Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Espanjan Aurinkorannikon lomavinkit

Espanjan Aurinkorannikon lomavinkit

Costa del Sol auringonlasku

Poptravel kasasi vinkkejä, miten saat kaiken mahdollisen irti Espanjan Aurinkorannikko-lomaltasi. Nauti laventelipelloista Manchego-juuston kera ja maistele maailmanluokan tapaksia malagalaisessa ravintolassa.

Nauti Espanjan Aurinkorannikosta puoli-ilmaiseksi! Mitä kaikkea ihanaa voi tehdä pikkurahalla Espanjan etelärannikolla? Missä siellä on parhaat tapas-ravintolat tai flamencotanssijat? Miten pääsee kävelemään keskelle laventelipeltoja näkemättä ristinsielua?

Malagan lennot 156 € Poptravelin hintavertailusta.

Lähde uimaan salaiselle rannalle

Maro, Malagan itäpuolella, on pieni kylä Nerjan kupeessa. Sieltä löytyy kapea autotie, joka laskeutuu pienelle rannalle, jossa paikalliset virvelöivät päivällisiään ja käyvät uimassa rauhassa, poissa turistien silmistä. Täällä rantaa reunustaa kiviset kalliot, toisin kun Aurinkorannikolla pääsääntöisesti rannat ovat pehmeätä hiekkaa.

Maroon pääsee taksilla Nerjasta. Suloisen kaunis, autenttinen espanjalainen kylä. Siellä sielu lepää!

Maro Espanja

Elokuvamaiset tippukiviluolat - luonnon oma taideteos

Yksi Andalusian ihmeellisimmistä näyistä sijaitsee maan alla, Nerjan kaupungissa, 56 kilometriä Malagasta itään. Cueva de Nerja -tippukiviluolien muodostelmat ovat syntyneet kahden miljoonan vuoden kuluessa, ja muutos jatkuu, sillä kalkkivettä tippuu luolaston katosta edelleen. Fantasiaelokuvan lavasteilta näyttävissä luolissa järjestetään myös konsertteja.

Cueva de Nerja, Nerja, www.cuevadenerja.es. Luoliin pääsee bussilla Malagasta.

Nerja tippukiviluola

Kävele keskellä laventelimerta

Ainoastaan 14 kilometrin päässä turistien täyttämästä Fuengirolasta löytyy laakso, jonka joenuomassa on kymmenen kilometrin pituinen patikkareitti. Laventeli tuoksuu ilmassa kilpaa appelsiininkukkien ja piikkiherneiden kanssa. Patikkaretki sopii erinomaisesti aloittelijoille ja on helppokulkuinen. Manchego-juustot, viinit ja oliivit mukaan ja eväsretkelle, jota ei unohda koskaan.

Patikkareitti on esimerkkin Pentti Korpelan kirjasta Aurinkorannikon patikkareitit (Tammi), reitti numero 20.

Laventelipelto Fuengirolassa

Malagan paras tapasbaari - La Moraga

Tässä tapasbaarissa ei kuka tahansa väsää tapaksia. Ravintolan omistaja ja kokki Dani Garcia tunnetaan parhaiten Marbellassa sijaitsevan Michelin-ravintola Caliman keittiömestarina. Hän avasi modernin tapasbaarin Malagaan. Ruoka on, kuten arvata saattaa, erinomaista! Älä missaa tätä paikkaa, jos haluat todellisen kulinaarisen elämyksen.

Sijainti: La Moraga, Calle Fresca 12, Malaga

Tapasbaari Malagassa

Picasso on kotoisin Malagasta

Pablo Diego Jose Francisco de Paula Juan Nepomuceno Mara de los Remedios Cipriano de la Santasima Trinidad Ruiz Picasso syntyi osoitteessa Plaza de la Merced 36 vuonna 1881. Picasso-museo on Malagan ylpeydenaihe, jonka kokoelmiin kuuluu 155 työtä. Taide-elämystä voi täydentää vierailulla Picasson kotimuseossa.

Museo Picasso Malaga - katso linkistä lisää tietoa.

Picasso-museo Malagassa

Malagan lennot 156 € Poptravelin hintavertailusta.

Mijas - valkoinen kaupunki

Fuengirolan-matka ei olisi täydellinen ilman vierailua jossain Andalusian kuuluisista valkoisista kylistä. Lähin kylistä on vuoren rinteellä sijaitseva Mijas, joka sijaitsee näköetäisyydellä Fuengirolasta. 7000 asukkaan Mijaksen viehätyksen tajuaa pian. Pieniä kujia reunustavat matalat, valkoiset, tiilikattoiset talot. Niiden seiniä koristavat ruukut, joissa kukkivat pelargoniat. Puistossa tuoksuu rosmariini, ja näkymät sypressien varjoista alas Fuengirolaan ovat upeat.

Fuengirolan bussiasemalta lähtee päivittäin useita busseja Mijakseen. Matka kestää 20 minuuttia ja lippu maksaa pari euroa.

Mijas - valkoinen kaupunki

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Espanjan Aurinkorannikon lomavinkit

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter