Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Finnairin suorat lennot Bergeniin ja Tromssaan, Norjan kauneimpiin osiin

Finnairin suorat lennot Bergeniin ja Tromssaan, Norjan kauneimpiin osiin

Lennot Tromsso Norja

Finnair aloittaa toukokuussa lennot Norjan Bergeniin ja Tromssaan (Tromsø).

Molemmat kaupungit ovat kuvankauniita ja idyllisiä matkailukohteita. Norjan länsirannikolla sijaitsevaan Bergeniin pääsee jopa päivittäisillä lennoilla ja pohjoiseen Tromssaan kerran viikossa.

Suorat lennot Bergeniin, Norjaan

Bergen on poikkeuksellisen kaunis ja idyllinen kapunki. Nähtävää on paljon ja kaikki korkealaatuista. Vain pieneen osaan ehtii tutustua yhden matkan aikana. Retki Bergeniin vaatii oitis uuden retken Bergeniin.

Finnairin jokapäiväiset suorat lennot Bergeniin, Norjaan 185 € --> varaa tästä!

Yhä edelleen matkailijalla on päällimmäisenä tunteena, että on saapunut jonnekin syrjäiseen kolkkaan. Matka Bergeniin on elämys. Vaikka toukokuusta 2018 lähtien pääseekin suoralla lennolla Finnairin siivin Bergeniin, on hyvä tietää, että Oslosta maanteitse Bergeniin on 460 kilometrin matka ja junalla se on suorastaan klassikko. Juna kulkee halki upeiden vuoristomaisemien. Rataa pidetään maisemiltaan yhtenä maailman kauneimpana. Sen korkein kohta on 1300 metriä merenpinnan yläpuolella.

Bergen tunnetaan myös henkeäsalpaavista vuonomaisemistaan. Mikä parasta, ylös Fløyen-vuorelle ja vaeltamaan pääsee suoraan keskustasta.

Kohtuullisen ajomatkan päässä Bergenistä sijaitsee myös Trolltungan kalliokieleke. Sen kuvia jaetaan aktiivisesti sosiaalisessa mediassa ympäri maailman. Paikka sijaitsee 100 metriä merenpinnan yläpuolella ja on tunnettu huikeasta kauneudestaan.

Suorat lennot Tromssa, Norja

Tromssa on Pohjoismaiden suurin Napapiirin yläpuolella sijaitseva kaupunki - sitä kutsutaan myös Pohjolan Pariisiksi. Kaupungin keskusta sijaitsee Tromssan saarella, jonne pääsee sekä siltaa että tunnelia pitkin. Tromssaan matkustetaan mm. ihailemaan revontulia. Taivaanilmiöiden ihailu arktisen luonnon keskellä vetää puoleensa turisteja kaikkialta maailmasta.

1800-luvulla valmistunut Tromssan tuomiokirkko on puolestaan Norjan ainoa puinen tuomiokirkko. Tunturihissillä voi matkustaa kaupungin vieressä sijaitsevan tunturin päälle ihailemaan maisemia. Muita Tromssan nähtävyyksiä ovat Tromssan silta, Revontuliplanetaario, Polaria-meriakvaario, Polar-museo, Tromssan kansanmuseo ja Yliopiston museo.

Finnairin lauantaiset suorat lennot Tromssaan, Norjaan 185 € --> varaa tästä!

Sijaintinsa ansiosta Tromssa on erittäin vilkas kalastuskaupunki ja kaupungin satamassa vierailee kalastusalusten lisäksi myös lukuisia risteilijöitä, kuten suosittu Hurtigruten-reitti, joka kulkee lähes koko Norjan pituudelta maan rannikkoa pitkin.

Tromssassa juostaan myös suosittu maraton, Midnight Sun Marathon, joka juostaan kesäisin henkeäsalpaavissa maisemissa. Juoksu ajoittuu iltaan ja päättyy keskiyön auringonpaisteeseen.

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Finnairin suorat lennot Bergeniin ja Tromssaan, Norjan kauneimpiin osiin

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >