Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Löydä halvimmat lennot Bangkokiin

Löydä halvimmat lennot Bangkokiin

Halvat lennot Bangkok

Miten löydät halvimmat lennot Bangkokiin? Tässä parhaat vinkit

Thaimaasta, Bangkokista on tullut kestosuosikki lentokohteena sekä Suomesta että muualta maailmasta. Halvimmat lennot löytyvät Bangkokiin. Suomesta matkustettaessa lyhyin reitti, tosin ei halvin, on luonnollisesti suora lento. Sitä tarjoaa ainoastaan Finnair reittilentopuolella ja suoraan Bangkokiin, Phukettiin tai Krabille.

Bangkokin lento on lentoajaltaan sen verran pitkä joka tapauksessa (suora lento hieman yli 10 h), että siinä kannattaa vakavasti harkita muitakin lentoyhtiöitä jos haluaa edullisen lennon. Halvimmillaan eri lentoyhtiöiltä löytyy menopaluu lentoja Bangkokiin n. 360 eurolla. Muillakin lentoyhtiöillä on helppo matkustaa Bangkokiin ja yhdellä koneenvaihdolla selviää mainiosti. Koneenvaihdot ovat yksinkertaisia monessa kaupungissa ja vaihtoajat erittäin hyviä ajallisesti. Esimerkiksi Lufthansa, Air France, KLM ja Norwegian Airlines tarjoavat erittäin kilpailukykyisiä lentohintoja Helsingistä Bangkokiin. Tällä hetkellä halvimmat lennot löytyvät Ukraine International Airlinesilta, Turkish Airlinesilta tai Aeroflotilta. Lentolipuissa, jossa on koneenvaihto, kannattaa muistaa se, että lentoyhtiö on vastuussa jatkolennosta. Jos et ehdi jatkolennolle itsestäsi riippumattomista syistä, lentoyhtiö kuljettaa sinut tavalla tai toisella määränpäähän seuraavalla mahdollisella lennolla.

Halvimmat lennot Bangkokiin löydät tästä, Poptravelin hintavertailusta. Samasta linkistä näet millaisia hintoja muut ovat löytäneet Bangkokiin.

Kaikkein halvimman lentohinnan Bangkokiin saa, kun varaa sen erittäin hyvissä ajoin. Mitä aiemmin, sitä parempi. Tarjouksia kannattaa seurata, tarjoushinta on usein 100 euroa halvempi kuin normaalihinta. Suomessa jokavuotiset matkamessut saavat aikaan lentotarjousryöpyn Suomessa eli tammikuu varausajankohtana on kestosuosikki suomalaisten keskuudessa. Silloin on mahdollisuus löytää erittäin edullisia lentoja myös Bangkokiin. Joulu- ja tammikuu ovat kaikkein kalliimpia lentohinnallisesti.

Bangkokin lentokentältä eteenpäin

Bangkokin kaupungin laidalla sijaitsevalle Suvarnabhumin lentokentälle laskeutuu suurin osa lennoista. Kenttä on yksi Aasian vilkkaimmista, sieltä on myös kattavat jatkolentomahdollisuudet muualle Aasiaan.
Monet halpalentoyhtiöt käyttävät kenttänä ns. vanhaa Don Muang-lentokenttää.

JUNAT
Airport Rail Link-pikajuna löytyy Suvarnabhumin pohjakerroksesta. Siellä kulkee Express - ja City Line - linjat. Nopeampi Express, pystähtyy pääteasemillaan Makkasenanissa ja Phaya Thaissa ja maksaa 90 bahtia (2 e). Matka kestää noin 18 min. Hitaampi, City Line, joka tekee usemman pydähdyksen matkalla, maksaa vain noin euron. Silläkin pääsee Phaya Thaihin n. 25 minuutissa. Siitä pääse kätevästi jatkamaan keskustaan BTS-Skytrainilla. Ruuhka-aikoina tämä matkustusvaihtoehto on erittäin kannattava.

TAKSI
Taksilla pääsee myös kätevästi keskustaan ruuhka-aikojen ulkopuolella. Matka kestää puolesta tunnista tuntiin ja maksaa lentokentän lisämaksun ja tullimaksujen kanssa noin 250-400 bahtia. Kentällä on opastuksen taxijonoon. Virkailijalle ilmoitetaan matkakohde ja saat kaksiosaisen lapun, jossa matkakohde on kirjoitettu thaiksi kuskille.

BUSSIT
Kentältä pääsee myös bussilla keskustaan. Bangkokin Suvarnabhumin kentällä on parin kilometrin päässä joukkoliikennekeskus, jonne pääsee ilmaisella kuljetuksella kentältä. Sieltä lähtee bussit keskustaan.

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Löydä halvimmat lennot Bangkokiin

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter