Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Euroopan parhaat joulumarkkinat

Euroopan parhaat joulumarkkinat

Gendarmenmarkt - Berliini, Saksa

Kauho kassisi täyteen perinteisiä käsitöitä ja uniikkeja design-esineitä! Ekologista ja ihanaa!

Lennä joulumarkkinoiden tunnelmaan Eurooppaan ja anna juhlamielen viedä mukanaan! Jouluvalojen loisteessa tunnelmalliseen jouluasuun sonnustautuneilla toreilla, kujilla ja aukioilla myyntikojut pursuavat paikallisten käsityöläisten, taidetakojien ja leipureiden aikaansaannoksia. Joulumarkkinat ovat paikka löytöjen tekemiseen, pikkujoulujen viettämiseen ja syksyn ankeuden karistamiseen.

Näillä markkinoilla loman tunnelma on omaa luokkaansa - kunhan huomioi pari seikkaa. Matkavaraukset kannattaa tehdä niin ajoissa kuin mahdollista, varsinkin ajalle 15.12.-1.1. ja erityisesti 24. ja 25. joulukuuta. Hotellin lisäksi on hyvä muistaa ravintoloiden poikkeukselliset aukioloajat: aaton ja joulupäivän auki olevat ravintolat täyttyvät nopeasti paikallisista.Berliini

Berliinin kaupungin lukuisat aukiot ovat täynnä myyntikojuja ja tivolilaitteita, hattaraa ja makkaraa, kuumia kastanjoita ja höyryävää Gluweinia sekä iloisia kasvoja. Myyntikojujen valikoimissa on ihastuttavia taidekäsitöitä, pikkuesineitä, koristeita, leluja, vaatteita ja paljon muuta hauskaa ja omaperäistä. Joulutoreista vaikuttavin sijaitsee Breitscheidplatzilla, 2. maailmansodan jäljiltä raunioksi jätetyn Kaiser Wilhelm -kirkon kupeessa. Jos torien antimista ei löydy lahjoja kotiin vietäväksi, täyttävät Kurfurstendammin (Ku'damm) kauppojen ja KaDeWe-tavaratalon valikoimat sen puutteen komeasti.

Vertaile halvimmat lennot Berliiniin alk. 108 €

Berliinin parhaat joulumarkkinat - Poptravelin raportti paikan päältä.

Berliini joulutorit

Kööpenhamina

Kööpenhaminan suosituimmat joulumarkkinat järjestetään 15.11. - 31.12. Ne ovat kuuluisat yli 450 000 jouluvalostaan ja 1000 joulukuusestaan, jotka muuntavat Tivolin kauniit puutarhat upeasti valaistuksi, lumoavaksi joulumaaksi. Peikkokaupunki ja huvipuiston laitteet viihdyttävät nuorempaa väkeä.

Värikkäät Nyhavn-kanaalin joulumarkkinat 15.11.-22.12. Kööpenhaminan sydämessä on ehdottomasti koettava. Markkinoiden pienissä kojuissa myydään kaikenlaista tekstiileistä kynttilöihin ja mausteista makkaraan.


Vertaa halvimmat lennot Kööpenhaminaan alk. 75 €

Tivolin joulumarkkinat »

Joulutorit Kööpenhamina

Wien

Joulun aika Wienissä ja on täynnä taikaa ja romantiikkaa, jouluseimiä, konsertteja ja perinteisiä juhlamarkkinoita, joita on näissä kaupungeissa lähes joka nurkan takana. Koe Wienin aidoimmat markkinat Spittelbergissä, jossa panostetaan joulutunnelmaan ehkä enemmän kuin missään. Christkindlmarkt on yksi tunnetuimpia joulutoreja koko Euroopassa. Marraskuussa upea juhlavalaistus ja sadat pienet myyntikojut valtaavat Ring-kadun ja raatihuoneenaukion.

Vertaa halvimmat lennot Wieniin alk. 146 €

Wienin joulumarkkinat »

Joulutorit Wien

Praha

Marraskuun loppupuolelta aina tammikuun alkuun Prahan tunnelmalliset joulutorit täyttyvät sekä paikallisista asukkaista että matkailijoista. Suosituimmat joulumarkkinat pidetään vanhan kaupungin aukiolla, Staroměstské Naměskilla, jonka suuri joulukuusi on kaupungin komein.

Tunnelmaa lisäävinä lämmittäjinä joulutoreilla saa paikallisten herkkujen kyytipojaksi juomia: svarene vino- tai gluhwein-nimellä tunnettu glögi, rommilla terästetty toti eli grog ja medovina eli hunajalla maustettu väkevä viini.


Vertaa halvimmat lennot Prahaan alk. 116 €

Joulutorit Prhaa

Lontoo

Oslon asukkaat lahjoittavat tänä vuonna jo 67. kerran joulukuusen lontoolaisille. Perinne tästä norjalaisten joululahjasta alkoi sodan jälkeen kiitokseksi brittien avusta ja tuesta Norjalle miehitysvuosien 1940-45 aikana. Joulukuusi on yleensä yli 20 metriä korkea ja noin 60 vuotta vanha. Kuusi pystytetään Trafalgar Square -aukiolle, ja sen luona lauletaan perinteisiä joululauluja.
Marraskuun 21. päivästä alkaen aina tammikuun neljänteen päivään saakka järjestetään Hyde Parkissa Lontoon suurimmat joulumarkkinat. Hyde Park Winter Wonderland on täynnä tapahtumia sekä aikuisille että perheen pienimmille.


Vertaa halvimmat lennot Lontooseen alk. 75 €
Hyde Parkin Winter Wonderland »

Joulutorit Lontoo

Riika

Riikan joulumarkkinat järjestetään tunnelmallisessa Riikan vanhassa kaupungissa 1.12.14-14.1. Markkinoilla vierailee vuosittain noin 350 000 ihmistä. Tarjolla on jouluherkkuja, paikallista glögiä, käsitöitä ja kaikkea jouluun liittyvää. Tiesitkö, että tiettävästi maailman ensimmäinen koristelu joulukuusi tehtiin Riikassa vuonna 1510?

Vertaa halvimmat lennot Riikaan alk. 79 €

Riikan joulumarkkinat

Joulutorit Riika

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Euroopan parhaat joulumarkkinat

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 500 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >