Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Luonto- ja kulttuurimatkat > Upea luomuviinitila Fattoria Del Colle Toscanassa

Upea luomuviinitila Fattoria Del Colle Toscanassa

Viinitila Fattoria del Colle Toscana

Fattoria del Colle viinitila Toscanan sydämessä rakennettiin jo vuosisatoja sitten. Tilan historian henkii jokaisesta kivestä ja tiilestä tiluksilla. Fattroria del Collen viinitilalla on huikeat 18 hehtaaria viiniköynnöksiä ja oliivipuita. Tila valmistaa myös valkoista tryffeliä.

Lennot Roomaan 87,00 € Poptravelin hintavertailusta!

Viinitila Fattoria Del Collessa toteutuu Italian maatilamatkailun ydin - täällä pääsee mukaan näkemään, kokemaan ja tekemään niin halutessaan.

Viinitila Fattoria del Colle Toscanan sydämessä

Viinitila Fattoria del Collella on pitkä ja värikäs historia. Tänä päivänä viinitilaa pyörittää perheen Donna, joka sekoittelee ammattitaidolla eri rypäleistä viinisekoituksia korkeatasoisilla tuloksilla.

Viinitila Fattoria del Colle

Fattoria del Colle viinitila on heitä varten, jotka rakastavat korkealaatuisia viinejä ja haluavat nähdä niiden valmistuksen ja niille, jotka rakastavat autenttisia toscanalaisia ruokia ja haluavat oppia myös tekemään niitä! Tällä viinitilalla on loistava kokkikoulu, jota pyörittää maineikkaat toscanalaiset kokit.

Toscanan suurherttua rakensi tästä tiluksesta itselleen romanttisen pakopaikan 1700-luvulla. Vieraat voivat vielä tänä päivänäkin aistia herttuaan läsnäolon viinitilalla vaikkapa vierailemassa tilan suuressa keittiössä, jossa on niin suuri takka, että sinne voisi kävellä sisään tai herttuaan makuuhuoneessa.

Viinitila Fattoria del Colle uima-allas

Viinitila Fattoria Del Colle on ällistyttävän hyvin säilynyt vuosisatojen läpi ja siitä on pidetty huolta rakkaudella ja lempeällä kädellä. Viinitilan keskeltä löytyy 1500 luvulla rakennettu villa ja kappeli, jossa järjestetään häitä ja juhlia pitkin vuotta. Tilalta löytyy myös korkeatasoinen Osteria di Donatella-ravintola, jonka näkyvät terassilta yli viinitilojen suoraan lähikylä Trequandaan, ovat henkeäsalpaavat.

Lennot Roomaan 87,00 € Poptravelin hintavertailusta!

Viinitilalla on huoneita, huoneistoja ja villoja vuokrattavissa. Villat ovat upeita ja monimakuuhuoneisia ja niissä voi helposti järjestää mm. häitä tai vuosijuhlia.

Viinitila Fattoria Del Collessa on kolme upeaa uima-allasta loistavilla näkymillä yli viini- ja oliivitarhojen, tenniskenttä ja loputtomat patikointi- mahdollisuudet ympäri tiloja. Aamusumussa tai auringonlaskun aikaan patikointiretken maisemat ovat kuin suoraan maalauksesta.

Fattoria Del Collessa järjestetään joka päivä ainakin yksi aktiviteetti: kokkauskurssi, opastettu kierros ympäri viinitilan ja perehdyttäminen sen historiallisiin rakennuksiin tai viinimaistajaiset.

Viinitila Fattoria del Colle huoneet

Kaiken mahtavan lisäksi, Fattoria del Colle kasvattaa kaikki tuotteensa orgaanisesti. Viinitila on myös eläinystävällinen ja toivottaa kaikki nelijalkaiset vieraat erittäin tervetulleiksi. Tilalla asuu jo syötävän söpö kultainen noutaja Felix ja kiiltävän musta kissa.

Viinitila Fattoria del Colle Felix koira

Viinitila Fattoria del Collen ympäristö

Fattoria de Colle sijaitsee upealla paikalla kukkuloiden kupeessa silmiähivelevine näköaloineen.

Viinitilalta vain viiden minuutin ajomatkan päässä on pieni kylä nimeltään Trequanda. Kuvauksellisen kaunis, miltei nukkuvan kylän oloinen, satoja vuosia vanha rauhan tyyssija. Niin uskomattomalta, kun se vaikuttaakaan, mutta tässä pienessä kylässä on Michelinin tähden ravintola, loistavalla näköalalla ja upealla ruualla. Helmi keskellä hiljaisuutta ja kauneutta. Ravintolan nimi on Ristorante Conte Matto. Kerrassaan ainutlaatuinen löytö kaiken uskomattomuuden keskellä.

Ristorante Conte Matto Trequanda

Hieman pidemmän ajomatkan, mutta kuitenkin täysin kohtuullisen, noin puolen tunnin päässä sijaitsee Toscanan historialliset kaupungit Montalcino, Montepulciano, Pienza, Siena ja paljon paljon muuta.

Aja, näe ja koe. Omaan makuun ja omalla reitillä.

Miten matkustan viinitila Fattoria Del Colleen

Viinitilalle pääsee helposti autolla suoraan esimerkiksi Rooman kentältä. Suorin reitti on luonnollisesti moottoriteitä ja niitä pitkin matka ei kestäkään kuin 2,5 tuntia. Vahva suositus on kuitenkin ajaa pienempiä teitä, nekin ovat erittäin hyvässä kunnossa olevia tavallisia asfalttiteitä, jotka mutkittelevat pitkin Toscanan sydäntä Pienzan ja Montalcinon tyylisten kylien kautta. Henkeäsalpaavat maisemat ovat taattu ja matka alkaa leppoisissa merkeissä.

Viinitila Fattoria del Colle kappeli

Lennot Roomaan saa helposti Poptravelin hintavertailusta. Alle 100 eurolla saa helposti lennot Roomaan!

Autonvuokraus Roomassa ei maksa paljon - pienet autot ovat ketteriä Italiassa jo ainoastaan parkkerauksenkin takia. Autonvuokrauksen yhteydessä kannattaa AINA ottaa täysvakuutus, joka samalla poistaa omavastuun.

Lennot Roomaan 87,00 € Poptravelin hintavertailusta!

Mistä varaan Fattoria Del Collen

Huonevaraukset kannattaa tehdä suoraan Fattoria del Colleen. Saat erikoistarjouksia, kuten viinimaistijaisen, jos varaat suoraan heidän omilta sivuiltaan. Tee varaukset ja katso Fattoria del Collen huonehintoja tästä.

Miten matkustan Viinitila Fattoria del Colle

Matka-artikkelit > Luonto- ja kulttuurimatkat > Upea luomuviinitila Fattoria Del Colle Toscanassa

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter