Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Italian TOP10 romanttisinta pientä kylää

Italian TOP10 romanttisinta pientä kylää

Italian 10 romanttisinta pienta kylaa

Rakkauden kaupunkeja miettiessä tulee pakostakin mieleen Venetsia, Firenze ja Como-järvi. Totuus kuitenkin on, että ne kaikkein idyllisimmät ja romanttisimmat kylät löytyvät jostain aivan muualta - poissa massaturismin jaloista. Esittelemme tässä 10 kaikkein romanttisinta kylää Italiassa.

Suorat lennot Roomaan 110 € Poptravelin hintavertailusta!

Italian suuri sydän ja vahva temperamentti tarjoavat täydelliset puitteet ikimuistoiselle lomalle. Kiivaan elämänrytmin keskelläkin osataan ottaa ilo irti pienistä asioista. Piazzojen, katukahviloiden, ostosmahdollisuuksien ja herkkuravintoloiden keskellä aistit aukeavat nauttimaan loman joka sekunnista.

"Alla varjossa siltojen, puistoissa auringon,
me vaelsimme kaduilla
ja sanoja tarvittu ei.
Sä rakastit mua
ja mä rakastin sua.
Pidin sinusta kii,
katsoin silmiin nauraviin.
Ja toivoimme ettei tää päättyä voi."

Lennot Milanoon 137 € Poptravelin hintavertailusta!

1. Cefalù, Sisilia

Cefalù on pikkuruinen kylä Sisiliassa, joka on kiilautuneena vuoriston ja meren väliin. Kuvankaunis kylä on täydellinen romanttiselle lomalle. Karut maisemat, rosoiset rannat, maalaukselliset satamat ja historiallinen keskustan alue tekevät paatuneimmankin matkalaisen herkkään olotilaan. Tempio di Diana - temppelin rauniolta näkee koko kylän ja rantaviivan ja on ehdottomasti paras paikka auringonlaskun ihailuun.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Trapaniin, Sisiliaan 236 € Poptravelin hintavertailusta!

Cefalu Italia

2. Urbino, Le Marche - Italian Riminin kupeessa

Ei ole vaikea kuvitella miksi renesanssilaisia taiteilijoita, Piero della Francescaa ja Paolo Uccelloa, inspiroi juuri nimenomaan Urbinon kylä. Komea ja kaunis Ducale palatsi keskuspisteenä, tornien ja kupolien keskellä, on uskomaton näky ja muistuttaa historiasta, jonka voi melkein käsin koskettaa vanhassa kylässä. Ducale palatsi on Maailman perintökohde vuodesta 1998. Urbinon tunnelmaisessa kylässä on upea 200 vuotta vanha kasvitieteellinen puutarha, keskiaikaisia kirkkoja ja ihastuttava piazza paikallisine kahviloineen. Kaikki on tässä kylässä rentoa ja romanttista.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Firenzeen, Toscanaan, 219 € Poptravelin hintavertailusta!

Urbino Italia

3. Trapani, Sisilia

Trapanin kylä Sisiliassa on itseoikeutetusti romanttinen jo itsessään. Se on koti keskiaikaisille raunioille, jotka kertovat oman tarinansa jokaikinen. Kodikkaat trattoriat ovat nurkan takana ja kaikkien saatavilla. Pilaantumattomat rannat kuten Lido Paradiso - nämä kaikki antavat oman leimansa tälle pienelle romanttiselle kylälle. Näiden lisäksi tällä kylällä on enemmän tarjottavaa, kun monella muulla yhteensä. Trapanilta pääsee päiväretkelle mm. uskomattomalle Egadi saarille, jotka sijaitsevat vain muutaman kilometrin rannasta. Mahtava kokemus on myös hypätä lautalle ja mennä uimaan päiväksi uskomattomille Favignanan Lovers Grotta:n luolille. Jos et ole niinkään veden ja auringonoton ystävä, voit mennä sekkailemaan läheiseen ja kuuluisaan Marsalan kylään viininmaistajaisreissulle.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Palermoon, Sisiliaan 236 € Poptravelin hintavertailusta!

Trapani Italia

4. Spoleto, Umbria

Uninen Umbrian vuorikylä Spoleto tarjoaa uskomattoman idyllisen maiseman, jopa niin idyllisen, että kuva tästä kaupungista sopisi minkä tahansa teatterin taustakangaskuvaksi täyädellisesti pienestä italialaisesta kylästä. Saat helposti koko päivän kulumaan ihastelemalla keskiaikaista arkkitehtuuria amphiteattereineen ja romanttisine katatdraaleineen. Pisteenä iin päälle, tämä ainutlaatuinen kylä on vain kahden tunnin junamatkan päässä Roomasta.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Roomaan 119 € Poptravelin hintavertailusta!

Spoleto Italia

5. Gaeta, Lazio

Gaeta-kylä sijaitsee niemenkärjessä Rooman ja Napolin välissä. Pieni, muurien sisällä olevan kylä on postikorttimaisen kaunis. Kapeat kukkien reunustumat kujat, pehmeää valoa kajastavat pienet trattoriat, pastellisävyiset villat ja miltei 1000 vuotta vanhat linnat - niistä on tämä pieni kylä tehty. Vietä vaikka uiden päivä tai useampi tämän upean kylän seitsemästä rannasta tai käy vierailulla Spaccata vuorella, joka ilmeisimmin on haljennut kahtia maanjäristyksen voimasta.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Roomaan 119 € Poptravelin hintavertailusta!

Gaeta

6. Gallipoli, Puglia

Gallipoli on yksinoikeudella häämatkalaisten numero UNO kohde Italian mantereen "korossa". Barokkityyliset kappelit, turkoosinkiiltävä meri, aristokraattiset palatsit, joissa monessa voi asuakin ja kirsikkana The Secret Garden "Il Giardino Segreto" puutarha, jossa voit nauttia ehkä Euroopan romanttisinta päivällistä sitruunpuiden katveessa.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Napoliin 181 € Poptravelin hintavertailusta!

Gallipoli Italia

7. Sperlonga, Lazio

Sperlonga, hiljainen pieni kylä aivan Rooman kupeessa. Kylä oli aikoinaan Rooman valtaapitävien salainen pakopaikka ja edelleen tänä päivänäkin yksi Lazion parhaiten pidetyistä salaisuuksista. Täältä löytyvät rauhalliset luksus-rannat, kansallispuistot, upeita roomalaisia raunioita, kuten Tiberius-keisarin villa. Nauti ainutkertaisesta kauneudesta meren äärellä Bazzano- ravintolan terassilla auringonlaskun aikaan, roséviinilasi kädessä.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Roomaan 119 € Poptravelin hintavertailusta!

Sperlonga

8. Gubbio, Umbria

Gubbio on keskiaikainen kylä, jossa aikakin pysähtyy. Ja sitä kaipaa jokainen ihminen välillä. Gubbio sijaitsee Umbrian maaseudulla - siellä on aikaa eksyä labyrinttimaisiin kujiin, hörppiä vahvaa italialaista kahvia kylän monissa tavernoissa ja nauttia maalaismaisemasta, joka ei ole muttunut vuosisatoihin. Vain hiukan kaupungin ulkopuolella löytyy ehkä maailman romanttisin Patroia linna, joka toimii hotellina. Rakkaudella!

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Roomaan 119 € Poptravelin hintavertailusta!

Gubbio Italia

9. Iseo, Lombardy

Iseo, Como-järven vieressä sijaitseva romanttinen kylä. Como-järven tietää lähes kaikki, mutta kuvankaunis Iseo-järvi on rauhallisempi, vähemmän kansoitettu turisteilla ja (uskaltaako sanoa) paljon romanttisempi. Ensinnäkin itse kaupunki, Iseo, lepää järven eteläisellä puolella ja sieltä on dramaattiset näkymät järven kruunujalokiveen, Isola-vuoreen, joka nouseen suoraan järven keskeltä tummana ja komeana. Toisekseen, toisin kuten Como-järvi, Iseolla ei ole turisteja lähestulkoonkaan niin paljon, joka tietty tarkoittaa, että voit nauttia piazzalla rauhassa romanttisista vanhoista kirkoista, keskiajan linnoista miltei itsekseen.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Milanoon 121 € Poptravelin hintavertailusta!

Iseo Italia

10. Piombino, Toscana

Italian länsirannikolla, vain noin tunnin ajomatkan päässä Pisasta, sijaitseva "Pieni Pariisi" on kuuluisa kauniista renesanssilaisesta arkkitehtuuristaan. Kylä on täydellinen häämatkalaisille ja Valentines's Day -juhlijoille. Täydellinen pakopaikka arjesta. Ota pullo italialaista laatuviiniä, mene Piazza Boviolle nauttimaan maisemista aina Elba saarella saakka, jossa on italian parhaat salaiset rannat.

Vertaa ja varaa halvimmat lennot Pisaan 211 € Poptravelin hintavertailusta!

PiombinoItalia

Matka-artikkelit > Matkavinkit > Italian TOP10 romanttisinta pientä kylää

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter