Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Kelluva Krystal-luksushotelli Pohjois-Norjaan

Kelluva Krystal-luksushotelli Pohjois-Norjaan

Krystal hotelli Norjan Tromsö

Kelluva lumihiutale voi hyvinkin olla maailman makein hotelli! Tromsön rannikolle Pohjois-Norjaan suunnitteilla oleva suuri Krystal-lumihiutalehotelli voi hyvinkin olla monen sketsiohjelman tuotannossa mukana jääkylmien vastaanottotiskien muodossa, mutta kunhan vieraat pääset sisään tähän eeppiseen hotellirakennelmaan lasikattoineen ja revontulinäkymineen, sulaa monta sydäntä hotellin puolesta.

Upeassa ja ylellisessä hotellissa tulee olemaan 86 huonetta ja sen on suunnitellut arkkitehtitoimisto Dutch Docklands Tromsön kaupungille. Hotelli avautuu joulukuussa 2016 ja sen on tarkoitus tarjota ennennäkemätön tilaisuus ihailla revontulia lasikaton läpi meressä kelluen. Hotelli on luonnollisesti suunniteltu niin, että myrskyt ja luonnonilmiöt eivät vaikuta sen olemassaoloon.

Tästä pääset vertailemaan lentohintoja Norjan Tromsö-kaupunkiin, lentohinnat alkaen noin 195 euroa menopaluu - halvimmat lentohinnat sekä lento ja hotellit-paketit Norjan Tromsö-kaupunkiin löytyvät Poptravelin hintavertailusta.

Arkkitehti Koen Olthuis sanoo insipiroituneensa saksalaisista "kelluvista taloista". Krystal hotelli seuraa esimerkkiä Malediiveiltä, jossa vastaavasti suunniteltu hotelli Greenstar tulee kellumaan kukanmuotoisena saarena Male-saaren tuntumassa. Myös Miamiin ollaan suunnittelemassa vastaavaanlaista hotellikokonaisuutta kelluvana versiona.

Halvimmat lennot Malediiveille pääset vertailemaan ja varaamaan tästä. Edullisimmat lennot Malediiveille alkaen 500 euroa menopaluulento. Poptravelin hintavertailusta saat myös kaikkein halvimmat ja parhaat lento+hotelli-paketit.

Greenstar Malediivit

Lähde: CNN

Matka-artikkelit > Luksuslomat > Kelluva Krystal-luksushotelli Pohjois-Norjaan

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter