Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Loma rakennetaan näyttämään Hollywood-elokuvalta

Loma rakennetaan näyttämään Hollywood-elokuvalta

Luxury Action Lapissa

Lights, camera, action! Huikean kansainvälisen medianähtävyyden saanut suomalainen yrittäjä Janne Honkanen luksusmatkailuyrityksellään Luxury Nordic Travel. Eikä ihan tavallinen sellainen!

Tämä suomalainen yritys lupaa tehdä lomasta fantasian elokuvan muodossa, jonka päänäyttelijöitä ovat lomailijat itse! Miltei kaikki on mahdollista - joulu kesäkuussa, ralliautoilu, "Titanic"-risteily. Hurjimmatkin unelmat voidaan pukea elokuvan asuun.

Luxury Nordic Action järjestää paikan päällä tuotannon ja kuvaa elokuvan, samoin kuin muokkaa lopullisen elokuva visuaalisine tehosteineen ja äänimaailmoineen valmiiksi.

"Asiakkaani etsivät aina jotain henkilökohtaista", sanoo yhtiön johtaja Janne Honkanen CNN:lle viime vuoden lopulla. "He ovat kiireisiä liikemiehiä, jotka ovat aina unelmoineet ja halunneet tarjota jotain ainutlaatuista perheelleen ja lapsilleen."

Vertaa halvat suorat lennot Kittilään 78 €

Yritys tarjoaa paljon muutakin - luksusta kuitenkin kaikki! Luxury Action tarjoaa asiakkailleen jouluhenkisiä mökkilomia kuusineen päivineen, oli sitten kesä tai talvi.

”Haluamme tarjota valinnanvaraa perheille, jotka haluavat aidon joulupukkielämyksen silloin kun se sopii heille”, sanoo Janne Honkanen CNN:lle. Hän odottaa joulumökkien vetoavan niihin perheisiin, jotka haluavat kokea Lapin joulun, mutta välttää joululomasesongin kovat hinnat.

Lapinmatkojen lisäksi Luxury Action tarjoaa myös Santa Claus Concierge -palvelua, jolla aito Lapin joulukokemus toimitetaan asiakkaan luokse mihin tahansa maailmassa.

Lähde: Luxury Nordic Action / CNN

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Loma rakennetaan näyttämään Hollywood-elokuvalta

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter