Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Luonto- ja kulttuurimatkat > Århus ja Pafos - Euroopan kulttuuripääkaupungit 2017

Århus ja Pafos - Euroopan kulttuuripääkaupungit 2017

Tanskan Århus ja Kyproksen Pafos ovat Euroopan kulttuuripääkaupunkeja vuoden 2017 ajan. Kaupungit ovat hyvin erilaisia toisiinsa nähden ja erinomainen valinta. Molemmissa kannattaa ehdottomasti käydä ja nauttia kaupunkien parhaasta tarjonnasta!

Aarhus ja Pafos, Euroopan kulttuuripaakaupungit 20

Tanskan Århus on loistava ja eläväinen kaupunki

Tanskan toiseksi suurin kaupunki Århus on tänä vuonna toinen Euroopan kulttuuripääkaupungeista.

Århusin keskeisenä teemana on "uudet ajattelutavat". Århus haluaa osoittaa, miten taide, kulttuuri ja koko luova ala voivat auttaa ajattelemaan uudella tavalla, muuntamaan perustavanlaatuisia yhteiskunnallisia, kaupunkeihin liittyviä, kulttuurisia ja taloudellisia käyttäytymismalleja ja löytämään uusia ratkaisuja yhteisiin haasteisiin.

Aarhus Tanska vanhakaupunki Lennot Århusiin 125,00 €

Århusin katoilla esitettävä viikinkiperformanssi, eri puolille kaupunkia ja rannikolle levittäytyvä taidenäyttely, "Creativity World Forum" ja kansainvälinen lastenkirjallisuuden festivaali ovat muutamia niistä monista tapahtumista, joissa menneisyydestä ammennetaan luovia ideoita nykyhetkeä ja tulevaisuutta varten.

Kyproksen Pafos - aikoinaan Kyproksen pääkaupunki

Pafoksella on merkittävä rooli Kyproksen historiassa - Pafos oli Kyproksen pääkaupunki hellenismin ja roomalaisten aikaan. Historiallisen aikakauden jäljet ovat vielä nykyisin selvästi nähtävillä, ja muun muassa siitä syystä kaupunki on Unescon maailmanperintökohde.

Lennot Pafos 250,00 €

Pafos Kypros beach

Pafos on kohteena tunnetuin rantalomakohteena, mutta tämän vuoden kulttuuripääkaupunkinimitys tuo Pafoksen omaan arvoonsa, jossa sen kuuluu ollakin.

Pafosin kulttuuripääkaupunkivuoden aikana järjestettävien satojen tapahtumien teemana on ”maanosien ja kulttuurien saattaminen yhteen.

Pafos on ensimmäinen kyproslainen kaupunki, joka on valittu Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Se ammentaa monikulttuurisuudestaan ja maantieteellisestä läheisyydestään Lähi-itään ja Pohjois-Afrikkaan lujittaakseen eri maiden ja kulttuurien välisiä suhteita.

Loistavan ilmaston vuoksi Pafos sopii lomakohteeksi matkailijoille, jotka haluavat yhdistää aurinko- ja kulttuuriloman.

Lue lisätietoja EU:n virallisilta sivuilta.

Matka-artikkelit > Luonto- ja kulttuurimatkat > Århus ja Pafos - Euroopan kulttuuripääkaupungit 2017

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >