Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Hotellihelmi Lontoossa - Qbic

Hotellihelmi Lontoossa - Qbic

Qbic Hotel London City

Majoituimme maaliskuussa Lontoossa Qbic hotelliin tuttavan suosituksen kautta. Etsinnässä oli siisti, hyvien yhteyksien päässä keskustasta oleva hotelli, joka ei maksaisi yli 150€/yö/huone.
Qbic Hotel London City Siinäpä oli pähkinää kerrakseen, melkein aina aikaisemmin on pitänyt pettyä Lontoon 3* ja jopa joskus 4* tähden hotelleihin.

Qbic Hotel sijaitsee nosteessa olevassa, hipsterien ja taidepiirien suosimassa Itä-Lontoossa Adler Streetillä, noin 4-5km Lontoon keskustasta. Hotellista on 500m lähimmälle metroasemalle Aldgate East, josta kulkee sekä District että Hammersmith & City linjat. Helppo kulkea joka suuntaan. Myös bussi 25 ajaan suoraan hotellin vierestä esim. Oxford Streetille. Bussimatka toki kestää, kun liikennettä, valoja ja pysäkkejä on miljoona lyhyellä matkalla, mutta mikäs se on turistin istuessa kakkoskerroksessa ja katsellassa Lontoon vilinää.

Qbic hotelli sijaitsee rauhallisen sivukadun varrella, päätielle on vain sata metriä, josta löytyy kahviloita ja ravintoloita (KFC, Starbucks, American Diner jne.).

Qbic Hotel London

Qbic hotellin teemat ovat mm. 'simple, easy to use, fun, comfortable, edgy, eco, urban' ja se näkyy hotellissa selvästi. Sisustus on trendikäs ja simppeli sekä yleisissä tiloissa että huoneissa. Hotellissa ei ole mm. uima-allasta, kuntosalia, huonepalvelua tai minibaareja. Qbic hotelliin mennään nukkumaan ja syömään. Hotelli mainostaa myös olevansa yksi Lontoon vihreimmistä hotelleista. Se pitää varmasti paikkansa. Vieraat voivat mm. laittaa päiväksi 'do not disturb' nallen roikkumaan oveen, joka tarkoittaa, että huonetta ei tarvitse sinä päivänä siivota. Käytimme sitä tottakai, miksi pyyhkeet pitäisi vaihtaa heti yhden käyttökerran jälkeen?

Suurin osa huoneista on double bed huoneita, joissa sänky ja kylpyhuone rakennetaan samaan 'kuutioon'. Me varasimme twin huoneen kahdella sängyllä ja se huone oli samalla liikuntaesteisille tarkoitettu. Iso kylpyhuone ja iso huone muutenkin, ei valitamista. Sängyistä erityisplussa. Niissä oli tosi hyvä nukkua ja tyynyt ja peitot olivat laadukkaat ja puhtaat.
Kaikissa huoneissa on laminaatti/puu-lattia, flat screen tv ja mm. hdmi latauspisteet puhelimille.

Twin huoneita on hotellissa vähemmän ja ne tulee varata sähköpostilla asiakaspalvelun kautta. Hotellissa on myös sinkku-huoneita ja halvempia huoneita ilman ikkunaa. Jos olet esim. 1 yön työmatkalla niin mitäpä sitä illalla ikkunalla tekee? Päinvastoin saat nukkua rauhassa ilman katumölyä (vaikka ei sitä hirveästi ollut muutenkaan, mutta ikkunathan ovat ohuet).

Qbic Hotel huone

Me maksoimme hotellista 135€/yö/2 hengen huone ilman aamiaista, mikä oli mielestämme hyvä hinta Lontoon siististä hotellista.

Suosittelen!

Lue lisää: Qbichotels.com/london-city

Näistä videoista näkyy hyvin hotellin ilme ja idea.

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Hotellihelmi Lontoossa - Qbic

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >