Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Luonto- ja kulttuurimatkat > Espanjan Granadan kyläkierros hellii aisteja

Espanjan Granadan kyläkierros hellii aisteja

Granda Espanja

Granadan provinssin alueella matkatessa voi valita suuntaako raikkaaseen vuoristoon, valitseeko matkakohteeksi Costa Tropicalin rannat vai päättääkö vierailla viehättävissä pikkukylissä. Granadalla on aina jotain uutta tarjottavaa.

Keväinen kyläkierros Granadan alueella tuo esille mahtavia maisemia, historiallisia paikkoja ja idyllistä eteläespanjalaista tunnelmaa.

Rannikon kansainvälisestä maailmasta on vain tunnin ajomatka Granadan kyliin, joissa aistii vielä vuosikymmenten takaisen tunnelman sekä löytää myös miljoonien vuosien takaista historiaa.

Lennot Malagaan 132 € Poptravelin hintavertailusta!

Granadan Nigüelas-kylä sijaitsee korkeimmalla

Nigüelas sijiatsee Valle de Lecrín kunnan korkeimmalla kohdalla. Sijaintinsa ansioista kylästä avautuvatkin upeat maisemat. Kylän vanha keskusta on hienosti säilynyt ja se kertookin vanhan Espanjan historiasta.

Nigüelasissa vierailee paljon ekoturisteja, jotka saapuvat ihmettelemään luonnon monumenttia La Falla de Nigüelas. Jyrkkä kiviseinänä Nigüelasin kylän reunalla on muistutus maankuoren alla tapahtuvasta liikehdinnästä.

Lennot Granada Espanja

Granadan Güéjar Sierra-kylä sijaitsee kauniissa Sierra Nevadan luonnonpuistossa

Sierra Nevadan luonnonpuiston luoteisosassa sijaitseva Güéjar Sierra on täydellinen paikka maaseutumatkailuun. Luonnonpuiston jylhien maisemien rinnalla Güéjarin kylässä virtaa raikkaita vuoripuroja ja kastanjapuiden katveessa nauttii vehreästä luonnosta.

Alueelta suunnataan vaelluksille Sierran Nevadan luontoon kohteena esimerkiksi Vereda de la Estrella. Matkaa Sierra Nevadan rinteille on noin 25 kilometriä ja Granadan historialliseen nähtävyyteen Alhambran palatsiin on 15 kilometrin ajomatka.

Granadan Castril-kylä on patikkaretkien rakastajille

Granadan provinssin pohjoisosassa sijaitseva Castrilin kylä on kauniin luonnon ympäröimä. Idyllinen kylä on oivallinen kohde luontomatkailuun. Alueella virtaa vuoripuroja ja lukuisat vaellusreitit ovat helposti saavutettavissa.

Granada Castril kyla

Granadan Montefrío-kylä on kuuluisa kirkostaan

Granadan länsiosasta löytyy useita kyliä, jotka ovat vierailunarvoisia. Esimerkiksi Montefrio on kylä, jonka ulkoasua hallitsee arabilinnoitus ja kallion päälle rakennettu kirkko. Kylästä avautuvat kauniit maisemat.

Pohjoiseen katsottaessa voi ihailla laaksomaisemaa ja eteläsuunnassa maisemana ovat Parapandan vuoret.

Granada Espanja Montefrio

Granadan Órgiva-kylän hallitseva elementti on virtaava vesi

Alpujarran alueen asukasmäärältään suurin kylä Órgiva jää usein alueen vierailijoilta käymättä sillä moni valitsee vierailukohteekseen naapurialueen Lanjaronin.

Lennot Malagaan 132 € Poptravelin hintavertailusta!

Órgiva on kaunis kylä, jossa hallitsevana elementtinä on virtaava vesi. Guadalfeo-joki ja Chico-joki virtaavat kylän vieressä ja alue on osa Sierra Nevadan luonnonpuistoa.

Matka-artikkelit > Luonto- ja kulttuurimatkat > Espanjan Granadan kyläkierros hellii aisteja

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter