Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kulinaristi lomalla > Haluatko pulikoida punaviinikylpylässä?

Haluatko pulikoida punaviinikylpylässä?

Vihrea tee-kylpy Japanissa

Punaviini kaunistaa ja parantaa - näin uskotaan japanilaisessa kylpylässä, jossa voit kylpeä punaviinissä, vihreässä teessä tai sakessa.

Ei ainoastaan Japanissa, näitä terveysvaikutteisia kylpylötiä löytyy pitkin maailmaa. Kylve itsesi terveeksi ja kauniiksi punaviinissä, vihreässä teessä tai vaikka sakessa.

Japanissa, Hakonessa n. 100 km Tokiosta, sijaitseva Yunessun Spa Resort tarjoaa erikoisia kylpyelämyksiä. Kylpylän ja vesipuiston yhdistelmäksi itseään kuvailevassa rentoutumiskeitaassa kun voi kylpeä punaviinissä. Kyllä, muutamien altaiden veteen on sekoitettu oikeaa punaviiniä. Sen mainostetaan tekevän hyvää iholle ikääntymistä hidastavien antioksidanttisten ominaisuuksiensa ansiosta.

Lennot Tokioon 482 € Poptravelin hintavertailusta!

Jos viiniä haluaa myös siemailla, ei sitä tarvitse onneksi juoda altaan vedestä. Tarjoilijat kaatavat juomia mielellään asiakkaiden laseihin samalla kun pulikoit.

PUnaviinikylpyla Japanissa
Niille, joita punaviinikylpy ei innosta, on tarjolla toisenlaisia altaita. Yunessun Spassa voi pulikoida myös vihreällä teellä, sakella ja kahvilla terästetyissä kylvyissä.

Matka-artikkelit > Kulinaristi lomalla > Haluatko pulikoida punaviinikylpylässä?

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter