentoyhtiönä, kun valtavana valtion lippulaivana. Swiss antaa huomiota asiakkailleen riippumatta istuuko he turistissa vai ensimmäisessä luokassa. Swiss tarjoaa monen ruokalajin päivällisiä sveitsiläisen juuston ja viinin kera.

Lennot Zürichiin 125 € -> varaa tästä!

4. Emirates

Emirates lentoyhtiön glamour-mainetta siivittää sen ensimmäisen luokan cocktail-oleskelutilat ja suihkutilat, jotka ovat vertaansa vailla. Tämä ei kuitenkaan ole ainoa syy, miksi Emirates on aina korkeilla sijoituksilla matkustajien äänestystuloksissa. Emiratesin koko ajan kasvava Airbus A380 laivue on joka matkustajan unelma. 1800 televisiokanavaa mukavilla ja tilavilla istuimilla, langaton internet ja gourmet-tasoinen ruoka lennoilla.

Lennot Dubaihin 157 € -> varaa tästä!

3. Singapore Airlines

Singapore Airlines on äänestetty jo miltei 30 vuoden ajan numero ykköseksi maineikkaassa RCA-kyselyssä. Ja ei suotta. Yhtiö saa kiitosta istuinten mukavuudesta, palvelusta lennoilla ja luotettavuudesta. Singapore Airlines on myös kuuluisa siitä, että se uudistaa ja uudistuu jatkuvasti matkustajien hyväksi. Äänentoistokapasiteettiin on panostettu voimakkaasti ja sillä lisätty musiikin ja elokuvien katselunautintoa. Asioita, joita matkustajat arvostavat.

Lennot Singaporeen 452 € -> varaa tästä!

2. Qatar Airways

Qatar on Airbus A350-konetyypin lanseerausasiakas. Qatarin ylpeys on sen ultra-uusi laivue ja sillä on ehkäpä koko alan uusin sellainen. Qatarilla on laivueessaan myös Boeing 787 Dreamlinereita. Molempien jettien uudenrouheat koneet mahdollistavat matalamman ilmanpaineen ja korkeamman kosteusprosentin koneessa, joka taas alentaan aikaero-ongelmia matkustajilla.

Lennot Dohaan 424 € -> varaa tästä!

1. Air New Zealand

Air New Zealandilla on maailman pisimpiä pitkänmatkanlentoja. Tästäkin syystä, yhtiö keskittyy istuinten mukavuuteen huolellisuudella ja saa siitä kiitosta asiakkailtaan. Jalkatila on suurempi lentoyhtiön leveimmillä konetyypeillä. Istuiten mukavuus ja tila nimenomaan pitävät Air New Zealandia ykköpaikalla äänestyksessä. Lisäpisteitä yhtiö saa varmasti kotimaisesta, korkealatuisesta viinistään, jota tarjoillaan koneen kaikissa osissa.

Lennot Aucklandiin 858 € -> varaa tästä!

Lähde: Conde Nast Traveller

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Maailman parhaat lentoyhtiöt

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter