Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Ultra-coolit häämatkahotellit

Ultra-coolit häämatkahotellit

Icehotel - Jukkasjarvi, Sweden

Näissä hotelleissa on talven taikaa!

Miltä tuntuisi katsella revontulia sängyllä maaten - tai miltä tuntuisi maata jäästä tehdyllä sängyllä?
Hotellihaku Trivago.com kokosi yhteen romanttisimmat häämatkahotellit lumisissa maisemissa. Satumaisen häämatkan lisäksi kaikissa hotelleissa on mahdollista järjestää myös itse hääjuhla.

1. Igloo Village Kakslauttanen

Saariselkä, Suomi
Kakslauttasessa voit viettää hääyösi kotoisassa sviitissä, jonka kylpyhuone on Las Vegas -tyyliä Versacen kylpyammeineen. Eksoottisempaa kokemusta halajaville on suunniteltu lasi-iglut, joissa voi katsella revontulia lasikaton läpi vaikka sängyllä maaten. Lasikatosta huolimatta lämpötila iglussa pysyy mukavan lämpimänä, vaikka ulkona paukkuisivat sydäntalven kovimmat pakkaset.

2. Vigilius Mountain resort

Lana, Italia
Tässä hotellissa voi viettää kuherruskuukautta 1500 metrin korkeudessa. Kattoterassilla voi ihailla upeaa näköalaa vuoristoon porealtaassa lepäillen. Kaunis ja ekologinen viiden tähden design-hotelli sijaitsee Italian Dolomiiteilla.

3. ICEHOTEL

Jukkasjärvi, Ruotsi
Tämä hotelli nousee joka joulukuu erilaisena ja sulaa pois huhtikuussa. Hotellin jääsviiteissä kaikki sänkyä myöten on rakennettu jäästä. Lämmikettä tuovat porontaljat. Kylmä ei tunnu pohjoisen kansaa häiritsevän, sillä hotellin yhteyteen rakennettuun jääkirkkoon on jopa kahden vuoden jonotusaika.

Eri maista valitut johtavat taiteilijat suunnittelevat huoneet ja huoneistot uniikeiksi majoitustiloiksi. Kun on nukkunut yhden yö jäähuoneessa, voi siirtyä seuraavaksi yöksi revotulimökkiin ja nauttia tästä valoleikistä kattoikkunan kautta. Kolmen yön matkalla ehtii ajaa koiravaljakolla, kokeilla Tornionjoen jään veistämistä tai lumikengillä vaeltamista ja saunoa tähtien tuikkeessa.

4. Romantikhotel Zell Am See

Zell Am See, Itävalta
Jo hotellin nimi kertoo, millaisille lomamatkailijoille tämä hotelli on tarkoitettu. Itävallan Alpeilla sijaitseva hotelli tarjoaa monenlaisia talviurheilumahdollisuuksia. Vilukissat rentoutuvat hotellin kauniissa kylpylässä.

5. Les Farmes de Marie

Megéve, Ranska
Ranskan Alpeilla sijaitsevassa viiden tähden hotellissa voi rentoutua luksuskylpylässä tai lähteä vaikka hiihtoretkelle Alpeille. Hotelli hehkuu ranskalaista maalaisromantiikkaa. Ranskalaisen illallisen jälkeen kelpaa lepäillä takkatulen loimussa.

Lähde: Trivago.fi

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Ultra-coolit häämatkahotellit

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter