Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Linnahotelli Chateaux d'Urspelt Pohjois-Luxemburgissa

Linnahotelli Chateaux d'Urspelt Pohjois-Luxemburgissa

Chateaux d Urspelt Luxenbourg

Linnahotellin taikaa Luxemburgissa

Linnahotelleissa asumisessa on oma taikansa. Linnan historian tuntee jokaisella askeleella entisöidyillä käytävillä, joissa on kunnioitettu alkuperäistä arkkitehtuuria ja tunnelmaa.

Loistava esimerkki täydellisestä linnahotelliasumisesta on Pohjois-Luxemburgissa sijaitseva, monumentinkin statuksen saanut, Chateaux d’Urspelt. Luxemburgilaiset kohottavat olkiaan ja tokaisevat: ”eihän siellä pohjoisessa ole mitään” – mutta se ei ole totta. Siellä on tähtien tähti, Chateaux d’Urspelt ja pelkästään se on jo syy vierailla Pohjois-Luxemburgissa.

Chateaux d Urspelt Luxenbourg

Chateaux d’Urpelt – golfia, häitä tai rentoa olemista

Chateaux d’Urspelt taipuu moneen makuun. Tässä neljän tähden ylellisessä linnahotellissa järjestetään häitä, pelataan golfia korkealaatuisessa 18-reikäisessä golfradalla viereisen Clervaux-kylän golf-kentällä tai vaan pysähdytään ohikulkumatkalla yöpymään harvinaisen kauniissa maisemassa ja tyylikäästi restauroidussa linnahotellissa.

Chateaux d Urspelt Luxenbourg 2

Chateaux d’Urspeltin historia on yli 300 vuotta vanha. Omistajat ovat vaihtuneet, sotien aikana linna on ollut sotilaiden levähdyspaikkana, se on pahasti raunioitunut, mutta vuonna 2005 herra Freddy Lodomez rakastui intohimoisesti tähän, jo aika lailla rappioituneeseen linnaan, ja päätti kunnostaa sen kunnioittaen jokaista kiveä, kattorakennelmaa ja tunnelmaa vuosisatojen takaa. Lopputulos on henkeäsalpaava. Kolme vuotta ja tuhansia työtunteja myöhemmin, linnahotelli Chateaux d’Urpelt on vanhassa loistossaan toivottamassa vieraat tervetulleiksi tyylikkäänä ja komeana.

Chateaux d Urspelt Luxenbourg 3

Miten Chateaux d’Urpeltiin matkustetaan

Chateaux d’Urpeltiin pääsee helposti lentämällä Brysseliin tai Dusseldorfiin. Molemmista on yhtä lyhyt matka Pohjois-Luxemburgiin esim. autolla, vain parin tunnin matka. Keski-Euroopassa matkat ovat lyhyitä maasta toiseen.

Chateaux d Urspelt Luxenbourg poreallas

Finnairin suora lento Helsinki-Dusseldorf 187 €!

Finnairin suora lento Helsinki-Brysseli 222 €!

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Linnahotelli Chateaux d'Urspelt Pohjois-Luxemburgissa

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter