Suomalaista palvelua

Suomalainen matkailun hintavertailu

Nyt haetaan
juuri löydetty
Lentotarjoukset
Uudet artikkelit
Uutiset

Matka-artikkelit > Hiihtomatkat > Säästä lomalla aikaa lasketteluun ja hiihtämiseen

Säästä lomalla aikaa lasketteluun ja hiihtämiseen

talvilomalle - levi

Pohditko vielä, miten matkustaisit talvilomalla Lappiin? Helsinki-Vantaalta on hyvät lentoyhteydet suoraan suurten hiihtokeskusten ääreen.

Lentämällä talvilomakohteeseen säästät yksinkertaisesti kallisarvoista aikaa hiihtämiseen ja lasketteluun. Esimerkiksi Kittilään pääset Helsingistä lentämällä puolessatoista tunnissa.

Lentäminen on paitsi nopea kyytimuoto, myös vaivaton. Paluumatkalla voit huokaista helpotuksesta, ettei tarvitse ajaa pitkää matkaa pimeässä liukkailla teillä.

Useista pohjoisen hiihtokeskuksista on lyhyt matka lentoasemalle. Voit hakea Lapin kenttien lentoyhteydet ja aikataulut kätevästi Finavian lentoreittipalvelusta.


Keski-Euroopan rinteisiin uusia lentoyhteyksiä

Jos suunnittelet talvireissua Keski-Eurooppaan, sujuva matkanteko alkaa Helsinki-Vantaalta.
Hyviä lentokohteita ovat esimerkiksi Itävallan Salzburg, Sveitsin Geneve, Saksan Hannover ja Italian Milano. Euroopan-yhteydet voit tarkistaa nekin näppärästi Finavian lentoreittipalvelusta.


Tutustu talvilomailijan muistilistaan

Muistathan, että omat sukset ja lumilaudat voi kuljettaa mainiosti lentokoneen ruumassa.Tarkista lentoyhtiöltä, veloitetaanko palvelusta. Luethan myös etukäteen, mitä pakkausohjeissa sanotaan suksivoiteiden kuljettamisesta lentokoneessa. Ohjeet löydät talvimatkailijan muistilistasta.

Lähde: Finavia
Kuvat: lomasuomi.fi

Matka-artikkelit > Hiihtomatkat > Säästä lomalla aikaa lasketteluun ja hiihtämiseen

Lentojen hintavertailu

Lähtö
Paluu
Lähtö
Paluu

Lapsia (0-17v.)

Tilaa uutiskirje - voit voittaa 200 €

Tilaa uutiskirjeemme ja saat tietää alennushintaisista lennoista, uusista kohteista ja muista matkatarjouksista ensimmäisenä. Osallistut myös vuoden lopussa matkalahjakortin arvontaan! Lue lisää >

My Newsletter