Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > NHL-jääkiekon sykettä New Yorkissa

NHL-jääkiekon sykettä New Yorkissa

Oletko aina haaveillut näkeväsi NHL-jääkiekkoa livenä? New Yorkissa tämä haave on helppo toteuttaa, sillä kaupunki tarjoaa loistavat mahdollisuudet päästä näkemään vauhdikasta kiekkoa Pohjois-Amerikan malliin. Näistä peleistä ei sykettä ja jännitystä jää puuttumaan – varsinkin kun New Yorkin kotijoukkueet kohtaavat toisensa!

New York Rangers

New Yorkissa pelaa kaksi NHL-joukkuetta, New York Rangers ja New York Islanders, joiden lisäksi myös New Jersey Devils on pelannut tiensä viime vuosina NHL:ään. Nopeatempoinen peli ja tiivis tunnelma katsomossa tarjoavat ikimuistoisen elämyksen, joka kannattaa kokea New Yorkin matkalla.

Katso tämän hetken lentohintoja Helsingistä New Yorkiin

Näe New York Rangers

Neljä kertaa Stanley Cupin voittanut New York Rangers kerää katsomot täyteen niin paikallisia kuin kaupungissa vierailevia kiekkofaneja. Tämän voitonnälkäisen joukkueen pelit eivät jätä katsomoa kylmäksi. NHL-matsia ei kannata jättää väliin, vaikkei matkasi ajalle osuisikaan yhtään New York Rangersien ottelua. Vaikka Madison Square Garden onkin sijainniltaan New Yorkin kaupunkimatkailijoille kätevämpi kohde, Islandersien kotiareenalle Barclays Centeriin on myös helppo löytää perille. Se sijaitsee Brooklynissa, jonne on hyvät metroyhteydet.

Jos sinulla on siihen suinkin mahdollisuus, niin varaa lippusi legendaariseen Rangers–Islanders-otteluun ja näe kaupungin kotijoukkueet pelaamassa kiekkokaukalon herruudesta. Sitä tuskin tulet katumaan!


Legendaarinen Madison Square Garden

Madison Square Garden

New York Rangersien kotiareena Madison Square Garden, joka tunnetaan myös lyhenteellä MSG, on monelle kiekkofanille jo itsessään nähtävyys. Alkuperäinen MSG rakennettiin vuonna 1879 Madison Square -aukiolle, jonka mukaan areena on saanut nimensä. Nykyinen rakennus on kuitenkin vuodelta 1969, ja se sijaitsee keskellä Manhattania helppojen kulkuyhteyksien päässä aivan Penn Station -aseman vieressä.

Jos olet kiinnostunut tarkemmin tästä legendaarisesta areenasta, niin Madison Square Gardeniin on mahdollista tutustua opastetulla kierroksella, joka vie vierailijat kurkistamaan kulissien taakse. Jääkiekon lisäksi Madison Square Gardenissa voi nähdä mm. koripalloa, tennistä, painia sekä useiden kuuluisien artistien konsertteja. Katso tapahtumakalenterista mitä kaikkea voit nähdä New Yorkissa matkasi aikana.


Kannusta suomalaisia NHL-tähtiä New Yorkissa

Joka vuosi lukuisat suomalaiset tähtipelaajat siirtyvät NHL:ään, joten sinulla on myös oiva tilaisuus bongata tuttuja nimiä Rangerseja ja Islanderseja vastaan pelaavien vierasjoukkueiden pelipaidoissa. Tarkista etukäteen milloin suosikkipelaajasi joukkue saapuu New Yorkiin, ja lähde kannustamaan kiekkokaukaloon luistelevia suomalaistähtiä.

NHL-jääkiekkokausi pelataan syys-lokakuun vaihteesta huhti-toukokuulle, ja kauden lopuksi NHL:n menestyneimmät joukkueet pelaavat pudotuspeleissä liigan mestaruudesta. Liput pudotuspeleihin ovat muihin peleihin verrattuna kalliimmat, mutta tunnelma on katsomossa ehdottomasti sen arvoinen.

New York Rangers

Onko sinulle kysyttävää New Yorkiin matkustamisesta? Haluaisitko kuulla kaupungissa asuneen vinkkejä matkan suunnitteluun? www.newyorkcity.fi -sivuston ylläpitäjä Eric vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa tekemään matkastasi ikimuistoisen! Lähetä kysymyksesi sähköpostilla: eric@newyorkcity.fi


Katso tämän hetken lentohintoja Helsingistä New Yorkiin
Katso tämän hetken hotellihintoja New Yorkissa

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > NHL-jääkiekon sykettä New Yorkissa

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >