Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Maailman kauneimmat saaret!

Maailman kauneimmat saaret!

Maailman kauneimmat saaret

Maailman parhaimmat ja kauneimmat saaret

Condé Nast Traveler-lukijat arvioivat parhaimmat saaret ulkopuolella USA:n vuoden 2016 "Readers Choice Awards"-kyselyssä.

Maailman kauneimpien saarien vitivalkoiset hiekkarannat, romanttiset auringolaskut soljuvassa vesiputouksessa, trooppisten kasvien tuoksu ja loputon, lempeä aurinko. Kauneus on katsojan silmissä, siksi tässäkin listassa on useita voittajia ja jokaisen oma voittaja on omissa unelmissa.

1/20 Boracay, Filippiinit

Tämä pikkuriikkinen saari läntisessä Philippiinillä on trooppinen paratiisi eteläisessä Aasiassa. Se on saanut syntymälahjaksi lempeät rannat ja upeat auringonlaskut. Lisää tähän kukoistava yöelämä, ja olet yhdessä parhaista turistikohteita.

Pro tip: White Beach on nimensä veroinen ja on Boracayn tärkein vetonaula. Kevyttä valkoista hiekkaa ja matalaa taivaansinistä vettä on ihanteellinen paikka uimiselle ja snorklaukselle.

Matkustus:Ota lennot ensin Filippiineille, Manilaan ja sieltä Caticlaniin Malayihin, josta pääset veneillä White Beachille.

Halvat lennot Manilaan alk. 388 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Boracay saari

2/20 Palawan, Filippiinit

Palawanin unelmainen saari kiiri listan kärkeen jälleen tänä vuonna hiljattaisesta kuuluisuudesta: saari on nyt koti yhdelle uusista seitsemästä luonnon ihmeistä maailmassa, Puerto Princesa Subterranean River - joesta, joka sijaitsee joen alla ja sieltä löytyy koko uusi maailma vesiputouksineen ja maanalaisine maailmoineen.

Pro tip: Palawanin luonnonihme on yksi maailman pisimmistä maanalaisista joista, kulkien kahdeksan kilometriä maanalaisessa luolakombinaatiossa. Opastetut veneretket vievät vierailijat alas vesiteille - matka on uskomaton ihme maailmassa eikä sitä tiettävästi voi kokea muualla.

Matkustus:Ota lento Manilaan, Filippiineille. Manilasta on noin 1 h 15 min lento Puerto Princesalle, joka on Palawanin päälentokenttä. Vaihtoehtoisesti, laivoja kulkee Manilan ja Palawanin saaren väliä useasti viikossa (noin 24 tuntia per suunta laivalla.)

Halvat lennot Manilaan alk. 388 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Palawan saari

3/20 Mallorca, Espanja

Sukupolvien ajan eurooppalaiset ovat parveilleet Espanjan saarilla kesäisin. Vaikka turisteja on paljon, varsinkin kesä aikaan, on Mallorca säilyttänyt rennon charminsa. Löydät klassiset välimeren siniset vedet, upeat vuoristomaisemat ja mutkaiset mukulakivikadut. On lomasi minkä tyyppinen tahansa, löydät Mallorcalta itsellesi Espanjan lumon!

Pro tip: Vuokraa puinen purjevene ja purjehdi lähimmälle pikkurannalle kuten Cala Sant Vincenç tai Cala Deià.

Matkustus: Suomesta pääsee suoralla lennolla Mallorcalle. Jos mielii nähdä samalla reissulla sekä mannerta että saarta, kannattaa lentää vaikka Barcelonaan ja ottaa sieltä laiva Mallorcalle.

Halvat lennot Mallorcalle 144 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Mallorca Espanja

4/20 Great Barrier Reef & Whitsunday Islands, Australia

The Great Barrier Reef koostuu yli 3 000:sta yksittäisestä riuttajärjestelmästä ja sadoista saarista, elävä rakenne on niin laaja, että se näkyy avaruudestakin. Whitsundaysin 74 saarta tarjoavat maailman parhaat snorklaus- ja purjehdusmahdollisuudet maailmassa.

Pro tip: Whitehaven Beachin vedet ovat tunnettuja upeista väreistä, sekoitus sinisen, vihreän ja valkoisen eri sävyjä, jotka ovat muodostuneet, siitä että vuorovesi sekoittaa kvartsihiekan ja meren yhteen.

Matkustus:Brisbanesta on 1,5h lento Whitsunday rannikolle. Suomesta on hyvä ottaa lennot esimerkiksi Australian Brisbaneen ja sieltä lentää eteenpäin.

Halvat lennot Brisbaneen 794 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Whitsunday Island Australia

5/20 Cebu, Filippiinit

Cebu-saari on tiheimmin asuttu saari Filippiineillä, Cebu on kuuluisa rannoistaan sekä pääsaaren että myös sen ympäröivillä saarilla. Ei niin villi, kuin Phuket Thaimaassa, Cebu-city on enemmän henkilökohtainen. Siellä on runsaasti nousevia ravintoloita ja paljon shoppailuamahdollisuuksia.

Pro tip: Jotta saada kunnon aisti saaren elämästä, lähde pois Camotes Saarille, kaksituntia itään Cebusta. Ota käteistä, koska siellä ei ole pankkiautomaatteja.

Matkustus: Monella Aasian lentoyhtiöllä on suoria lentoja Mactan Cebu Internationl Airportille naaputi maista kuten Singaporesta. Ota huomioon, että lentokenttä on toisella saarella Cebu Citystä ja se kestää noin puoli tuntia päästä lnetokentältä taksilla Cebu Cityyn.

Halvat lennot Manilaan alk. 388 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Cebu Filippinit

6/20 Vancouver Island, BC, Kanada

Vancouver Island on jatkuvasti yksi top-saarista Kanadassa; suosituksena on pysyä saarella mahdollisimman pitkään, koska siellä on niin paljon nähtävää ja tekemistä. Valittavana on vaikka mitä, kuten lohenkalastus, viininmaistelu, purjehdus, kiertelyä pitkin rantoja ja luontopolkuja tai lasinpuhallusta.

Pro tip: Mene Mickaninnish Inn:iin. Tämä setripuu-majatalo sijaitsee Pacific Rim National Park Reservin porteilla. Nauti kävely yhdellä Kanadan kauneimmista rannoista ja menen sen jälkeen nauttimaan kuumasta kylvystä ylisuuressa ammeessa aromaterapia-kylpysuolilla.

Matkustus:Lennä ensin Vancouveriin ja hyppää siitä yhdelle BC Ferries lauttaan. Reittejä on 27 Kanadasta saarelle.

Halvat lennot Vancouveriin 621 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Vancouver Island

7/20 Turks ja Caicos

Turks ja Caicos koostuu 40:stä eri saaresta (vain kahdeksan niistä ovat asuttuja), mutta on vaikea silti mennä pieleen. Sinulla on valinnan varaa yksistä maailman ihanimmista valkoisista hiekkarannoista Providencialesissa ja siirtomaa-arkkitehtuurista. Se on parasta Karibiaa.

Pro tip: Turks- ja Caicossaaret ovat yllättävän perheystävällisiä. Varata loma The Palmsin sviittiin, jossa on täydellinen keittiö ja patio, sekä ilmaisia lainelautailu-tunteja vain muutaman askeleen päässä Grace Bay Beachille.

Matkustus: Ota ensin lennot esim. New Yorkiin tai jonnekin Floridaan ja sieltä eteenpäin Turks ja Caicos-saarille, Providenciales-kansainväliselle lentokentälle. Turks ja Caicos-saarille pääsee useilla eri lentoyhtiöillä New Yorkista, Floridan eri kaupungeista, Kanadasta ja Euroopasta esim. Lontoosta.

Halvat lennot Vancouveriin 621 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Turcs and Caicos island

8/20 Bermuda

Vaikka tämä pieni saari on Pohjois-Atlantilla, sen ilmasto ratkaisevasti subtrooppinen. Brittiläinen merentakainen alue, Bermuda on sulatusuuni Britannian, Yhdysvaltojen ja Karibian kulttuureista, ja tarjoaa tonneittain asioita: snorklausta vaaleanpunaisten hiekkarantojen lähellä, golffaus, shoppailu, museot ja paljon enemmänkin.

Pro tip: Bermuda on täynnä maanalaisia luolia, kaikkein kuuluisin on Crystal ja Fantasy Caves. Tutustumismatkat vievät sinut kävelylle aavemaisen kirkkaan veden yli, vaaleiden tippukivien roikkuessa yläpuolella.

Matkustus: Bermudalle voi lentää Amerikan kautta. Suoria lentoja löytyy kahdeksasta kaupungista Itärannikolta, kuten New York, Atlanta ja Miami (2-3 tuntia). British Airwas lentää Lontoosta myös suoraan Bermudalle, siihen on hyvät yhteydet Helsingistä.

Halvat lennot Bermudalle 790 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Bermuda

9/20 Kreeta, Kreikka

Kreikan suurin saari, Kreeta, on myös yksi erottuvimmista saarista, jolla on oma erehtymätön kulttuuri, maisemat ja mytologinen historia. Varmista, että vierailet Minoan-palatseissa Knossossa.

Pro Tip: Balos Beach on yksi Kreetan valokuvatuimmista rannoista. Sinne pääsee helpomminkin, kun patikoimalla kolme tuntia helteessä tai ajamalla tuntikausia kuoppaisilla teillä. Ota lautta Kissamosin satamasta suoraan Balos beachille.

Matkustus: Kreetalle pääsee suorilla lennoilla Suomesta - sekä reittilennoilla että seuramatkojen siivin.

Halvat lennot Kreetalle 135 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Kreeta Kreikka

10/20 Bali, Indonesia

Bali on monen unelma - eikä oikeastaan ole mitään vastaavaa, kun Bali olemassa. Bali on paikka, jossa voit syödä parasta tuoretta kalaa, rannalla varpaat hiekassa. Katselet perheitä vilisevän ohi moottoripyörällä, tai ehkä apina varastaa lasisi Uluwatu temppelissä. Jokainen kokemus on ikimuistoinen.

Pro tip: Vältä Densparia, siellä on ruuhkaista ja Kuta, joka on turistien valloittama. Kannattaa vierailla kulttuurisesti rikkaassa Ubudissa tai uskaltautua muutaman päivän retkelle pohjoiseen Mundukiin.

Matkustus: Monet kansainväliset lentoyhtiöt lentävät Balille, Denpasariin. Vaihdot ovat yleensä Singaporessa, Kuala Lumpurissa ja Hong Kongissa.

Halvat lennot Balille 572 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Bali Indonesia

11/20 Mykonos, Kreikka

Mykonoksen sanotaan olevan paikka, jossa Hercules tappoi voittamattoman jättiläisen - Mykonos on täynnä mytologista historiaa. Mykonos-saari on myös suosittu risteilyalusten pysähdyspaikka. Saari on viime aikoina saanut tunnettavuutta myös sen värikkäästä yöelämästä.

Pro tip: Vältä heinä- ja elokuuta joilloin koko Eurooppa on lomalla ja matkailee sen kauniilla saarilla. Saat paremman käsityksen Mykonoksen kauniista mytologiasta, kun matkustat hieman rauhallisempaan aikaan. Suuntaa Little Veniceen, joka on rauhallinen naapurusto täynnä tavernoja. Pysähdy Kounelassa, se sijaitsee lähellä satamaa ja syö maailman parasta kalaa - tai ainakin paikalliset sanovat!

Matkustus: Ateenasta lentää päivittäin lentoja Mykonokselle ja lento kestää noin 35 minuuttia. Lauttamatka on halvempi vaihtoehto ja ne kestävät kolmesta viiteen tuntiin, riippuen onko nopea vai hidas lautta.

Halvat lennot Ateenaan 145 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Mykonos, Kreikka

12/20 St. Barts

Henkäys Ranskaa keskellä Karibian saaria. Vaikka St. Barts on ehkä tunnetuin super-julkkistäyteisistä juhlista, on siellä saari pullollaan laaturavintoloita, kaunista trooppista luontoa ja pieniä ja suuria hotelleja joka makuun.

Pro tip: Lähin asia mitä tällä saarella on tarjota hökkelityyppiselle rantaravintolalle on Dõ Brazil, Shell Beachillä. Ollaan kuitenkin St.Barts-saarella, joten kyytipoikana menee martineita, ei Corona-olutta kala-aterian kyljessä.

Matkustus: Helsingistä pääsee näppärästi Sint Maartenille Amsterdamin kautta. Siitä voi jatkaa jetillä tai lautalla St. Bartsiin.

Halvat lennot Sint Maartenille 627 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot St. Barts

13/20 Cayman Islands

Olet varmasti kuullut Seven Mile Beachista ja risteilyistä Stingray City Grand Caymanille, mutta Iso-Britannialle kuuluvan saariston pienempi ja intiimimpi kohde on, Cayman Brac ja Little Cayman. Ne ovat erinomaisia lomakohteita aktiiviselle lomalle. Saat lempeän tunnelatauksen snorklauksesta, puhjehduksesta, ja jopa golfaamisesta.

Pro Tip: Suuntaa Little Caymanille, väestöä siellä on vain 170. Parhaimmat sukellukset löydät Bloody Bay Wallilla. Näet varmasti merikilpikonnia, värikkäitä sieniä, ja ehkä jopa hain tai kaksi.

Matkustus: Suomesta Grand Caymanille pääsee lentmällä Suomesta monella eri yhteydellä. British Airways lentää myös hyvällä yhteydellä Grand Caymanille Lontoon kautta. Saarten välillä pystyy lentämään myös helposti päivittäisillä vuoroilla.

Halvat lennot Caymanille, George Towniin 718 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Cayman Island

14/20 Sardinia, Italia

Sardinia on toiseksi suurin saari Välimerellä. Sardinialla on upeita rantoja joka kulmassa (mukaanlukien yksi kauneimmista rannoista koko Italiassa, Cale Goloritze), klassisen värikkäitä italialaisia rannikkokaupunkeja ja kesäisin julkkis-spottailua kilpailevalla Positanolla.

Pro tip: Varaa matka myöhään vasta elokuun lopulla tai syyskuulla. Vesi on vielä hivelevän lämmintä, suurimmat turistijoukot ovat palanneet koteihinsa ja ravintola tarjoavat parastaan jäljelle jääville auringonpalvojille.

Matkustus:Lennä vaikka Roomaan, sinne pääsee edullisimmin - sieltä pääsee lentämällä tai lauttayhteydellä Sardiniaan.

Halvat lennot Roomaan 115 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Sardinia Italia

15/20 Tahiti, Ranskan Polynesia

Tahitilla on enemmän bungaloweja, kuin pystyy laskemaan, Tahiti on yhtälailla trooppinen paratiisi, kuin luksushotellien keskiö. Ranskan Polynesian suurin saari on Tahiti ja siellä on runsaasti yöelämää, ravintoloita, huviloita ja lomakohteita mistä valita. Varaa InterContinental Tahiti Resort & Spa ja lähde kasvitieteelliseen puutarhaan ja viereiseen Guguin Museoon.

Pro tip:Houkutus saattaa olla suuri lököillä rannoilla kaiket päivät, mutta hyödynnä saaren intensiivistä luonnon kauneutta menemällä vaellukselle Fautaua vesiputoukselle.

Matkustus: Tahitille lennetään pääasiassa Uudesta-Seelannista, USA:sta, Japanista ja Chilestä Pääsiäissaarten kautta. Yleensä Pohjoismaista katsottuna, Tahiti kuuluu maailmanympärysreissun kohteeksi.

Halvat lennot Sydneyyn 776 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Tahitille

16/20 Ibiza, Spain

Saari, noin 160 kilometrin päässä Valencian rannikolta, voidaan tuntea villistä yöelämästä, mutta siellä on paljon enemmänkin tekemistä. Kaikki UNESCO alueet, hippi-markkinat, kuten viikoittainen Las Dalias ja vertaansa vailla olevaa Välimeren auringonlasku.

Pro tip: Jos olet enemmän rantahippi kuin bilehyppelijä, kannattaa vierailla Cala Xuclar Beachillä kokeilemassa snorklausta tai Sa Caletalla uimassa ja ihastelemassa kuvankauniita punaisia kallioita.

Matkustus: Ibizalle pääsee helposti reittilennolla koneenvaihdolla Euroopassa - Pariisin, Lontoon tai Frankfurtin kautta. Myös Epanjan rannikkokaupungeista lentää päivittäin lentoja Ibizalle.

Halvat lennot Ibizalle 182 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Ibizalle

17/20 Santorini, Kreikka

Santorinin saariryhmä on verhotty myyteillä. Santorini, saariketjun eteläisimmässä päässä sijaitseva saari, on vulkaanisesti muodostunut saari dramaattisilla kallioilla, antiikkisilla raunioilla ja kuvankauniilla kaupungeilla.

Pro tip: Katsele auringonlaskua Oiasta, pieni kylä lounaisrannikolla, joka koostuu kalkkirakenteista ja luolataloista, jotka ovat rakennettu kallion puolelle.

Matkustus: Suorat lennot Santorinille on saatavilla Helsingistä Finnairin siivin kausiluontoisesti keväästä syksyyn. Muutoin Santorinille pääsee helposti yhdellä koneenvaihdolla Suomesta monen eri lentoyhtiön siivin.

Halvat lennot Santorinille 261 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot Santorinille

18/20 Brittiläiset Neitsytsaaret

Itäinen osa Neitsytsaarten saaristosta on rento, vähemmän kansoitettu vaihtoehto Yhdysvaltain Neitsytsaarille. Se koostuu noin 60 saaresta - moni asumattomia, satoja rantoja, rommibaareja ja luonnonkauniita maisemia, jotka on parhaiten tutkittavissa veneellä.

Pro tip: Ui merestä kohovien kivilohkareiden keskuudessa The Bathissa, kansallispuisto aivan Virgin Gordan rannassa. Valtavat kivet suojaavat meri-altaita ja luolia, jotka ovat täynnä meren elämää.

Matkustus: Brittiläisille Neitsysaarille pääsee parhaiten lentämään USA:n isoimmista kaupungeista ja se tulee tällä lailla kaikkein edullisimmaksi.

Halvat lennot New Yorkiin 346 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot British Virgin saarille

19/20 St. John, Yhdysvaltain Neitsytsaaret

St. John on pieni saari Karibianmerellä ja se ei ole joutunut yliajetuksi kehityksen mukana, kiitos siitä kuuluu faktalle, että kaksi kolmasosaa maamassasta on kansallispuistoa. Se on ihanteellinen pakopaikka retkeilijöille, jotka hakevat viidakkopolkuja ja snorklaajille, jotka tutkivat merenalaista, salaista elämää.

Pro tip: Matala turkoosi vesi ja pehmeä hiekka, St. John Trunk Bay, lasketaan usein yhdeksi hienoimmaksi rannoista maailmassa. Tutustu monipuoliseen merielämään snorklausretkeilykunnan kanssa pitkin vedenalaisia tunneleita läpi koralliriutan.

Matkustus: Saarella ei ole lentokenttää, St. Johnsille pääsee laivalla St. Thomasilta. Laivamatka kestää 20-45 minuuttia riippuen kelistä. Suomesta voi lentää esim. New yorkin kautta St. Thomasille.

Halvat lennot New Yorkiin 346 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot St. Johnille

20/20 St. Lucia

Luontoa ei enää valokuvauksellisemmaksi saa, kuin mitä St. Lucian Pitonsit, kahden vuoristoisen tulivuoren päät saaren eteläpäässä, ovat. Rehevien sademetsien peitossa oleva saari ja ylelliset lomahotellit, ovat St. Lucian valttikortit ja St. Lucia onkin yksi suosituimmista kuherruskuukausilomakohteista maailmassa.

Pro tip: Tutustu Anse Cochoon ("Bay of Pigs") - sinne pääsee vain veneellä. Ui, sukella tai snorklaa koskemattomissa riutoissa.

Matkustus:Useat amerikkalaiset lentoyhtiöt lentävät suoraan St. Luciaan suurista kaupungeista. Ota lento esim. New Yorkiin tai Floridaan ja sieltä jatkolento St. Luciaan.

Halvat lennot New Yorkiin 346 € Poptravelin hintavertailusta!

Lennot St. Lucialle Lähde: Condé Nast Traveller

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Maailman kauneimmat saaret!

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >