Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Puumajahotelli luksus-tyylillä Ruotsissa

Puumajahotelli luksus-tyylillä Ruotsissa

Treehouse Mirror-cabin

Nopeasti mainetta niittänyt puumajahotellikompleksi Pohjois-Ruotsissa, toinen toistaan ällistyttävämpiä ratkaisuja korkealla ilmassa!

Tämä paikka on jokaisen lapsuuden unelma. Puumajoja joka puussa ja kotitekoista ruokaa paikallisista raaka-aineista. Liikkuu huhuja, että esim. Richard Branson ja Donald Trump ovat yöpyneet täällä.

Treehotel-kompleksin perustaneet ruotsalaiset Kent Lindvall ja Britta Jonsson eivät ole uusia tulokkaita alalla. Jo 90-luvulla he kunnostivat vanhan tilan ja tekivät siitä menestyksekkään bed&breakfast-palvelun. Pariskunta tekee kaiken rakkaudella ja intohimolla ja se näkyy kädenjäljessä ja ilmapiirissä. Britta on lahjakas kokki ja tekee ruokaa paikallisista raaka-aineista käden käänteessä.

Idea puumaja-hotellista tuli yhtäkkiä, kun Kent vei kalastusporukan Venäjälle ja porukassa oli mukana kolme arkkitehtiä Tukholmasta. Nuotiolla istuessaan Kent kertoi heidän puumajahotelli-ideasta ja ei mennyt pitkääkään aikaa, kun majat rakennettiin bed&breakfast-majatalon läheisyyteen takametsään. Pariskunta ei pysty nimeämään suosikkipuumajaansa, mutta tällä hetkellä pariskunta on erityisen ylpeä viimeisestä rakennelmastaan eli Dragonfly-majasta.

Miten sinne pääsee

Luleå sijaitsee Pohjois-Ruotsissa ja tämä puumajataivas (Treehotel.se) taas Haradsissa eli noin yhden tunnin ajomatkan päässä Luleåsta. Halvat lennot Luleåon löydät tästä. Helsingistä Luleåon lentää helposti yhdellä koneenvaihdolla esim. Tukholman kautta.

Katso alla ihastuttavat kuvat ällistyttävän innovatiivisista ratkaisuista!

1. Peilikuutiomaja, maastoutuu ympäristöön hienosti ja peilaa kaiken ympärillään sopusoinnussa luonnon kanssa.

Mirrowcube Treehotel

2. Ufo-mallinen puumaja. Erittäin paljon avaruusolio-ulotteinen ratkaisu keskellä metsää. Kaikkien ET-leffan fanittajien ehdoton majoitusvaihtoehto.

UFO Treehotel

3. Linnunpesä-tyylinen ratkaisu. Varma keinoa maastoutua ympäristöön.

Birds nest Treehotel

4. Mökki nostettu puuhun - näkee kauemmaksi ikkunoista ja revontulet tulevat lähemmäksi.

Cabin Treehotel

Lähde: Treehotel.se

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Puumajahotelli luksus-tyylillä Ruotsissa

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter