Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kulinaristi lomalla > Malediivit - gourmet ruokaa veden alla

Malediivit - gourmet ruokaa veden alla

Ithaa-ravintola Malediivit

Ithaa-ravintola, Rangalin saarella Malediiveillä, tarjoaa uskomattoman kokemuksen veden pinnan alla. Syöt korkeatasoisessa ravintolassa, makunystyröitä hellivää ruokaa ja yläpuolellasi on upea merinäköala läpinäkyvän kaarikaton päällä. Ravintolan jokaisesta pöydästä on pöyristyttävät näköalat koralliriutalla viihtyvien trooppisten merieläinten elämään.

Vaikka ravintola ei olekaan siitä edullisimmasta päästä, on sinne suhteellisen vaikea saada pöytävarausta. Suosittuun ravintolaan kannattaa varata pöytä hyvissä ajoin, jos aikoo siellä päivällistää. Rahoilleen siellä kyllä saa vastinetta hyvän palvelun ja erinomaisen ruuan puolesta.

Ravintola rakennettiin Singaporessa vuonna 2006 ja tuotiin valmiina Rangaliin. Satoja tonneja painava lasirakennus upotettiin mereen täyttämällä sen alapohja hiekalla ja ankkuroimalla se pohjaan teräspaaluilla.

Ithaa-ravintola on luxus-hotelli Conrad Maledives Rangali Island:n yhteydessä. Hotelli on erittäin ylellinen ja edullisimmat huoneet kustantavat noin 500 USD / huone/yö.

Matka-artikkelit > Kulinaristi lomalla > Malediivit - gourmet ruokaa veden alla

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter