Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Koe Pariisi erilaisin silmin

Koe Pariisi erilaisin silmin

Pariisi Ranska Montmartre

Pariisista on moneksi. Pariisiin on hyvä mennä välillä niin, ettei juokse kieli vyön alla kaikkien tunnetuimpien nähtävyyksien perässä, vaan ottaa asiakseen ainoastaan muutaman kaupunginosan ja tutustuu niihin kaikessa rauhassa.

Pariisi on yksi maailman vierailluimmista kaupungeista, joten sen nähtävyyksiin riittää tutustujia vuodenajasta riippumatta. Eiffel-torni, Louvre, Champs Elysee, Seine ja Notre Dame kuuluvat oikeutetusti myös ensikävijän kohteisiin.

Esittelemme tässä Pariisin yhden rennoimmista paikoista. Uskalias, boheemi ja uniikki Pariisin Montmartre ja sen korttelit ja ympäristö. Onpa mukaan päässyt muutama kuva Champs Elyseenkin katukuvasta.

Varaa suorat lennot Pariisiin 115 € Poptravelin hintavertailusta!

Champs Elysee Ranska Pariisi *Montmartre Pariisi Ranska *Montmartre Pariisi Ranska 1 *Montmartre Pariisi Ranska 2 *Montmartre Pariisi Ranska 3 *Montmartre Pariisi Ranska 4 *Montmartre Pariisi Ranska 6 *Montmartre Pariisi Ranska 7

Matka-artikkelit > Kaupunkilomat > Koe Pariisi erilaisin silmin

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter