Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Montepulciano - Toscanan helmi

Montepulciano - Toscanan helmi

Montepulciano Toscana lennot

Etelä-Toscana on ihastuttava maalaismaisema, maalauksellinen ja taianomainen. Montepulciano on yksi sen helmistä, eikä suotta. Viiniviljelmiä satumaisessa ympäristössä oliivipuineen suorissa riveissä vuorien siimeksessä.

Montepulciano sijaitsee korkealla vuoristokylässä 125 km Firenzestä etelään. Sen satoja vuosia vanhat rakennukset, renesanssinaikaiset arkkitehtööriset ratkaisut, valmiit ja keskeneräiset, eivät jätä ketään kylmäksi.

Montepulciano Toscana halvat lennot

Lennot Roomaan 87 € Poptravelin hintavertailusta!

Montepulcianon ydin on sen korkeimmalla kohdalla sijaitseva Piazza Grande. Aukion yhdellä laidalla on Communale palatsi, joka on 1300-luvun versio Firenzen Palazzo Vecchiosta.

Tornista on silmiähivelevä näköala jopa Sienaan saakka. Satoja vuosia vanhoja portaita kiivetessä tornin huipulle, saattaa tulla äitiä ikävä, mutta rohkeimmat saavat siitä suuren nautinnon miettiessään samalla keskiaikaisia askareita samoilla askelmilla.

Montepulciano Toscana lennot

Montepulcianon keskusaukiolta löytyy myös 1600-luvulla rakennettu Duomo, joka on sisältä käsin erittäin kaunis ja tyylikäs. Julkisivu jäi rahan puutteen takia aikoinaan kesken.

Lennot Roomaan 87 € Poptravelin hintavertailusta!

Montepulcianon suosittu Vino Nobile

Montepulciano tunnetaan korkealaatuisista viineistään. Siellä on valmistettu viiniä jo 700-luvulta lähtien ja nyt tätä Montepulcianon helmeä, Vino Nobilea ja paikallisia juustoja ja lihaa saa kaikista kaupungin kaupoista. Joistain kaupoista löytyy myös antiikinaikainen viinikellari, mihin pääsee tutustusmiskierrokselle halutessaan.

Lennot Roomaan 87 € Poptravelin hintavertailusta!

Montepulciano Toscana vanha kaupunki

Ravintolatarjona Montepulcianossa on runsas. Parhaiten ja halpoiten löydät hyvän ravintolan käyttämällä TripAdvisorin appia.

Montepulciano Toscana Rosso Rubino Trattoria

Erittäin suositeltava ravintola lounas- tai päivällisaikaan on pieni perheomisteineen Rosso Rubino Trattoria osoitteessa Via dell'Opio Nel Corso, 34, 53045 Montepulciano SI, Italia. Suussa sulavaa ruokaa ja jälkiruokaa ei kannata jättää välistä!

Montepulcanossa osataan kenkien teko

Montepulcianossa on useita kauppoja, joissa myydään uniikkeja, käsintehtyjä kenkiä. Huipputyylikkäitä, korkealaatuisia nahkakenkiä, joita ei kävele vastaa missään muualla. Kenkien teko on italialaisille jo historiallisestikin tärkeä elinkeino ja edelleen nämä lahjakkaat kädentaitajat pitävät pieniä, tyylikkäitä kauppojaan vuosisatoja vanhoissa taloissa pitkin Toscanan kyliä.

Montepulciano Toscana kenkataidetta

Huumori kuuluu kenkätaiteeseen ja sen italialaiset osaavat. Kenkäkaupat ovat pieniä taidegallerioita ja niissä tuoksu on sanoinkuvaamaton.

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Montepulciano - Toscanan helmi

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter