Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kulinaristi lomalla > Lontoon parhaat katuruokapaikat

Lontoon parhaat katuruokapaikat

Lontoon parhaat katuruokapaikat

Ulkona syöminen saa aivan uuden merkityksen, kun puheenaiheena on katuruoka Lontoossa. Monikulttuurisesta Lontoosta voi löytää ruokia kaikkialta maailmasta. Helpoimmin kaupungin katuruokatarjontaan voi tutustua vierailemalla paikallisilla markkinoilla. Tämä artikkeli listaa Lontoon parhaat katuruokamarkkinat, joilla pääsee tutustumaan kaupungin herkkuihin.

Suorat lennot Lontooseen 93 € Poptravelin hintavertailusta!

1. Borough Market - Lontoon katuruoka

Listaa Lontoon parhaista katuruokamarkkinoista on lähes mahdotonta aloittaa millään mulla kuin historiaa hehkuvalla Borough Marketilla. London Bridgen kupeessa sijaitsevan ruokatorin tarina ulottuu kauas, sillä elintarvikkeita ja ruokaa on myyty alueella jo viime vuosituhannen alusta lähtien. Nykyisin Borough Market on monipuoliseen ja laadukkaaseen valikoimaan keskittynyt ruokatori, jonka yli 100 myyntipisteeltä löydät lähes kaiken juustoista siidereihin ja leikkeleistä hedelmiin.

2. Druid & Maltby St Marketit - Lontoon katuruoka

Lyhyen matkaa London Bridgeltä itään päin löytyy lauantaisin foodien keidas. Bermondseyn kaupunginosasta on vierekkäin kaksi katuruokamarkkinaa, Maltby Street Market ja Druid Street Market. Rautatien tiilikaarten kupeeseen pystytetyillä markkinoilla voi herkutella harkituilla annoskokonaisuuksilla samalla, kun tarkkailee paikallisten elämänmenoa.

Lontoon katuruoka

3. Camden Market - Lontoon katuruoka

Suorat lennot Lontooseen 93 € Poptravelin hintavertailusta!

Camdeniin viitataan toisinaan takavuosien trendialueena, mutta tänäkin päivänä alueella riittää menoa - ja ruokakojuja. Camdenin kaupunginosassa ja markkinoilla voi viettää vaikka koko päivän kierrellen käsitöitä, vaatteita, koruja ja matkamuistoja myyviä myyntikojuja sekä ihastellen graffititaidetta ja urbaania tunnelmaa. Alueen lukuisat katuruokamyyjät pitävät huolen, ettei nälkä pääse yllättämään.

4. Broadway Market - Lontoon katuruoka

Yhdellä Lontoon suurimmista ruokamarkkinoista voi maistella koko maailman läpi. Itä-Lontoon Hackneyssa sijaitseva ruokamarkkina tarjoaa kansainvälistä tunnelmaa ja mahdollisuuden kokeilla lukuisten eri maiden keittiöitä. Broadway market on myös erinomainen paikka ostaa tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, vastaleivottua leipää ja kauniita leivoksia.

4. Old Spitalfields Market - Lontoon katuruoka

Lontoo on tunnettu sadekuuroistaan, joten koko lomaa ei kannata suunnitella ulkoilmassa vietettäväksi. Jos haluaa katuruokakojujen äärelle, mutta huono sää yllättää, kannattaa suunnata katetulle Old Spitalfields Marketille. Monipuolinen valikoima erilaisia katuruokia klassisista fish & chipseistä etiopialaiseen vegaaniruokaan.

Suorat lennot Lontooseen 93 € Poptravelin hintavertailusta!

Artikkeli on kirjoitettu yhteistyössä EF Education Firstin kanssa. EF Education First tarjoaa kielimatkoja Lontooseen ja yli 40 muuhun kohteeseen kaikenikäisille. Lue lisää sivuiltamme!

Matka-artikkelit > Kulinaristi lomalla > Lontoon parhaat katuruokapaikat

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter